כתב נושא: ח"כ מיכאל בן ארי: הלוואי שתהיה לי אהבת הארץ כמו להרצל  (נקרא 8843 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אין אמון באף אחד היום. אף חבר כנסת לא נאמן למדינה הזאת.
כל חברי הכנסת "הימניים" נדבקים למושב ומחכים שיעבור הזמן מפגרה לפגרה. (רק בשביל למלא את הארנקים שלהם באתנן הבגידה)
התחלתי להבין שלאומיות יהודית אמיתית הולכת יד ביד עם היהדות!
התרבות היהודית החילונית פושטת את הרגל, אין להם סיבה להילחם.. זה דור מפונק שגדל עם שמנת שרוצה רק לשבוע ולהנות עוד 5 דקות.
הלוחמים האמיתיים זה המתיישבים הדתיים שהם בעלי אידיאולוגיה אמיתית ולא מוכנים למכור את העקרונות שלהם בשביל לחם ושעשועים.
ואני אומר זאת כחילוני.
אך לא עוד! אני מתקרב בעזרת השם לדת ורוצה לחזור בתשובה. מקווה שאני יצליח להתגבר על כל הקושי שבעניין.

בס''ד

יישר כח יהודי יקר! זה לא קל אבל זה שווה מאוד לחזור בתשובה. אתה יהודי טוב ונאמן. שהקב''ה יברך אותך וישמור עליך.

מנותק dolfin12

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
חבל לבזבז הנרגיות על כל התינופת הפוליטית ערב רב לשם דיוק.
 ידוע שהשלטונות בעולם כולו פועלים רק להנטרסים אישים ולא לטובת העם לכן העולם ניראה איך שניראה.
מה שצריך לעשות זה ליישם את הדברים אחרת לא יקרא שום שנוי נכון שנכנסים כל יום משתמשים חדשים ואורחים זה מצוין להפיץ את המסר בתור התחלה אבל עברו כמה שנים מאז שהפורום קיים וחוץ מלקרוא ולהגיב המצב נשאר כמו שהוא העם רדום נכון שזה קשה אבל צריך להתחיל ממשהו ואני מתכוונת לפועול בשטח מעבר להתכתבות בפורום.
המצב כל יום נהפך לבלתי נסבל ובקצב הזה ניהיה מדינה בכל מיני צבעים מצב אנוש ביותר.

מנותק דוד111

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בס''ד
בן ארי לא השיג כלום. הוא לא שינה כלום. הוא מופיע הרבה בתקשורת והם דוקא עוזרים לו. אותם אנשי תקשורת החרימו את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כשהוא היה בכנסת. למה החרימו את הרב כהנא אך נותנים במה רחבה לבן ארי? כי הרב כהנא באמת איים על הממסד הבוגדני שהורס את המדינה. בן ארי לא מאיים עליהם, אז נח להם לתת לו להיות ה"אופוזיציה" שלהם. בן ארי מרוויח מזה ומעשיר את עצמו אבל עם ישראל מפסיד. עובדה היא שבן ארי לא מנע שום גירוש של יהודים ממאחזים, לא השפיע על הקפאת הבנייה היהודית ביו''ש ובירושלים המזרחית, לא שינה את דעת הקהל ולא עורר את העם לגבי האיומים שעומדים לפנינו. לעומתו מו''ר הרב כנהא כן השפיע בגדול על כל התחומים האלה כשהוא היה בכנסת.

ועוד דבר שהזכרתי לפני כן: בן ארי זילזל בי אישית. האם אסור לי להגיב כשהוא תוקף אותי אישית? האם אסור לי לציין שהוא תוקף יהודי שישב בכלא חמש וחצי שנים כשהוא לא ישב ולא היה מוכן לשבת לא חמש וחצי שנים ולא חמש וחצי דקות?

הרב מאיר  כנהא זכרונו לברכה הוא האדם המצולח ביותר מאנשי הימין שהיו בכנסת ככה שאין בכלל השווה בינהם, אני רק אומר שבמצע הנוכחי כדאי לכלונו להצביע לבן ארי כי הוא האופציה היחידה, תאמין לי שעדיף שיהיה בשלטון במקום הליכוד או כל מפלגה אחרת, למרות שהוא פגע בך בסה"כ הוא יהודי טוב שמנסה לעזור לעם ישראל