יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

לאחר 7 שנות נישואין - יהדות האשה מוטלת בספק

<< < (2/3) > >>

אביר הקרנפים:
כתוב שכל תלמיד חכם שאין תוכו כברו ושמכשיל את הרבים מותר לומר הכל ולחרף ולבייש אותו עד שישיב למוטב...
אז עד שהוא לא מפסיק לחלל שם שמים בהתלהמויות המתוקשרות שלו שכל השמאלנים עטים עליהן כמוצאי שלל רב,
עד שהוא לא מפסיק למלא את עם יראל בממזרים ומתבוללים וגויים משוקצים, אני נשאר בשלי. ויש לי על מי לסמוך.

Rafoe:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מאי 04, 2012, 17:35:01 ---כתוב שכל תלמיד חכם שאין תוכו כברו ושמכשיל את הרבים מותר לומר הכל ולחרף ולבייש אותו עד שישיב למוטב...
אז עד שהוא לא מפסיק לחלל שם שמים בהתלהמויות המתוקשרות שלו שכל השמאלנים עטים עליהן כמוצאי שלל רב,
עד שהוא לא מפסיק למלא את עם יראל בממזרים ומתבוללים וגויים משוקצים, אני נשאר בשלי. ויש לי על מי לסמוך.

--- סוף ציטוט ---
אני מעדיף לסלק ממני את הספק ומעדיף שלא לכנות אותם בכינויי גנאי כאלה ואחרים, אך שום דבר לא ישכנע אותי שמה שהם עושים מועיל לעם ישראל.
חבל שבמקום להתעסק בעיקר (הפעולות שלהם) מתעסקים ב"האם נכון לקרוא להם בשמות".

תתעסקו בעיקר רבותיי ולא בכל השאר.

UM-96:
תעלה למעלה וישאלו אותך למה ביזית את גדול הדור שהוא אחד מעמודי התווך עליו עומד הדור המסכן שלנו מה תגיד? היה לי על מי שאסמוך? תחשוב יוסי תחשוב כי אני מדבר אליך פה ברצינות מכאב עליך.

UM-96:
ומי אתה שתקבע עם תוכו לא כברו או שהוא מחלל שם שמים???
אני ואתה טיפשים עזוב אותנו אבל תראה לי רב שמסכים להגיד דבר כזה על גדול דור כי רב אמיתי יודע מה ההשלכות של דבר כזה ולא יהיה מוכן בשום מחיר שבעולם להתבטא כך.

אביר הקרנפים:
כפי שכבר עניתי בעבר לאנשים ששאלו אותי את אותה השאלה.
שמעתי מפיו של אדם מהימן איך התבטאו כלפיו גדולי הדור שעבר. אני מחבר את זה, מחבר את הפולות שלו, ועל זה אני מסתמך.
לכן אני בכלל לא בטוח שישאלו אותי בבית דין של מעלה למה ביזיתי את גדול הדור. כי הוא לא.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה