עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

כמה ערבושים מוסלמים היו בארץ במאה ה19?

<< < (2/3) > >>

Dudi:
לפני זמן מה דיברתי עם בחור שטען שמשפחתו נמצאת כאן עוד מהמאה ה18 ואפילו קצת לפני
אחרי זה התברר לי שהוא בדואי משבט הסווארקה, נראלי הגיוני, הבנתי שבדואים כן היו כאן בזמנו, ומעט ערבים נוצרים אבל שוב- מעט, וערבים מוסלמים כמעט ולא...
מה אתם אומרים, הוא דיבר אמת?

אגב ישנם חוקרים שטוענים ששבט הסווארקה הם למעשה יהודים שהתאסלמו
אכן יהודים רבים עברו לנצרות והאסלאם במהלך ההיסטוריה, אם אני לא טועה השומרונים לדוגמה שלא עזבו את ארץ ישראל, רבים מהם עברו לאסלאם תחת הכיבוש המוסלמי בארץ ישראל
מה אתם אומרים על הקטע הזה?
ויש לזה כמה הוכחות מבחינה תרבותית ועדויות שלהם. בנוסף היה מחקר גנטי שמראה שיש בינם קשר ליהודים האשכנזים, זה די הגיוני כי אולי הם חיו באותו אזור של היהודים אבל הם היו מעם אחר ובגלל זה יש דברים דומים במרכיב הגנטי...

אביר הקרנפים:
אולי. חלק מסויים.
באותה תקופה כלל האוכלוסיה בארץ עמד בקושי על מאה אלף...

Rafoe:

--- ציטוט של: Dudi על אוקטובר 30, 2012, 00:56:49 ---לפני זמן מה דיברתי עם בחור שטען שמשפחתו נמצאת כאן עוד מהמאה ה18 ואפילו קצת לפני
אחרי זה התברר לי שהוא בדואי משבט הסווארקה, נראלי הגיוני, הבנתי שבדואים כן היו כאן בזמנו, ומעט ערבים נוצרים אבל שוב- מעט, וערבים מוסלמים כמעט ולא...
מה אתם אומרים, הוא דיבר אמת?

אגב ישנם חוקרים שטוענים ששבט הסווארקה הם למעשה יהודים שהתאסלמו
אכן יהודים רבים עברו לנצרות והאסלאם במהלך ההיסטוריה, אם אני לא טועה השומרונים לדוגמה שלא עזבו את ארץ ישראל, רבים מהם עברו לאסלאם תחת הכיבוש המוסלמי בארץ ישראל
מה אתם אומרים על הקטע הזה?
ויש לזה כמה הוכחות מבחינה תרבותית ועדויות שלהם. בנוסף היה מחקר גנטי שמראה שיש בינם קשר ליהודים האשכנזים, זה די הגיוני כי אולי הם חיו באותו אזור של היהודים אבל הם היו מעם אחר ובגלל זה יש דברים דומים במרכיב הגנטי...

--- סוף ציטוט ---
צריך לזכור שהערבים כבשו לראשונה את הארץ עוד בשנת 638 (אחרי שכבשו את הארץ מידי הצלבנים). היו ערבים ראשונים שהגיעו כבר אז (לא הרבה אבל היו).

בנוסף לכך ישנם שבטים מסויימים שהגיעו הנה כבר לפני 500 ו-300 שנה, אבל חשוב במיוחד לציין שבכל נקודת זמן תמיד היו בארץ יהודים.

ובנוגע לערבים שהם במקור יהודים - היו יהודים שהתנצרו והתאסלמו (בהתאם לסוג השלטון), ואכן התגלו בקרב ערבים בארץ גנים יהודיים אבל כידוע לך היהדות היא קודם כל השתייכות לתורת ישראל ואותם ממצאים גנטיים הם לא רלוונטים.
לדוגמא - אם יבדקו בקרב האוכלוסייה העולמית יגלו מן הסתם שלמאות בני אדם יש גן יהודי כזה או אחר (כי יהודים רבים התבוללו במהלך השנים). כל זה לא הופך אותם ליהודים. ברגע שהתבוללת אז דינך כרת (יציאה מכלל ישראל).

אני ממליץ לך לעיין כאן:  http://hayamin.org/forum/index.php/topic,30376.0.html

הבוס הגדול:
אם הבנתי נכון,אז רוב הערבים שגרים היום בארץ הם מצרים.

אביר הקרנפים:
כמעט כל הערבושים בארץ - ערבים (מחצי האי ערב). כלומר, אין להם שום שייכות לארץ.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה