כתב נושא: ראש הממשלה הכי גרועה  (נקרא 3196 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק meerkat

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
ראש הממשלה הכי גרועה
« ב- : אוקטובר 29, 2012, 08:39:08 »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
בעניין: ראש הממשלה הכי גרועה
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 29, 2012, 13:02:56 »
האמת שאני חושב שברק היה גרוע ממנו.
ורבין במקום ה-2 או ה-3.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 29, 2012, 13:07:59 »
גם גולדה הייתה על הפנים
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 29, 2012, 13:44:54 »
גם גולדה הייתה על הפנים

לפי דעתי לא היה ראש ממשלה ששידר חולשה כמו ברק בזמנו פשוט לא ספרו אותנו בכלל אפילו ערפת אם כמה אלפי ערבים חצי חמושים לא ספרו את צה"ל בכלל (וכך זה היה עד חומת מגן) כול מקום שהיה קצת לחץ (שטחים,לבנון וכו) הוא ישר דיבר ואז ברח באמת מזל שלא הייתה לנו מלחמה גדולה בזמנו סליחה לא מזל נס.
אני מזכיר לכם שהוא הבורח הגדול מלבנון ובזמנו התחילה האנתיפאדה והתגובה שלו הייתה עלובה.

מנותק Blackraptor

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 29, 2012, 14:35:46 »
ביבי נתניהו הפחדן והלקקן = רה"מ הגרוע בתולדות ישראל

גם ברק הלוזר ושמאלמרט היו חרא

רבין לפחות היה גבר שאמר מה שהיה לו ולא התחנף וליקק
וזה לדעתי בין הדברים הבודדים שאפשר להגיד לזכותו

תרגום לחסרי ידע באנגלית: "קוראן - ספר יחיד לשטיפת מוח שגרם לאובדן של המוני חפים מפשע במלחמות למשך 100 שנה"

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 29, 2012, 15:06:11 »
ביבי נתניהו הפחדן והלקקן = רה"מ הגרוע בתולדות ישראל

גם ברק הלוזר ושמאלמרט היו חרא

רבין לפחות היה גבר שאמר מה שהיה לו ולא התחנף וליקק
וזה לדעתי בין הדברים הבודדים שאפשר להגיד לזכותו
יצחק שמיר ובגין היו הכי נורמלים חוץ מהשטות המפגרת הזאת של בגין עם סיני
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 29, 2012, 17:25:56 »
אני חייב להתנגד ולמחות.
בניגוד לכל ראשי הממשלה שאנחנו מזכירים, בניגוד לכוווווולם, אהוד ברק עשה את מה שהבטיח לבוחרים שלו.
הבטיח שיברח מלבנון? ברח מלבנון. הבטיח שיפרקו את הדתות? פירקו את הדתות. הבטיח שיחזיר לסורים את הרמה... שיגיע אם האורקים להסכם בכל מחיר...
עשה את מה שהבטיח. הציע לסורים את רמת הגולן. הבטיח לאורקים אחיזה בירושלים...

איזה ראש ממשלה ניסה ככה לעשות את מה שהבטיח ?
רבין עשה את מה שעשה בניגוד למה שהבטיח לפני הבחירות. לא היה לו מנדט מהעם למה שעשה.
ביבי עשה את מה שעשה בקדנציה הקודמת שלו ובקדנציה הנוכחית שלו, בניגוד לכל מה שהבטיח. בלי מנדט מהעם.
ברק התאמץ בכל כוחו לקיים את מה שהבטיח. חלק קיים. אנחנו רואים את התוצאות. כולם ראו את התוצאות. לכן בחרו בשרון שהבטיח שלא יסוג ויכסח את האורקים ויעשה ויעשה ויעשה...
ואז שרון גם הוא עשה את מה שעשה בניגוד למה שהבטיח לפני הבחירות. לא היה לו מנדט מהעם.
ושוב ביבי עושה דברים בניגוד למה שהבטיח.

אז, סלחו לי. ברק במצב טוב יחסית לאנשים אחרים. לפחות הוא ניסה לעמוד בהבטחותיו.
הדבר הכי מגעיל זה אדם שנבחר על סמך הבטחות מסויימות ואחרי זה עושה מה שבא לו וטוען: יש לי מנדט מהעם! בחרו בי!
אין לך מנדט מהעם! העם בחר בך לקיים את ההבטחות שלך. לא לעשות ההיפך ולומר תירוצים של: זה מסובך! דברים שרואים מכאן לא רואים משם!

