עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
לכל אלה שאומרים שדת האסלאם זו עבודה זרה אז כנסו!!
Rafoe:
--- ציטוט של: UM-96 על מרץ 22, 2012, 07:35:27 ---זה מה שנקרא נבואת שקר... האל שלהם לא אמר להם לרצוח יהודים אלא התנבא בשם ה׳ לכאורה נביא השקר מוחמד שטען שנשלח.
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מרץ 22, 2012, 15:13:12 ---נכון!
הרי לעבוד דת אחרת זה לא בהכרח עבודה זרה.
האמונה האמיתית באל אחד שהיא אחת משבע מצוות בני נח היא להאמין שיש אל אחד ויחיד שאינו מפוצל לשתיים או שלוש רשויות. שכל הבריאה נובעת מכוחו ואינה יכולה בלעדיו, או כביכול להלחם בו (אצל הנוצרים השטן במלחמה תמידית עם הבורא).
ברגע שאדם מאמין שיש אל אחד, רשות אחת ויחידה, שכל הבריאה נובעת מכוחו ואין אחר בלתו, הרי שאינו עובד עבודה זרה.
באם אדם בודה מליבו דברות ומצוות בשם אותו אלוה יחיד, הרי שהוא נביא שקר או הולך אחרי נביא שקר. אבל זו עבירה שונה מאשר עבודה זרה.
--- סוף ציטוט ---
תבינו דבר אחד מהותי - אין אמונה באללה ללא עלייה והשתחוות לאבן במכה (הכאעבה).
לא חסר סרטונים ביוטיוב שבהם רואים אותם משתחווים לכאעבה בלהט וביראה.
חלקם אף נלחמים להגיע לאותה אבן כדי לנגוע בה, משום שכך לפי תפיסתם הם כאילו נוגעים בשכינה.
אז נכון, האליל שלהם הוא בלתי נראה, אבל יש לו דמות אבן על פני האדמה.
כשאברהם אבינו גילה את השקר שבעבודת האלילים הוא ניפץ את הפסלים, ואילו מחמד קידש את האבן ששימשה את הפגאניים הערבים.
זוהי דת האסלאם - אמונה באללה היא השתחוות לכאעבה (וזה גם כיוון התפילה שלהם), ופעם אחת בחייהם לפחות הם מצווים להגיע לשם ולשהתחוות ישירות לאבן.
זאת לא נבואש שקר משום שמחמד לא כיוון כלל ליהודים. הוא הכניס את בני ישראל לקראן משום שרצה למשוך אותם לדת הדמים אך מכיוון שסירבו (והם ידעו היטב מדוע) אז הוא כתב בספרו שיש להשמידם.
קצת כבוד לאבותינו שהעדיפו למות ולא להיות מוסלמים (הם ידעו היטב מה מהות הדת הזאת), משום שאם לא היה מדובר בעבודה זרה, אזי שהם לפחות היו מתאסלמים כלפי חוץ, אבל הם ידעו הכי טוב - עבודה זרה היא עבודה זרה (ואפילו שיש בה מלכודת דבש כמו "אל אחד שאין לו דמות הגוף").
אביר הקרנפים:
דווקא אותי לימדו שאיסלאם זה לא יהרג ואל יעבור...
UM-96:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מרץ 23, 2012, 18:35:34 ---דווקא אותי לימדו שאיסלאם זה לא יהרג ואל יעבור...
--- סוף ציטוט ---
לימדו אותך נכון.
Rafoe:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מרץ 23, 2012, 18:35:34 ---דווקא אותי לימדו שאיסלאם זה לא יהרג ואל יעבור...
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: UM-96 על מרץ 24, 2012, 19:52:38 ---לימדו אותך נכון.
--- סוף ציטוט ---
אפשר להבין מדוע חשבתם ועדיין חושבים שהאסלאם אינה עבודה זרה, אך בואו אשאלך אתכם שאלה קטנה:
מדוע שאנו בתור עם ישראל לא נעשה לנו אבן גדולה שתהיה כדמותו של הקב"ה (חס וחלילה) על פני האדמה וכך כאשר כולנו נרצה לבוא ו"לגעת" בשכינה נוכל לעשות כן?
זה אינו סותר כלל את האמונה בקב"ה, אלא רק נותן לנו משהו ממשי שנוכל לראות ולהרגיש אותו.
ורק כדי לחדד, הנה טוקבק נחמד שקראתי ממש לאחרונה בערוץ 7:
האם האל התיר לבני-נח לאנוס, לשדוד ולרצוח.. בשמו ?
אם לא אז ברור שזוהי דת פגאנית, עבודה זרה של ממש.
כתבתי על כך רבות בעבר ולא קיבלתי הפרכה לטענותי משום רב, האסלם הוא המשך ישיר של דת בני ישמעאל שהיו פגאנים והשתחוו לעפר רגליהם.
כל תירוצי הפיוס של הרמב"ם לגר הצדק, המוסלמי לשעבר עובדיה כדי לפייסו לאחר שנפגע, אינם הלכתיים וקל להפריך אותם מיסודם רק שלצערנו היו אינטרסים כלכליים להפוך מאיגרת הרמב"ם הלכה למרות שהוא עצמו לא טרח להכניס זאת להלכה בספרו משנה תורה.
אין לנו בהסטוריה הרבנית מאז משה רבנו ועד לאיגרת הרמב"ם, דת נוספת שאינה "זרה", מלבד דתנו אנו.
אביר הקרנפים:
יסלח לי אותו טוקבקיסט שאני מוחה על בורותו.
לנו היהודים יש מקום קדוש שאנו מצווים לעלות אליו שלוש פעמים בשנה ולהשתחוות שם לה'.
לשאלה האם האל התיר לבני נח לעשות דברים כאלה ואחרים, כבר עניתי. נבואת שקר איננה עבודה זרה. זו נבואת שקר. עניין אחר לגמרי.
בני ישמעאל לא השתחוו לאבק שברגליהם. הערביים מדורו של אברהם אבינו השתחוו לאבק שברגליהם. והרי ישמעאל היה אז בן 13 בלבד. לאחר שנים רבות נפוץ זרעושל ישמעאל על פני אזור ערב והערביים היו לישמעאלים. כשם שהיום המצרים הם ישמעאלים בני שם ולא מצריים בני חם.
לרמב"ם אין תירוצי פיוס. ונחמד שטוקבקיסט מערוץ 7 מרגיש גדול מספיק לחלוק על הרמב"ם, מה שהרא"ש והרי"ף עשו בדחילו ורחימו לפני 900 שנה.
אין "איגרת הרמב"ם. הרמב"ם שלח כמה איגרות מפוסמות כמו איגרת תימן, אבל האיגרת שנדמה לי שאתה מתבלבל בה היא איגרת הרמב"ן. לא ידוע לי על שום איגרת שנקראת איגרת הרמב"ם.
דבר אחרון. דת יכולה להיו זרה בלא שתהיה עבודה זרה. כמו שאמרתי ואשוב ואומר.
לא כל נבואת שקר זו עבודה זרה. הגדרים בהלכה מאוד ברורים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה