כתב נושא: מי אלא החרדים שנגד המדינה בכללי??  (נקרא 2687 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Dor12131

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מי אלא החרדים שנגד המדינה בכללי??
« ב- : מרץ 12, 2012, 23:55:09 »
אני לא שונא חרדים למרות שהחרדים ותלמידי ישיבה לא מתגייסים אני לא שונא אותם אני יודע שיש חרדים שהם אנשים טובים שאוהבים את המדינה ורוצים לעזור מה שרציתי לשאול ולדעת פעם אחת ולתמיד   

מי אלה הקבוצות הקיצוניות שלא מכירות במדינה ורוצות בהשמדתה?? אני רוצה לדעת את השמות שלהם אני יודע אחת נתורי קרטא יש עוד?? יש עוד קבוצה שנפגשה עם רון פול האנטשמי

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
בעניין: מי אלא החרדים שנגד המדינה בכללי??
« להגיב #1 ב- : מרץ 13, 2012, 00:14:27 »
תתפלא אולי אבל גם אני נגד המדינה השמאלנית המסריחה הזאת שמתעבת את היהדות. כאשר המדינה רוצה להשמיד את היהדות אין להתפלא שהיהודים ירצו להשמיד את המדינה. 
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק Dor12131

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 13, 2012, 00:23:02 »
תתפלא אולי אבל גם אני נגד המדינה השמאלנית המסריחה הזאת שמתעבת את היהדות. כאשר המדינה רוצה להשמיד את היהדות אין להתפלא שהיהודים ירצו להשמיד את המדינה.

להיות נגד המדינה אתה טועה אבל אתה צודק בזה שהמדינה יוצאת נגד הדת בכל מקרה הכי קטן האם המדינה שמאלנית?? לצערי הרב היא אולטא שמאלנית  היא מדינה שמעדיפה את המוסלמים על פני היהודים :'(

ראה דוגמא מחבלים בית מלון!! או משפחת פוגל ז"ל  :'( :'( :'( :'(

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 13, 2012, 02:30:39 »
להיות נגד המדינה אתה טועה.
אין כאן שום טעות,המדינה הוקמה על ידיי אנשים שהיה להם מטרה להקים מדינה עם תרבות אירופאית לכל דבר,היהדות היא מכשול עבורם,ובהתאם יסוד המדינה נגדנו.

כי המדינה היא שלהם ולא שלנו,הם גזלו מהעם היהודי את האדמה שלו וגרוע מזה הם מוסרים אותה לאוייב,כאילו הם מחלקים ממתקים.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק Dor12131

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 13, 2012, 05:19:41 »
אין כאן שום טעות,המדינה הוקמה על ידיי אנשים שהיה להם מטרה להקים מדינה עם תרבות אירופאית לכל דבר,היהדות היא מכשול עבורם,ובהתאם יסוד המדינה נגדנו.

כי המדינה היא שלהם ולא שלנו,הם גזלו מהעם היהודי את האדמה שלו וגרוע מזה הם מוסרים אותה לאוייב,כאילו הם מחלקים ממתקים.

אז איפה אתה רוצה ללכת שאני יזכיר לך מה העם היהודי עבר במשך 2000 שנה בגלות???? לפני 70 שנה היה השיא 6 מליון יהודים נשרפו כליל אם כל כל החרא שאנחנו אוכלים בישראל עדיף להיות ולשאר בישראל אם מדינה חס וחלילה  תקרוס עזוב את הטבח שיעשו בנו המוסלמים ראה דוגמא סוריה איזה מדינה אתה חושב שתסכים לקבל 6 מיליון פליטים יהודים?? ארצות האסלאם שרוצות בהשמדתנו??? או הנוצרים שרוצים להשמיד אותנו??? כל אירופה מלאה במהגרים מוסלמים שונאי יהודים ובאירופה להזכירך יש מילוני ניאו נאצים שרוצים להשמיד אותנו להיות נגד ישראל זה הדבר הכי מטופש ששמעתי אתה צריך להגיד תודה לבורא עולם שיש ישראל במשך 2000 שנה שהיינו מפוזרים בגלות טבחו בנו בלי רחמים  אתה רוצה דוגמאות?? הרומאים מסעות הצלב המוסלמים גירוש ספרד קוקזים שרצחו 100 אלף יהודים דתיים ברוסיה הצאר הרוסי ואל תשכח אל כל גזרות השמד שאסור על היהודים לשמור שבת או לעשות ברית מילה טמבל אחד

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 13, 2012, 09:25:58 »
בס"ד

אז איפה אתה רוצה ללכת שאני יזכיר לך מה העם היהודי עבר במשך 2000 שנה בגלות???? לפני 70 שנה היה השיא 6 מליון יהודים נשרפו כליל אם כל כל החרא שאנחנו אוכלים בישראל עדיף להיות ולשאר בישראל אם מדינה חס וחלילה  תקרוס עזוב את הטבח שיעשו בנו המוסלמים ראה דוגמא סוריה איזה מדינה אתה חושב שתסכים לקבל 6 מיליון פליטים יהודים?? ארצות האסלאם שרוצות בהשמדתנו??? או הנוצרים שרוצים להשמיד אותנו??? כל אירופה מלאה במהגרים מוסלמים שונאי יהודים ובאירופה להזכירך יש מילוני ניאו נאצים שרוצים להשמיד אותנו להיות נגד ישראל זה הדבר הכי מטופש ששמעתי אתה צריך להגיד תודה לבורא עולם שיש ישראל במשך 2000 שנה שהיינו מפוזרים בגלות טבחו בנו בלי רחמים  אתה רוצה דוגמאות?? הרומאים מסעות הצלב המוסלמים גירוש ספרד קוקזים שרצחו 100 אלף יהודים דתיים ברוסיה הצאר הרוסי ואל תשכח אל כל גזרות השמד שאסור על היהודים לשמור שבת או לעשות ברית מילה טמבל אחד

להזכיר לך מה העם היהודי עובר במשך 60 שנה ע"י המשטר הבולשוויקי - ציוני יש"ו?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #6 ב- : מרץ 13, 2012, 14:29:16 »
בנוגע למדינה ושמאלנים שהקימו אותה - "הבוס הגדול" צודק.
הם הקימו את המדינה ואת מוסדותיה, ולכן המדינה שלהם (בלתי אפשרי יהיה לשנות אותה).

אך יש להפריד בין המדינה לבין הארץ.

המדינה שלהם אומנם אך לא הארץ (השמאל בכל מחיר מנסה להפריד בין המדינה לבין הארץ).
המתיוונים רצו בכלל להקים את מדינתם באוגנדה, אך כשהבינו שאף יהודי לא יחיה ב"מדינה יהודית" באפריקה אז וויתרו.

למתיוונים לא אכפת איפה תהיה המדינה שלהם.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!