והנה ביבי, אתה כבר היית שם (בכסא ראש הממשלה). אתה יודע בדיוק מה רואים משם... אז למה הבטחת אם לא התכוונת לקיים?

לדעתי, זה עניין פלילי של הונאה וקבלת השלטון במרמה...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 29, 2012, 21:25:43 »
אני חייב להתנגד ולמחות.
בניגוד לכל ראשי הממשלה שאנחנו מזכירים, בניגוד לכוווווולם, אהוד ברק עשה את מה שהבטיח לבוחרים שלו.
הבטיח שיברח מלבנון? ברח מלבנון. הבטיח שיפרקו את הדתות? פירקו את הדתות. הבטיח שיחזיר לסורים את הרמה... שיגיע אם האורקים להסכם בכל מחיר...

רבין עשה את מה שעשה בניגוד למה שהבטיח לפני הבחירות. לא היה לו מנדט מהעם למה שעשה.
ביבי עשה את מה שעשה בקדנציה הקודמת שלו ובקדנציה הנוכחית שלו, בניגוד לכל מה שהבטיח. בלי מנדט מהעם.
ברק התאמץ בכל כוחו לקיים את מה שהבטיח. חלק קיים. אנחנו רואים את התוצאות. כולם ראו את התוצאות. לכן בחרו בשרון שהבטיח שלא יסוג ויכסח את האורקים ויעשה ויעשה ויעשה...
ואז שרון גם הוא עשה את מה שעשה בניגוד למה שהבטיח לפני הבחירות. לא היה לו מנדט מהעם.

הדבר הכי מגעיל זה אדם שנבחר על סמך הבטחות מסויימות ואחרי זה עושה מה שבא לו וטוען: יש לי מנדט מהעם! בחרו בי!
אין לך מנדט מהעם! העם בחר בך לקיים את ההבטחות שלך. לא לעשות ההיפך ולומר תירוצים של: זה מסובך! דברים שרואים מכאן לא רואים משם!

והנה ביבי, אתה כבר היית שם (בכסא ראש הממשלה). אתה יודע בדיוק מה רואים משם... אז למה הבטחת אם לא התכוונת לקיים?

צריך להפריד בין מה שאתה אומר (יושר פוליטי) לבין איכותו של המנהיג כשזה נוגע לכלל ישראל (ולא רק לבוחריו).

אם המדד הוא יושר פוליטי אז אתה צודק בהחלט - ברק אכן ניסה לקיים את מה שהבטיח לבוחריו (ומכאן הנזק לכלל ישראל).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 29, 2012, 21:45:31 »
אני חייב להתנגד ולמחות.

אתה צודק ברק יחיסית לאחרים קיים הרבה ממה שהבטיח.
אבל אין ספק שהוא היה ראש ממשלה חלש מאוד.
לצאת מהלבנון? בסדר גמור אבל לא לברוח כמו פחדן תצא אחרי שתקים שתסים תבני ברית שלך בשלטון.
הוא היה ראש ממשלה כ"כ אנמי חלש ועלוב שפשוט לא חשוב מה הוא הבטיח גם דברים טובים ורעים הוא דאג ליסם על הצד הרע ביותר.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 29, 2012, 23:11:03 »
לשים בני ברית בשלטון? הוא היה צריך לכבוש את לבנון ולהציב שם משטר פרו ישראלי בראשות צמרת צד"ל כמו שהאמריקאים חושבים שעשו באפגניסטן ובעיראק?
לא. הוא לא תכנן את זה בכלל. הוא הציב תאריך יעד שעד אותו תאריך ישראל תיסוג מדרום לגבול. הוא עמד בזה.

נכון שהוא היה חלש. שהוא נלחץ ועשה שטויות. נכון שהוא לא התמודד נכון עם התפקיד. אבל לפחות הוא סיפק לבוחרים שלו את הסחורה. זה מה שהם רצו, זה מה שהם קיבלו!

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 30, 2012, 00:22:57 »
במבחן התוצאה הוא היה הכי גרוע פחות מעניין אותי מה הוא הבטיח.
אגב ברק הבטיח המון דברים בכול תחום והוא כן הציג תצמו כבטחוניסט ואח"כ התקפל בצורה עלובה כול פעם מחדש.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 30, 2012, 00:40:47 »
אחד ההיבטים המרכזיים בתפקודו של ראש ממשלה הוא האם הוא מספק לבוחרים שלו את הסחורה. והוא סיפק.

בשביל מה אנחנו הולכים לבחירות?

צבא יהושע עוד יחזור!