יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

תלמידי חכמים - הרב פינטו שליט"א

<< < (9/15) > >>

MAORO:
אתה אפס מאופס , אם אתה חושב שאני תומך בהיטלר או משהו כזה .
אין לי טעם להתווכח עם אפסים , אתה מתעקש להגן על אותם אשכנזים מסריחים גזענים , אז כנראה שאתה חלק מהם .
נראה לאן תגיע עם השנאת חינם שלך , אדוני המאופס .

UM-96:
די עם זה! כל דור שלא נבנה בית המקדש בימיו, כאילו נחרב בימיו. ולמה? כי לא תיקנו את שנאת החינם. אין מקום לכאלה דברים פה! אנחנו צריכים להיות מאוחדים כנגד אויבינו הערבים והמשת״פים השמאלנים ולא אחד נגד השני!

האלקשי:
רון, הגזמת לגמרי. ההתקפה האישית הזאת לא תורמת לכלום.

MAORO חדש בפורום, ואני לא רוצה להזכיר לך מה היו דעותיך כשאתה היית חדש פה.

MAORO:
עכשיו אני רוצה לראות שיקום אחד שיגיד לי שאני משקר .
שימו לב לרשימת הח"כים השמאלנים על כל פי כל הדעות בכנסת :
מרצ:אילן גילאון,זהבה גלאון,ניצן הורוביץ , למעשה , כל חברי הסיעה .
מפלגת העבודה : אבישי ברוורמן,חיים הרצוג,חלי יחימוביץ'.
קדימה:דורון אביטל,זאב בילסקי,רוני בר און,אבי דיכטר,אורית זוארץ,שי חרמש , מרינה סולודקין,יוחנן פלסנר,יובל צלנר,נחמן שי,יוליה שמאלוב ברקוביץ',רונית תירוש.
ליכוד:יולי אדלשטיין,מיכאל איתן,זאב אלקין,זאב בנימין בגין,משה יעלון,חיים כץ,ישראל כץ , יריב לוין,דן מרידור,ביבי נתניהו,יוסי פלד,יובל שטייניץ.
תוצאות: 59 חברי כנסת שמאלנים בסיעות של קדימה , מרצ,מפלגת העבודה , והליכוד .
אשכנזים:30
ערבים:3
לא ברורה זהותם : 11
כלומר מתוך 48 חברי כנסת שבדקתי , 30 מתוכם עם רקע אשכנזי .
כלומר , כמו שאמרתי בהתחלה , לא רוב האשכנזים שמאלנים , זה נכון , ואפילו הייתי אומר שרוב האשכנזים הם אנשים טובים , צדיקים , מיישבי הארץ , וראויים למיטב ההערכה ,אבל מה לעשות במציאות של ישראל , שבו רוב השמאל הוא אשכנזי , וכמה שמקצינים יותר ,רואים זאת יותר , כמו לדוגמה עם מרצ , מכיוון שהיום במדינת ישראל , רוב העשירים ,האליטיסטיים , אנשי הבועה שדוגלים ב"זכויות האדם" הם קשורים לעדה האשכנזית (אני לא בטוח שהם יהודים בכלל כן ? אבל זה מה שכתוב על הנייר . ) .
אתם מוזמנים להסתובב בבתים בצפון תל אביב , לקרוא את השמות על הדלתות ,ואני מבטיח לכם שתמצאו שמה פחות "ביטון" ויותר "ברקוביץ'" למיניהם .
רבותיי,אחיי היקרים , בין אם אתם אשכנזים או בין אם אתם ספרדים , אתם כולכם כאן בפורום יהודים טובים , וזה לא מופנה כלפייכם , אבל מה לעשות , יש מציאות .
ואסור לשקר לעצמנו .
מספיק חותך בשבילכם ? או שעכשיו יקום עוד איזה מישהו שחושב שאני שונא אותו אם הוא אשכנזי ויתחיל לקלל אותי ?
לא אכפת לי אם תקללו אותי, אני מאמין רק באמת , ומה לעשות שגם אם היא לא נעימה , זו האמת .
כמו שכולנו פה כי מערכת החינוך הדמגוגית לא הצליחה לשקר לנו בפנים ,כי אנחנו אנשי אמת , אז הגיע הזמן שגם עם זה נתמודד ולא נדחיק .
אוהב את כולכם!

El Blanco:
אשכנתוזים = פסגת הרוע. גזע מסריח ונחות. הם חייבים להיות משהו מיוחד בשביל להיות נורמלים ובעלי זכות קיום. יש להם תרבות שטנית שמככבים בה אנשים כמו הרבנים כהנא, רש"י, הגר"א, הבעש"ט, הרמ"א, בעלי התוספות, הרמ"מ מויטבסק (מארגן העליה הראשונה באמת) וכו'. יצאו מהם קומוניסטים שאנסו את הספרדים מיהדותם )יחד עם צדיקי יסוד עולם מזרחים כמו יצחק נבון, דרעי, עמיר פרץ, משה קצב, אחינועם ניני, טלי פחימה, רוחמה אברהם, רם כהן, כרמל שאמה הכהן ושאול מופז, רוב מחבלי הגירוש במשטרה הן הכחולה הן במג"ב, 70% מהחיידקיות שיוצאות עם ערבים) - כמו שהם עשו ליהודי רוסיה, אבל הם מתוקים ונאורים וצריך ללכת להפגנות שלהם ולהניף את דגלם האדום הקדוש. האשכנזים שהם השמידו לעומת זאת הם אונטרמנש, כמו שסוציאליסט אמיץ אחר אמר פעם, וחייבים לטרוף אותם על הקיפוח שהם בעצמם סבלו מידי חבריי למחאה הי"ו. אבל אפילו האשכנזים בפורום מסכימים איתי שאני נאור וסאדיק ושצריך לרסס "אשכנזי מסריח" על בתי עסק של אשכנתוזים, אז מה הבעיה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה