כתב נושא: 81% מהצעירים: מתנגדים לנישואי תערובת  (נקרא 1989 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנתון עולה מסקר מקיף שבוצע לאחרונה בידי מכון 'שילוב'. יד לאחים: הנתון מעודד מאוד, אך יש צורך בהסברה נוספת.

סקר מקיף שבוצע לאחרונה בידי מכון 'שילוב' ואשר תוצאותיו פורסמו בתקשורת הכללית מצביע על כך כי 81 אחוז בקרב בני הגילאים 18 עד 22 מתנגדים לנישואי תערובת.

הסקר נערך בקרב 500 איש המהווים מדגם מייצג מהאוכלוסייה היהודית בישראל. הסקר מצביע בבירור על כך שההתנגדות לנישואי תערובת נחרצת בעיקר בקרב צעירים, העלולים להיחשף לקשרים פסולים ומפוקפקים עם בני ניכר.

בארגון יד לאחים, הניצב בחזית ההצלה מטמיעה, הביעו סיפוק רב מהנתון המעיד על כך שפעילות ההסברה האינטנסיבית בכל שדרות הציבור בנושא, נותנת את אותותיה.

עם זאת ציינו ביד לאחים כי "הגיעה העת שמשרד החינוך - המונע עד כה כניסה רשמית של מרצות מטעמינו למוסדות החינוך, שיציגו את תופעת הבנות הכלואות על כורחן בכפרים ערביים, בפני הנוער – יתיר להן להרצות, כדי להביא לצמצומה ולמזעורה ככל שרק ניתן".

ביד לאחים ציינו עוד, כי קשרים מפוקפקים והרי אסון אלו מתפתחים, ברוב המקרים ככולם, ללא מתוך מודעות מוחלטת - לא אחת אף תוך הסתרת עצם העובדה שהצעיר הסימפטי אינו אלא ערבי.

"דווקא משום כך, חשוב לאפשר פעילות הסברה בקרב בני הנוער, לרבות הופעת ניצולות שחוו את הטראומות הקשות וחולצו בעור שיניהן, כדי שאף בת ישראל לא תיגרר בשוגג להרפתקה מסוכנת ומיותרת זו", אומרים בארגון.

מקור: ערוץ 7

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בעניין: 81% מהצעירים: מתנגדים לנישואי תערובת
« להגיב #1 ב- : מרץ 05, 2012, 21:31:31 »
81% מהצעירים? כבר חשבתי שמדובר בערבים...הרי הם צעירים. (ואז ראיתי את הארגון שמדבר שם ואת מקור הכתבה)
בכל מקרה, זה מאוד לא מעודד, 19% בעד...זה כמעט חמישית! זה המון!
קחו 4 חברים וסטטיסטית יש סיכוי גדול שאחד מכם יתבולל, זה נתון די מפחיד.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : מרץ 06, 2012, 05:50:59 »
גם אני חושב שאם יש עשרים אחוז שלא מתנגד לנישואי תערובת, המצב קשה...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #3 ב- : מרץ 06, 2012, 18:05:54 »
שניכם הקדמתם אותי.
רציתי לכתוב בדיוק את אותו הדבר - 20 אחוז בעד התבוללות (או שלא פוסלים אותה) זה המון.

ותחשבו גם על הדבר הבא - העובדה ש-80 אחוז אמרו שהם נגד לא אומרת בהכרח שהם לא יתפתו להיכנס לקשר עם בלונדינית נכרייה (במקרה של גברים) או עם גבר לטיני (במקרה של נשים).

מצבנו קשה לאין שיעור.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק כתום

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 07, 2012, 20:45:08 »
אני מאמין שהסקר לא נערך טוב, 81% נראה לי קצת ואני מאמין שהמצב שלנו הרבה יותר טוב מזה...

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #5 ב- : מרץ 07, 2012, 21:12:37 »
מסכים. 20 אחוז זה המון, אבל בואו נתנחם בזה שהאחוזים האלו הם בטוח ערב רב ככה שעדיף שיצאו לנו מהעם כמה שיותר מהר.. הם לא בני אברהם, שילכו לכושים ולגויים שיחיו איתם.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 08, 2012, 10:48:09 »
מסכים. 20 אחוז זה המון, אבל בואו נתנחם בזה שהאחוזים האלו הם בטוח ערב רב ככה שעדיף שיצאו לנו מהעם כמה שיותר מהר.. הם לא בני אברהם, שילכו לכושים ולגויים שיחיו איתם.

הבעיה שיש להם אזרחות ישראלית והם יסתובבו פה...נראה לי בעתיד נצטרך ללכת עם סימני זיהוי יהודיים כדי שנדע מי יהודי ומי לא.
הפתרון הוא באמת ללכת לפי התורה, עם ציצית כיפה וכל המסביב.