ועוד איך הבנתי אני מכיר את הסיפור ודברתי עם גברת רובין.בוא אני אסביר עצמי בשיא הפשטות.מוסלמים פוגעים במתפללים יהודים בבית כנסת ואז היהודים חמושים ומגינים על עצמם זאת הגנה יהודית ללא קשר לליגה.
שלי רובין שיקרה לי במייל ואמרה שחיים לא היה יושב ראש הליגה ואמרתי לה שהיא טועה.אירב רובין התאבד.אגב לפי ההלכה אסור ליהודי להתאבד ואלה נקברים מחוץ לגדר.
זה שחיים כונה טרוריסט זה אות כבוד עבורו.אנחנו את חיים מכירים ולא ימכרו לנו לוקשים.
אז אם אתה יודע אז על מה הויכוח?
אני הראשון שיברך יהודים על כך שהם מגינים על עצמם, אבל הדיון הוא על הליגה להגנה יהודית.
הם מנסים לשכנע יהודים תמימים ביוטיוב ובפייסבוק להצטרף אליהם (גם אותי ניסו לשכנע) בטענה שהם ממשיכי דרכו של מו"ר הי"ד (מה שכמובן אינו נכון).
אחד מהפעילים שלהם הוא בכלל גוי גרמני ש"התגייר" גיור רפורמי.
בארגון שעמד בראשו הרב כהנא הי"ד זה לעולם לא היה קורה.
רוב מוחץ של היהודים שמשתייכים לארגון הזה בכלל לא יודעים על הארגון היום ומה הוא מייצג, אלא הם מולכים שולל בגלל הסמל של הארגון שמזוהה יותר מכל עם תנועת כ"ך.
ובכלל - מו"ר השתמש בארגון בזמנו גם כדי לשכנע יהודים לעלות לארץ (מה שהוא בעצמו עשה), אך האם הארגון של היום עושה כן? (התחושה היא שלהיפך - נוח להם שיהודים יישארו בגולה משום שכך הם ממלאים את כיסם מתרומות של יהודים גלותיים).