כתב נושא: תגובה ל"האלקשי" בעקבות הפצרותיו שלא להצביע.  (נקרא 2599 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בהמשך לדיון פה :
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,35566.0.html

בין היתר נאמר ע"י "האלקשי" :

"מי שמצביע או מתמודד בבחירות מודה לא רק בלגיטימיות הכנסת, אלא גם בלגיטימיות הממשלה, הבג"צ,
הפרקליטות ויתר גופי המערכת.
מי שמצביע או מתמודד בבחירות, לא יכול לומר ידינו לא שפכו את הדם הזה ועינינו לא ראו."

"הגישה הציונית שאותה אימצו גם המפלגות החרדיות שלאחר החזו"א הבריסקר, היא גופא הגישה הגלותית
של לקנות זמן ולנסות להסתדר עם מה שיש, תוך הפרת איסורי תורה אינספור, במטרה השרדותית גרידא.
כן, אתה יכול להשיג מימון זעיר לתלמודי תורה ומקוואות על חשבון רמיסת כבוד התורה, מתן כח עצום לס"א
ומניעת כל אפשרות לגאולת העם והארץ מלבד גאולה ניסית בלי כל איתערותא דלתתא. זה פחות או יותר הכל."

הגישה זו מאד לא נכונה לדעתי.

למה להחרים רק את הבחירות?

אם יש למשל סכסוך עם השכן, למה לקרוא למשטרה הציונית המושחתת?
למה לקרוא לשוטרים מושחתים ושקרנים (ע"ע רצח גדי ויכמן) שמייצגים את המדינה הרקובה?
למה לקרוא לשוטרים ששייכים למדינה שמגרשת יהודים טובים מבתיהם?

בואו נסגור את זה לבד עם השכן.

אם אני לא מרגיש טוב ורוצה ללכת לבית החולים, למה לשלם לאמבולנס שייקח אותי?
הרי אלו כספים שבסופו של דבר יגיעו למערכת המסואבת של המדינה, לאנשים כמו הירשזון, ורוני בראון . . .

למה לשלם ארנונה?
הרי הכספים יגיעו לאדם כמו מוטי מלכה (ראש עיריית קריית מלאכי שתמך בהתנתקות), שאחר כך ישתמש בהם לצרכיו המעוותים . . .

איפה הגבול? למה להחרים רק את הבחירות?

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אנחנו בגלות. אין לנו ברירה אלא ללכת לפי דיני מלכות וכדאי לדעתי להצביע. יותר מזה, איך אפשר להגיד את כל הדברים האלה שהרב כהנא זצ״ל הי״ד בעצמו רץ וישב בכנסת?
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם יש למשל סכסוך עם השכן, למה לקרוא למשטרה הציונית המושחתת?
למה לקרוא לשוטרים מושחתים ושקרנים (ע"ע רצח גדי ויכמן) שמייצגים את המדינה הרקובה?
למה לקרוא לשוטרים ששייכים למדינה שמגרשת יהודים טובים מבתיהם?

אין הכי נמי. כאשר ברור שלקרוא למשטרה מזיק יותר מאשר מועיל (וזה לא נדיר כלל - קרה לי לא פעם
שהותקפתי בידי ערבים, קראתי למשטרה והמשטרה לקחה את צד הערבים), קריאה למשטרה משמעה
הכרה בסמכותם ומתן כח ביד המשטר.

אם אתה יכול, אל תקרא למשטרה.
אם אתה יכול, אל תתאם הפגנות וצעדות עם המשטרה.
אם אתה יכול, תקים משמר אזרחי עצמאי שיתחרה עם המשטרה.

למה לשלם ארנונה?
הרי הכספים יגיעו לאדם כמו מוטי מלכה (ראש עיריית קריית מלאכי שתמך בהתנתקות), שאחר כך ישתמש בהם לצרכיו המעוותים . . .

איפה הגבול? למה להחרים רק את הבחירות?

זהו, שאין גבול.
אין סיבה לא לתמוך גם במרד מיסים ובכל פעולה שעשויה להחליש את המשטר.

ההבדל הוא פרקטי בלבד: מרד מיסים, מרד במשטרה, אי הכרה בבתי המשפט
אלו פעולות שדורשות מאדם לשלם מחיר אישי כבד שלא כולם מוכנים לשלמו. צביה שריאל
ישבה שלשה חדשים בכלא בגין סרובה להכיר בבית המשפט - אין רבים כמותה.
לעומת זאת החרמת הבחירות זה מעשה קל שבקלים, ההפסד אינו גדול (המקסימום שאפשר
להשיג זה ח"כ כמו בן ארי שיושב באופוזיציה ולא משפיע כחוט השערה - ואף מושפל בידי
אחמד טיבי שמוציאו מהמליאה בבזיון).

כנ"ל במלחמה מול האויב הערבי. כולנו נפעמים מהמעשה של ד"ר גולדשטיין, אבל זה לא מציאותי
ללכת לשכנע אנשים לבצע מעשי הקרבה יחידיים מסוג זה. לעומת זאת, כן אפשר לשכנע המוני אנשים
לא לקנות מערבים ולא להעסיקם - ההפסד אינו כה גדול.

ומכיון שהצבעה בבחירות אינה כפויה אלא רשות, מי שמצביע עושה מעשה הצהרתי. מי שמתקשר ל-100
כשתוקפים אותו, מי שמקבל קצבת ביטוח לאומי או משלם ארנונה, היה עושה את זה גם אם היה פה מנדט בריטי
או עות'מני. זו כן הכרה בקיומה של המדינה, אבל לא הכרה בסמכותהּ ובלגיטימיותהּ. מי שמצביע בבחירות, שולח נציג
 מ-ט-ע-מ-ו לכנסת, ובכך לא רק מבצע מעשה הכרה במשטר, אלא גם מאשרר את כל ההחלטות שמתקבלות
במסגרת המערכת, יהי זה בכנסת, בממשלה או בבג"צ.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אף ימני לא היה חושב שלהתקשר לצואות השטן כחולי המדים זה משהו מובן מאליו.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
לגבי המשטרע , אני חייב להגיד לכם שלאחרונה נהיה שמה יותר מידי ערבים ושמעתי סיפור על בחור יהודי שעצר אותו שוטר ערבי בדרך לבית הכנסת וביקש ממנו תעודת זהות .
הבחור ענה לו שאין לו תעודת זהות כי הוא משתדל לא לטלטל במקום שאין עירוב , אך מכיוון שהוא גוי אם זה ממש ממש חשוב לו הוא יתן לו את המספר ושיבדוק במסוף .
אותו מחבל התעצבן שהוא קרא לו "גוי" , שם על הבחור אזיקים , נתן לכל מתפללי בית הכנסת להסתכל עליו כשהוא אזוק ועל הרצפה ,הכה אותו בצלעות והשפיל אותו .
לאחר מכן הבחור נלקח לתחנה , תוך כדי שהשוטר  בניידת אומר לו "אני עוד יראה לך שהשבת שלך שווה לתחת , הדת שלך על הזין שלי . "
כשכבר הגיע הבחור לתחנת והושם במעצר (על היותו יהודי בלבד !! ) הוא החל להתפלל בתא המעצר , בזמן שבתפילת 18 השוטר החל להזיזו , לדחוף אותו , לקלל אותו , ועוד התעצבן עליו שהוא לא עונה .
לאחר מכן הוא נלקח למז"פ , צולם ,נלקחו לו טביעות אצבעות , תוך כדי שהוא מתחנן שיחכו רק עוד כמה דקות כדי שתצא שבת והוא לא יחלל שבת , אך לשווא.
האירוע הזה התרחש לא בגרמניה הנאצית ,אלא בדרום מערב ירושלים לפניי כחצי שנה .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
השוטרים שאבות אבותיהם היו יהודים (בעיקר חובשי הכיפות) הם הכי גרועים

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
מאז מקרה שי דרומי אני טוען שלהזמין משטרה זה יותר מזיק מאשר מועיל.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
קרה לי כבר פעמיים שהותקפתי. מאחר והייתה לי את החוצפה להגן על עצמי, הזמינו לי התוקפים משטרה. כמובן שאני יצאתי הפושע הגדול... טביעות אצבעות, צו הרחקה וכו'...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
האדיוט שמזמין משטרע בעצם מסכים עם זה שהשוטר האומלל יכול לעשות מה שהוא רוצה.
לקחת את החוק לידיים בהרבה פעמים יותר משתלם.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
המשטרע בארץ מתעמרת באזרחים תמימים, וצוחקת בפנים לקורבנות שמגישים תלונה נגד עבריינים.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אם אני מאמין שישנו מועמד לכנסת שאכן יכול להשיג הישגים שאני מעוניין בהם ,אני לא רואה כיצד הצבעה לו - שמקדמת את המטרה שבעיני היא נכונה - והפוכה לחלוטין מהמטרות של הערב רב - יכולה לסייע בידי הערב רב.

כמובן ... אני מדבר באופן תאורתי , לא טוען שישנו כרגע מועמד כזה . הנקודה שלי היא, כיצד זה מחזק את המוסדות הללו?  אם הוא יכול להגיע לבמה יותר רחבה בדעת הקהל ולהפיץ את הרעיונות שאנו תומכים בהם , כיצד זה מחזק אותם ?  זה מחזק אותנו ...אם יושפעו מדעותיו בקהל הרחב, זה יצור יותר אנשים בדעה שלנו.

וובכן, תיאורטית,אם ישנו מועמד "ראוי", אני לא רואה כיצד ניצול הפלטפורה שלהם כנגדם היא תמיכה בהם .

פתוח לביקורת - ישירה . עקיפין לא רלוונטי.הווה אומר אין שום מחלוקת על כך שהמוסדות האלה בעייתיים. השאלה היא האם ישנה סיבה "מוצדקת" מדוע לא לנצל אותם אם הם נותנים לנו לעשות את זה ?  ז"א האם יש לכם סיבה טובה - בהנחה שהייתם בעלי זכות הצבעה בתקופת כ"ך , לא להצביע אפילו למו"ר הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד?
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD