כתב נושא: לכל האנשים שתמיד אומרים איפה אלוהים היה בשואה כנסו!!  (נקרא 3769 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Dor12131

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לכל האנשים שתמיד אומרים איפה אלוהים היה בשואה למה אתם תמיד אומרים את זה?? אם אתם לא יודעים אז השואה זה אפילו לא רבע ממה שהעם היהודים עבר     

למה אתם לא שואלים איפה היה אלוהים במרד נגד האמפריה הרומית  מי שלא יודע הרומאים השמידו כמעט  50% מהעם היהודי באותו תקופה היהודים היו לפי מחקרים שעשו 10% מכל העולם

למה אתם לא שואלים איפה היה אלוהים שנרצחו מיליוני יהודים במשך מסעות הצלב של הנוצרים??

למה אתם לא שואלים איפה היה אלוהים שנטבחו מאות אלפי יהודים בגזרות שמד באירופה??

למה אתם לא שואלים איפה היה אלוהים ש- 100 אלף יהודים נרצחו ברוסיה על ידי הקוזקים??

למה אתם לא שואלים איפה היה אלוהים שנרצחו מאות אלפי יהודים על ידי המוסלמים הקנאים במרוקו ותימן??

למה אתם לא שואלים איפה היה אלוהים שמשפחת פוגל  ז"ל נרצחה שהם דתיים נרצחו??

למה אתם לא שואלים איפה היה אלוהים שהרב אבו חאצירא ז"ל נרצח על ידי חרדי בצורה אכזרית??         

ודרך אגב בכל הרצח ההמוני הזה כולם היו דתיים

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כי אותם יהודים לא מכירים בכלל את התורה ולא מכירים את ההיסטוריה של העם שלהם חוץ מהמעט שלימדו אותם בבית הספר.
ד"א יש עוד הרבה פרעות שעשו נגדנו, אבל אין מספיק מקום פה כדי לרשום את כולם (אל תשכח את חמלניצקי, זה גם חשוב)

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אחי אתה פשוט חולה נפש את מביא פה כמעט כל יום את הטענה ש שואה הייתה בגלל המשנה והתלמוד שלנו ואם היינו קראים זה לא היה קורה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אחי אתה פשוט חולה נפש את מביא פה כמעט כל יום את הטענה ש שואה הייתה בגלל המשנה והתלמוד שלנו ואם היינו קראים זה לא היה קורה.

איפה הוא אמר דבר כזה?
אנחנו סובלים כי אנחנו עם מפגר שמסרב ללכת עם האמת שלו וספר ההדרכה שלו.
במקום זה אנחנו חושבים שאנחנו יותר חכמים והולכים עם העולם ובסופו של דבר חוטפים ובגדול עד שנחזור למקורות.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש טענה שהיטלר ביצע את מה שאלוקים רצה להעניש את עם ישראל על חטאי דור ההשכלה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
ציטוט
תצפו בסרטון הזה עד הסוף ותבינו איזה גזענות ואנטשמיות יש בתורה שבעל פה תלמוד ומשנה של היהדות הרבנית חז"ל שהמציאו תורה חדשה בבבל  כלפי הגויים אין פלא למה הנוצרים רדפו אותכם במשך מאות שנה בגלל התלמוד שלכם

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
ציטוט
תחשבו על זה הרבנים שזו כת הפרושים שהחלה לפעול אחרי צליבת ישו שינתה וסילפה את תורה משה הקדושה ובגלל זה בא עלינו אסונות רומאים מסעות צלב קוקזים שרצחו 100 אלף יהודים חרדים פוגרומים שריפות התלמוד שהיו באירופה אונס הכיבושים של המוסלמים שואה 6 מיליון יהודים נשרפו מתוכם 3 מיליון חרדים אז תפקחו עיינים אתם יודעים אפילו יהודי אתיופיה שבאו לפה לא ידעו מזה הנחת תפילין כי זו המצאה של הרבנים

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
ציטוט
שלום אני יודע שאתם לא מחבבים קראים אבל אני והמשפחה שלי יהודים קראים  המשפחה שלי באה ממרוקו  אבל לפני 2 שנתיים כל המשפחה שלי כולל אני עברנו לקראות באשדוד אני לא מקבל את התלמוד והמשנה אני מכבד את מי שמאמין אבל מבחינתי זו כפירה בתורת משה אתם אולי לא יודעים אבל היטלר שנא את היהודים וראה בהם נחותים בגלל התלמוד הרבני שלכם

בתלמוד הרבני שלכם המצאתם כל מיני חוקים כדי לדכא את האישה וכו   פה יש כתבה למה היטלר שנא את היהודים בגלל התלמוד הרבני ttp://bar-ilan.haaretz.co.il/?p=396&s=793
ואם תרצה עוד רק תגיד, יש בשפע

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זה מספיק, הבנתי =)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
1+

הסיבה העיקרית לפורענויות על עם ישראל זה בגלל "יהודים" בוגדים כופרים מלשינים ואומללים כמוכם הקראים.
מאחל לעדה האומללה שלכם להיות דף זניח בויקיפדיה על תופעה בשלהי המאה הקודמת, ותו לא.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הקראי שכח לספר לנו שבזמן חורבן בית שני, כשהוא מספר לנו שחצי מעם ישראל הושמד, רוב עם ישראל היו צדוקים וקראים ובני כתות משונות כמוהו. הפרושים היו מעטים.
הקראי שכח לספר לנו, שגם בחורבן בית ראשון מתו כמליון יהודים. אם לא יותר. ואז עוד לא היה משנה ותלמוד. רק תנ"ך.
הקראי שכח לספר לנו, כמה מתו בשיעבוד מצרים. הוא גם שכח לספר שמתוך כל אלה ששרדו את הרדיפות, יצאו ממצרים רק 20 אחוז.

אבל אני בטוח שחכמי המשנה והתלמוד אשמים למפרע גם בחטא אדם הראשון, במבול, מהפכת סדום ועמורה ומלחמת ארבעת המלכים. סתם כי הם אשמים...

וְאָמַר הַדּוֹר הָאַחֲרוֹן, בְּנֵיכֶם אֲשֶׁר יָקוּמוּ מֵאַחֲרֵיכֶם, וְהַנָּכְרִי, אֲשֶׁר יָבֹא מֵאֶרֶץ רְחוֹקָה; וְרָאוּ אֶת-מַכּוֹת הָאָרֶץ הַהִוא, וְאֶת-תַּחֲלֻאֶיהָ, אֲשֶׁר-חִלָּה יְהוָה, בָּהּ.  כב גָּפְרִית וָמֶלַח, שְׂרֵפָה כָל-אַרְצָהּ--לֹא תִזָּרַע וְלֹא תַצְמִחַ, וְלֹא-יַעֲלֶה בָהּ כָּל-עֵשֶׂב:  כְּמַהְפֵּכַת סְדֹם וַעֲמֹרָה, אַדְמָה וּצְבֹיִים, אֲשֶׁר הָפַךְ יְהוָה, בְּאַפּוֹ וּבַחֲמָתוֹ.  כג וְאָמְרוּ, כָּל-הַגּוֹיִם, עַל-מֶה עָשָׂה יְהוָה כָּכָה, לָאָרֶץ הַזֹּאת; מֶה חֳרִי הָאַף הַגָּדוֹל, הַזֶּה.  כד וְאָמְרוּ--עַל אֲשֶׁר עָזְבוּ, אֶת-בְּרִית יְהוָה אֱלֹהֵי אֲבֹתָם:  אֲשֶׁר כָּרַת עִמָּם, בְּהוֹצִיאוֹ אֹתָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם.  כה וַיֵּלְכוּ, וַיַּעַבְדוּ אֱלֹהִים אֲחֵרִים, וַיִּשְׁתַּחֲווּ, לָהֶם:  אֱלֹהִים אֲשֶׁר לֹא-יְדָעוּם, וְלֹא חָלַק לָהֶם

תגיד לי קראי, לא קוראים לך "דור"?
אתה לא טוען שהכל מגיע לנו כי הלכנו אחרי רבנים "אלוהים" שנתנו לנו תורה שאלוהים לא חלק לו?
משה ידע שיקום לנו קלוצמך כמוך...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Dor12131

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הקראי שכח לספר לנו שבזמן חורבן בית שני, כשהוא מספר לנו שחצי מעם ישראל הושמד, רוב עם ישראל היו צדוקים וקראים ובני כתות משונות כמוהו. הפרושים היו מעטים.
הקראי שכח לספר לנו, שגם בחורבן בית ראשון מתו כמליון יהודים. אם לא יותר. ואז עוד לא היה משנה ותלמוד. רק תנ"ך.
הקראי שכח לספר לנו, כמה מתו בשיעבוד מצרים. הוא גם שכח לספר שמתוך כל אלה ששרדו את הרדיפות, יצאו ממצרים רק 20 אחוז.

אבל אני בטוח שחכמי המשנה והתלמוד אשמים למפרע גם בחטא אדם הראשון, במבול, מהפכת סדום ועמורה ומלחמת ארבעת המלכים. סתם כי הם אשמים...

וְאָמַר הַדּוֹר הָאַחֲרוֹן, בְּנֵיכֶם אֲשֶׁר יָקוּמוּ מֵאַחֲרֵיכֶם, וְהַנָּכְרִי, אֲשֶׁר יָבֹא מֵאֶרֶץ רְחוֹקָה; וְרָאוּ אֶת-מַכּוֹת הָאָרֶץ הַהִוא, וְאֶת-תַּחֲלֻאֶיהָ, אֲשֶׁר-חִלָּה יְהוָה, בָּהּ.  כב גָּפְרִית וָמֶלַח, שְׂרֵפָה כָל-אַרְצָהּ--לֹא תִזָּרַע וְלֹא תַצְמִחַ, וְלֹא-יַעֲלֶה בָהּ כָּל-עֵשֶׂב:  כְּמַהְפֵּכַת סְדֹם וַעֲמֹרָה, אַדְמָה וּצְבֹיִים, אֲשֶׁר הָפַךְ יְהוָה, בְּאַפּוֹ וּבַחֲמָתוֹ.  כג וְאָמְרוּ, כָּל-הַגּוֹיִם, עַל-מֶה עָשָׂה יְהוָה כָּכָה, לָאָרֶץ הַזֹּאת; מֶה חֳרִי הָאַף הַגָּדוֹל, הַזֶּה.  כד וְאָמְרוּ--עַל אֲשֶׁר עָזְבוּ, אֶת-בְּרִית יְהוָה אֱלֹהֵי אֲבֹתָם:  אֲשֶׁר כָּרַת עִמָּם, בְּהוֹצִיאוֹ אֹתָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם.  כה וַיֵּלְכוּ, וַיַּעַבְדוּ אֱלֹהִים אֲחֵרִים, וַיִּשְׁתַּחֲווּ, לָהֶם:  אֱלֹהִים אֲשֶׁר לֹא-יְדָעוּם, וְלֹא חָלַק לָהֶם

תגיד לי קראי, לא קוראים לך "דור"?
אתה לא טוען שהכל מגיע לנו כי הלכנו אחרי רבנים "אלוהים" שנתנו לנו תורה שאלוהים לא חלק לו?
משה ידע שיקום לנו קלוצמך כמוך...

אתה אולי מתבלבל במרד נגד הרומאים לא היו יהודים קראים כי כל העם  היה תחת השפעה צדוקית או פרושית

הפרושים היו כופרים  כי הם לא האמינו במשיח ותחיית המתים

היהודים הקראים קמו במאה-8 למרות שעד ימי שלמה המלך כולם היו יהודים קראים עזוב את זה

ואם אתה טוען שאנחנו היהודים הקראים לא מאמינים בביאת המשיח ותחיית המתים אז אתה צריך אשפוז בעקבות ספר דניאל אנחנו מאמינים בזה תכנס לאינצקלופדיה ותבדוק קח קישור

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA חפש אמונות

וחפש גם מעמד האישה זה היחס האמיתי שצריך לתת לאישה לא כמוכם שהפכתם את האישה למכונת ילודה אסור לאישה לשיר?? אסור לאישה להעיד בבית משפט?? הפרדה בן נשים לגברים במרחב הציבורי?? הכל חרטות שכתובים בתלמוד הרבני שלכם כדי לדכא את האישה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אין הבדל גדול ביניכם לבין הצדוקים...
ולומר שהפרושים לא האמינו במשיח ותחית המתים זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי. הפרושים הם ממשיכי הדת האמיתיים שהיהדות "הרבני" השנואה עליך הם ממשיכי דרכם.

ונראה שאין לך מה לענות על כל השאר...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!