יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

תלמידי חכמים - הרב פינטו שליט"א

<< < (7/15) > >>

UM-96:

--- ציטוט של: MaorJudah על מאי 10, 2012, 22:04:19 ---בס"ד

צודק 100%,מוצאו של כל אחד מאיתנו הוא מיהודה
 "מיהודה באת-ואל יהודה תשוב"  ;D

--- סוף ציטוט ---
משבט יהודה? כי האמת שאני משבט לוי. ;D
אבל ממלכת יהודה כן.

MaorJudah:
בס"ד

--- ציטוט של: UM-96 על מאי 10, 2012, 22:13:14 ---משבט יהודה? כי האמת שאני משבט לוי. ;D
אבל ממלכת יהודה כן.

--- סוף ציטוט ---

תקן אותי אם אני טועה אבל שבט יהודה (בנימין כלול בתוכו) הוא השבט היחיד ששרד לא?

UM-96:

--- ציטוט של: MaorJudah על מאי 10, 2012, 23:00:31 ---בס"ד

תקן אותי אם אני טועה אבל שבט יהודה (בנימין כלול בתוכו) הוא השבט היחיד ששרד לא?

--- סוף ציטוט ---
אז אתקן אותך, כי גם שבט לוי שרד אלה היו הלוויים והכהנים ששירתו בבית המקדש שהיה כאמור בממלכת יהודה ולכן הם שרדו גם.

MAORO:
אתה יודע מה , אין לי כוחות לבזבז עלייך .
אתה שוב ושוב ממשיך להתכחש למציאות , לשנוא את אחים שלך על טהרת הגזע האשכנזי כחול העיינים .
אתה פשוט טמבל , ושוב אני אומר ,אני לא שונא אשכנזים , אבל אני לא יכול לסבול חלאות כמוך שמתעקשות להציג את עצמם כמסכנים,נשדדים ע"י המזרחי האלים , למרות שאתה בעצם גזען יהודי ששונא יהודים ללא כל סיבה (גזענות לא מוצדקת זה שנאת חינם למקרה שלא הבנת ).
אני ניסיתי ללכת איתך בדרכי נועם , לדבר איתך בצורה יפה , אפילו התנצלתי אם פגעתי בך , אך אתה מתעקש שוב ושוב להציג אותי כמעין בולשביק אדום , רק בגלל צ'רלי ביטון יש"ו שניסה להפוך את הקיפוח האמיתי לחלוטין , לקומוניזם שפל .
על כן , אני נאלץ לומר לך , אחריי בחינה מדוקדקת , הגעתי למסקנה , שאתה ראוי לתואר , אשכנזי מסריח , מאותו סוג שדואג כל הזמן , אפילו בימינו אנו , להציג את הספרדים כנחותים ממך ומאחיך .
אבל אני אומר לך , אתה לבד במערכה , לא יעזור לך כלום , אנחנו לא שונאים אשכנזים , ואשכנזים לא שונאים ספרדים .
אנחנו שונאים אותך אדוני האשכנזי,כי אתה ערב-רב מוצף בשנאת חינם .
אם אתה שונא אותי סתם , תנחש מה , אני לא רק ששונא אותך , אני מאחל לך שעם ישראל המאוחד יקיא טיפשים כמוך מקרבו .

MaorJudah:
בס"ד

--- ציטוט של: MAORO על מאי 10, 2012, 23:15:58 ---אתה יודע מה , אין לי כוחות לבזבז עלייך .
אתה שוב ושוב ממשיך להתכחש למציאות , לשנוא את אחים שלך על טהרת הגזע האשכנזי כחול העיינים .
אתה פשוט טמבל , ושוב אני אומר ,אני לא שונא אשכנזים , אבל אני לא יכול לסבול חלאות כמוך שמתעקשות להציג את עצמם כמסכנים,נשדדים ע"י המזרחי האלים , למרות שאתה בעצם גזען יהודי ששונא יהודים ללא כל סיבה (גזענות לא מוצדקת זה שנאת חינם למקרה שלא הבנת ).
אני ניסיתי ללכת איתך בדרכי נועם , לדבר איתך בצורה יפה , אפילו התנצלתי אם פגעתי בך , אך אתה מתעקש שוב ושוב להציג אותי כמעין בולשביק אדום , רק בגלל צ'רלי ביטון יש"ו שניסה להפוך את הקיפוח האמיתי לחלוטין , לקומוניזם שפל .
על כן , אני נאלץ לומר לך , אחריי בחינה מדוקדקת , הגעתי למסקנה , שאתה ראוי לתואר , אשכנזי מסריח , מאותו סוג שדואג כל הזמן , אפילו בימינו אנו , להציג את הספרדים כנחותים ממך ומאחיך .
אבל אני אומר לך , אתה לבד במערכה , לא יעזור לך כלום , אנחנו לא שונאים אשכנזים , ואשכנזים לא שונאים ספרדים .
אנחנו שונאים אותך אדוני האשכנזי,כי אתה ערב-רב מוצף בשנאת חינם .
אם אתה שונא אותי סתם , תנחש מה , אני לא רק ששונא אותך , אני מאחל לך שעם ישראל המאוחד יקיא טיפשים כמוך מקרבו .

--- סוף ציטוט ---

אז למה מלכתחילה התחלת לבלבל בשכל על האכשנזים האליטה והמזרחים הצדיקים?
יש צדיקים ויש רשעים משני הצדדים

כשאתה אומר "האשכנזים השמאלנים" זאת לא גזענות? מי כתב "אשכנזי מסריח" ..?
אבל זה בסדר, זאת לא גזענות, נכון? מצד שני כשאומרים משהו על מזרחים אתה מתחיל לצעוק ולזעוק גזענות גזענות הצילו
תסתכל במראה לפני שאתה צועק על אחרים גזענים

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה