יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
תפילה נפלאה לשמירת הברית שצילמתי שלשום בשמעון הצדיק
UM-96:
יש זמן כנראה לצערנו...
לוחם יהודה:
--- ציטוט של: IRON_MAN על אפריל 20, 2012, 17:20:27 ---תתחתנו ואז תעשו זאת בהיתר.אדרבה אם זה נעשה במסגרת נישואין ובטהרה אז זה אפילו מצווה! כי הבעל חייב לספק לאשתו את מצוות עונתה.
--- סוף ציטוט ---
להתחתן רק בשביל שיהיה אפשר "להתפרק"? לא מאחל לאף אחד חיי נישואין כאלה..
IRON_MAN:
:old_smiley:
Jack Teitel:
אדיר , תודה רבה !!!!
אני חוזר בתשובה וקורה לי הרבה פעמים שאני מחזיק זמן מסויים , כמו.... שבועיים בערך ואז נכשל ...
אבל אני מאמין שאם יש לי רצון ויש לי אמונה , ויש לי את זה , אני מסוגל להצליח ולא לפגום בברית יותר ,
תודה רבה נשמה !!!!
IRON_MAN:
אהלן אחי! ברוך הבא לפורום! אממ אני יכול לתת לך עצות שיעזרו לך להימנע מלחטוא בזה,קודם כל כמובן להשתדל שלא להביט בנשים.דבר נוסף תקפיד לישון רק על הצדדין ולא על הבטן או הגב כי זה יכול לגרום להרהורים.וגם להימנע מלדבר דיבורים אסורים(ניבולי פה,לשון הרע,שקרים,קללות).וגם להעסיק את עצמך במשך היום לכן עבודה זה חשוב! וכמובן להתפלל עבור זה ולבקש מהקב״ה שיעזור לך לגבור על היצר הרע.תתמיד בתפילה כי זה דבר עצום שמחזק ונותן כח להמשיך להתמודד. וגם טבילה במקווה מפחיתה את עוצמת היצר הרע של עריות.ודבר אחרון שלא הרבה יודעים הוא שצריכים להקפיד על כשרות מאכלים מדוקדקת כי יש קשר בין אכילת מזון לא כשר להגברת עוצמת היצר הרע של עריות,לכן אשתדל לאכול רק מזון כשר ולהימנע ככל הניתן מאכילת אוכל שאינו כשר.וכמובן כמובן להעריך ולשמוח במה שהצלחת להשיג עד עתה! זה לא מובן מאליו שאתה שומר מצוות במצב שבו רבבות עושים ההפך! אתה חייב ממש לשמוח ולחשוב על זה הרבה בכדי שזה ישמח אותך! תחשוב על זה תמיד בכדי שזה יתן לך שמחה :old_smiley:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה