לעיתים נראה לך, אם יש חבורה של כמה ילדים שמאמינים כמוך אתה מרגיש כי רוב העם איתך...אבל הרבה פעמים זה מתברר כלגמרי לא נכון.
אם כבר יש תהליך הפוך, הרבה אנשים נהיים יותר ויותר שמאלנים...
אם באינתיפאדה הראשונה היית שובר לפלסטיני את הידיים ומתלונן על כך היית נשלח לכלא
היום הרוב עושים את זה...
קח למשל את הסרטון הזה, בייחוד במה שקורה בין 0:55 ל1:15, זה משהו שאנחנו רגילים לראות בעינוי שבוים בסוריה...
היום אין סיכוי שדבר כזה יקרה, ב1988 זאת הייתה המדיניות..
פעם היה קמצוץ קטן בעם שאמר שצריך להחזיר את השטחים, זה נחשב נדיר, זה נחשב לפשע לקרוא להחזקה בחברון "כיבוש", שמאל קיצוני קראו להם..
היום אפילו הליכוד מבין שהקמת מדינה פלסטינית זה הפתרון היחיד.
לא מובן איך זה קרה, ניחוש אחד שלי זה בגלל שכשכבשנו את יש"ע היו שם פחות מ800,000 פלשתינאים, היום יש יותר מ2,500,000...
עכשיו אני בטוח מעל לכל ספק שאתה על כדורי הזייה.
על מה אתה מדבר בדיוק?
אנשים נהיים שמאלנים? (אתה מתכון בכוכב שלנו?)
תסתכל על הרכב המפלגות בכנסת - מר"צ היא היחידה שחושפת את המצע שלה בגלוי ובגאון (וכמה מנדטים יש לה בדיוק?)
הסיבה שיש לליכוד ולליברמן כ"כ הרבה כח היא משום שהתעמולה השמאלנית מתייגת את הליכוד כמפלגת ימין (מה שכלל לא נכון), ואת ליברמן כימין קיצוני (ההשוואות להיטלר הם דבר שבשיגרה).
תשאל כל מצביע של ליברמן אם הוא בעד טרנספר ותשמע את המילה "כן" חד משמעית (אני בחרתי בו ב-2006 כי חשבתי שהוא ימין).
רוב מצביעי ליברמן כלל לא קראו את המצע שלו, ואין להם מושג מה הוא באמת מציע (הם הולכו שולל אחרי "תצוגת שרירים" חסרת כל כיסוי).
בפועל ליברמן לא באמת השיג כלום ממה שהבטיח.
כולנו זוכרים את הסיסמא "בלי נאמנות אין אזרחות" - האם הוא קיים? (לא נראה לי)
בן ארי זוכה נכון להיום ל-7 מנדטים (וזה במקרה הרע), וזה רק משום שש כ"כ הרבה תנועות ימין שלא מאוחדות והקולות שלהם נזרות לפח.
לשמאל יש את מר"צ והמפלגה הזאת (שאין לה באמת מתחרים) לא מצליחה להביא יותר מ-3 מנדטים.
המפלגות החרדיות כבר מהוות יחדיו 15 מנדטים, והמפלגות הדתיות 7.
וזה כאשר ישנם תנועות נוספות שלא נכנסו לכנסת (תאר לך מה היה כוחן אם החרדים היו מאוחדים, ואילו למתנחלים הייתה תנועה אחת מאוחדת).
איפה השמאל בתמונה כאן?
אילולא המצביעים הערבים מר"צ לא הייתה עוברת את אחוז החסימה.
אז בפעם הבאה שאתה מדבר על גל של שמאלנות בקרב הנוער (ממש בדיחה) תביט מסביבך ברחוב (ולא. לא בשנקין).
הרבה יהודים מגלים את מורשתם, אבל מבחינה לאומית והיסטורית.
אתה שוב פותח את הנושא הזה.
משרשור אחד כבר ברחת עקב אותה שאלה, אז אתה רוצה שוב?
הרי ברור שיהודים מגלים את מורשתם מבחינה לאומית.
הרי הלאום הוא התורה, והתורה היא גם ספר הסטוריה.
אפילו אתה לא יכול להגיד שיהדות זה מוצא אתני נטו.
הלאום היהודי הוא התורה. זה מה שהופך אותנו לעם לפני 3300 שנה, וזה מה ששמר עלינו ככזה במשך 2500 שנה.