חדשות ודיונים > דיון כללי

מה עושים עם הורים שלא מבינים?

<< < (2/4) > >>

liorso:
טוב אז הגיעה הזמן שלי לצאת מהארון (חס וחלילה לא מה שאתם חושבים!!!!!) ההורים שלי שמאלנים בטירוף (לא מר"צ ולא עבודה אבל לא הרבה יותר טוב).... אבל מגיל 5 משום מה תמיד נמשכתי לימין אומנם אז הימין שלי היה ליכוד (חחחחחח), הייתי הולך תמיד עם חולצות של ביבי וכו'... כיום אני מתווכח עם כל המשפחה שלי על זה ואני לא מתפשר והם מקבלים אותי כפי שאני.

אל תעבור עמדה בגלל הוריך, מדינה דמוקרטית! אל דבר איתם על זה בנתיים...

לגבי מורות וזה... כמעט כל המורות שלי שמאלניים זה לא מפריע לי בכלל להפך זה רק מאתגר אותי ואני מאוד נהנה להשתיק אותם!!! בהתחלה הכיתה צעקה עליי שאני סתם פוליטיקאי אבל לא נתתי לזה להשפיע עליי והיום כל הכיתה מכבדת אותי על זה! אני אתן דוגמה. יום ראשון שני הייתי בטיול שנתי וכשעברנו בכביש 6 ליד גדר ההפרדה המדריך אמר שמימין לנו פלשתין, הוא רק אמר את המילה הזאת הוא הבין שהוא עשה טעות חמורה! כל הכיתה התחילה לצעוק עליו, לזה אני קורא חינוך יהודי... המורות היו בשוק והייתי מאוד גאה בעצמי ובכיתה!

עז77:

--- ציטוט של: Cripe על נובמבר 29, 2006, 20:42:33 ---שלום לכם אחיי.

היום הוריי חזרו מיום הורים, [2 נכשלים. מתמטיקה כי לא השקעתי בגרוש אבל אני מבין את החומר, וערבית.]

עכשיו, בהבטחה שהמורה והיועצת לא יספרו להוריי וכול' הודתי שאני תומך ימין האמיתי.
המחנכת השמאלנית הכלבה, סיפרה להורים שלי. עכשיו קיבלתי צרחות מאבא שלי שאני בחיים לא אחזור על דברים כאלו יותר.
מצטער, אבל בזה אני מאמין. זו התורה שלי. זו הדרך שלי, מי אתה שתמנע ממני לחשוב ככה?

אפילו בערבית, המקצוע בבית ספר, אני לא מסוגל ללמוד את זה, כי אני פשוט לא רוצה. האני הפנימי שלי אומר לי "אסף אל תלמד את המקצוע הזה", שאתה לא רוצה באמת - אתה בחיים לא תצליח.

מה אני יכול לעשות עם הורים מעצבנים שלא מסוגלים לקבל את הדעה שלי? אני בן אדם במדינה דמוקרטית, זכותי המלאה להתבטא.

בתודה רבה,

א.ב

--- סוף ציטוט ---

העצה הכי טובה שאני יכול להציע לך היא לדרוש מהוריך ללמוד בבי"ס תורני,
שם לא מלמדים בשום אופן את שפת השטן - אני לא יודע אם אתה חילוני או דתי,
אבל בשום אופן אסור לך להמשיך ללמוד בבי"ס ממלכתי רגיל שמאכיל שקרים את ילדי ישראל ושוטף להם את המוח.

אני הייתי מציע לך בחום להפנות את השאלה הזו לאשכול של השאלות לחיים ולהאזין לתשובתו ביום שלישי,
כי המצב שתיארת הוא אמיתי וחמור - ואולי ישנם מוסדות חינוך של אהבת ישראל ששם אתה יכול ללכת לקבל שם את ההשכלה שלך.

אשריך שאתה לא נותן להוריך לכופף את נשמתך היהודית, כנראה שבשבילם זה מאוחר מדי
הם "חונכו" ע"י הממסד הבולשביקי להתנהג כמו שמכריחים אותם, אחרת הם לא ישיגו עבודה טובה,
לא יהיו להם את ה"חברים הנכונים" וכו' וכו', ככה זה שהממסד הוא כל כך בולשביקי והרסני.

אם אתה נער שנמצא בגילאי 18 או משהו כזה,
הייתי ממליץ לך בחום לחפש לעבור לאיזה התנחלות או ישוב ימני אמיתי,
שם יעריכו את עקרונותיך הנכונים וירימו אותך מעלה מעלה,
פשוט להתקשר לארגון נוער הגבעות ולהתייעץ עם חיים באשכול הזה:
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=344.0

בהצלחה.

עז77:

--- ציטוט של: liorso על נובמבר 29, 2006, 22:22:27 ---יום ראשון שני הייתי בטיול שנתי וכשעברנו בכביש 6 ליד גדר ההפרדה המדריך אמר שמימין לנו פלשתין, הוא רק אמר את המילה הזאת הוא הבין שהוא עשה טעות חמורה! כל הכיתה התחילה לצעוק עליו, לזה אני קורא חינוך יהודי... המורות היו בשוק והייתי מאוד גאה בעצמי ובכיתה!

--- סוף ציטוט ---

על זה חיים מדבר!!
הנוער צמא לשינוי, הנוער צמא למסר הכהני,
ובגלל זה חשוב שבני נוער ימניים ידעו על הפורום,
כמו שפה אפשר להתייעץ ולהיעזר אחד בשני ולהבין עד כמה יש הרבה ישראלים צעירים "בארון" השמאלני.

עכשיו אתם רואים כמה חשוב להפיץ את האתר של הימין האמיתי,
כי כשאין לנו כסף כל מה שנותר זה המסר מפה לאוזן והעקרונות האמוניים שלנו כיהודים.

liorso:

--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 29, 2006, 22:23:44 ---

היום הוריי חזרו מיום הורים, [2 נכשלים. מתמטיקה כי לא השקעתי בגרוש אבל אני מבין את החומר, וערבית.]

המחנכת השמאלנית הכלבה, סיפרה להורים שלי. עכשיו קיבלתי צרחות מאבא שלי שאני בחיים לא אחזור על דברים כאלו יותר.
מצטער, אבל בזה אני מאמין. זו התורה שלי. זו הדרך שלי, מי אתה שתמנע ממני לחשוב ככה?

אפילו בערבית, המקצוע בבית ספר, אני לא מסוגל ללמוד את זה, כי אני פשוט לא רוצה. האני הפנימי שלי אומר לי "אסף אל תלמד את המקצוע הזה", שאתה לא רוצה באמת - אתה בחיים לא תצליח.

מה אני יכול לעשות עם הורים מעצבנים שלא מסוגלים לקבל את הדעה שלי? אני בן אדם במדינה דמוקרטית, זכותי המלאה להתבטא.

בתודה רבה,

א.ב

--- סוף ציטוט ---

אבל בשום אופן אסור לך להמשיך ללמוד בבי"ס ממלכתי רגיל שמאכיל שקרים את ילדי ישראל ושוטף להם את המוח.

אני הייתי מציע לך בחום להפנות את השאלה הזו לאשכול של השאלות לחיים ולהאזין לתשובתו ביום שלישי,
כי המצב שתיארת הוא אמיתי וחמור - ואולי ישנם מוסדות חינוך של אהבת ישראל ששם אתה יכול ללכת לקבל שם את ההשכלה שלך.

הם "חונכו" ע"י הממסד הבולשביקי להתנהג כמו שמכריחים אותם, אחרת הם לא ישיגו עבודה טובה,
לא יהיו להם את ה"חברים הנכונים" וכו' וכו', ככה זה שהממסד הוא כל כך בולשביקי והרסני.

בהצלחה.

--- סוף ציטוט ---

ההורים שלו צורחים עליו שהוא ימני אתה רוצה שהם ירשמו אותו לבית ספר תורני?

עז77:

--- ציטוט של: liorso על נובמבר 29, 2006, 22:29:18 ---
--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 29, 2006, 22:23:44 ---

בתודה רבה,

א.ב

--- סוף ציטוט ---

בהצלחה.

--- סוף ציטוט ---

ההורים שלו צורחים עליו שהוא ימני אתה רוצה שהם ירשמו אותו לבית ספר תורני?

--- סוף ציטוט ---

זה באמת תלוי בן כמה הוא,
אם הוא מספיק בוגר לעמוד על כך, יכול להיות שהוא לא צריך מהם רשות.

לכן המלצתי לו לשאול את חיים בנושא,
חיים שהיה במחיצת הרב כל כך הרבה שנים,
ספג ממנו לא מעט חוכמה ונסיון וידע אולי לתת הצעה טובה יותר ואינפורמטיבית ממני.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה