כתב נושא: ערבים או יהודונים העלו 1203 "דיסלייקס" לסרטון שלנו. איך הם עשו את זה?  (נקרא 2417 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

יש לנו 796 צפיות בסרטון אך 1203 דיסליקס. אני לא מבין איך זה עובד.

« עריכה אחרונה: מרץ 22, 2012, 01:38:23 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
חחחחחחחחח פרדוקסלי משהו.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הם משלמים לסדנת יזע בסין שמעסיקה פועלי הקלקה בפרוטות.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
הם משלמים לסדנת יזע בסין שמעסיקה פועלי הקלקה בפרוטות.
כל העניין זה הפרדוקס שיש יותר דיסלייקים מצפיות כי הרי כדי לעשות דיסלייק אתה צריך להכנס לסרטון ואז הכניסה הזאת מתווספת למס' הצפיו,כלומר, לא יכולים להיות יותר דיסלייקים מצפיות.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כל העניין זה הפרדוקס שיש יותר דיסלייקים מצפיות כי הרי כדי לעשות דיסלייק אתה צריך להכנס לסרטון ואז הכניסה הזאת מתווספת למס' הצפיו,כלומר, לא יכולים להיות יותר דיסלייקים מצפיות.
אני חושב שאפשר לעשות דיסלייק יותר מפעם אחת אבל צריך לחכות פרק זמן מסוים, אולי יממה.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אולי הם פשוט נתנו את הקישור לכפתור הדיסלייק הספציפי הזה ואמרו לכל השמאלנים ללחוץ עליו?
זה מסביר למה "רק" אלף וקצת אנשים לחצו עליו =)

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס״ד

וואי זה באמת לא הגיוני! יש מצב הם השתמשו בתוכנה או שיטה מיוחדת שעושה דיסלייקים או לייקים? כי אני מכיר שיטה לעשות בפייסבוק הרבה מאוד לייקים

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

יש לנו 796 צפיות בסרטון אך 1203 דיסליקס. אני לא מבין איך זה עובד.

בס''ד

כאשר הרמאות זועקת מתוך התגובות יש לנו יותר ויותר פרסום ! אם הם שר''י משקיעים מאמצים שכאלה בכדי לנסות לדחוק אותנו לשוליים זה אומר שהם שר''י מתחילים בר לחשוש מהעובדה שהאמ'ת נחשפת לכל והגליוטינה מוכנה !!  O0  -- אנו ממשיכים לקרוא לכל אחינו בית-ישרא'ל הנאמנים להמשיך ולהפיץ את האמ'ת בכל מקום ואתר !! וזוהי מצוות עשה ! שנאמר '' ולפני עיוור לא תיתן מכשול '' ! הקב''ה יסייע בעדנו למען שמו יתברך ויתעלה שנקרא בנו ויקויים בנו מקרא שכתוב '' ישרא'ל אש'ר בך אתפא'ר '' ונזכה במהרה בביאת גואל-צד'ק באכי''ר .

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: מרץ 23, 2012, 00:54:32 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ

קליקג'אקינג, גניבת קליקים.. אפשר לעשות את זה להכל, מלייקים בפייסבוק ועד לחיצה על פרסומות. יש כמה דרכים עיקריות, בוטים וסקריפטים זדוניים באתרים. לשם כך צריך להיות בעל אתר, ולהכניס סקריפט שמותאם לכפתור דיסלייק או לייק של סרטון ביוטיוב \ עמוד פייס' וכ'.. ואז שהמשתמש נכנס לאתר כל לחיצה שלו בעצם גם נותנת קליק. השיטה השניה היא בוטים פשוטים (ואני מאמין שבמקרה הספציפי הזה, מדובר בזה).. הבוט כתוב בשפת תכנות כלשהי, (אני מאמין C#) יש בו מאגר של אלפי משתמשים ביוטיוב יכול להיות אמיתיים יכול להיות לא, והוא מתחבר דרכם סורק את עמוד הסרטון ושולח פקודה לכפתור דיסלייק. כל זה עובד על הקוקיז של המשתמש ולא שהבוט באמת נכנס לדף ולוחץ.. לכן זה לא משפיע על הצפיות.

אני יחפש בוט כזה אם אני ימצא נחזיר להם מלחמה..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!