הוא טוען שאנחנו לא יכולים לעודד הגירה ו/או לטרנספר את הערבים...
הוא חושב שמה שיפתור פה את הבעיה זה לתת להם רמת חיים מינימלית ושצריך לדאוג שיהיה להם טוב יותר.
זה מה שיוציא אותם מהטרור, העובדה שיהיה להם מה להפסיד.
הוא טוען שהיום הם עושים פיגועים ומתאבדים או הם מתגייסים לטרור בגלל הכסף ובגלל שאין להם מה להפסיד.
אני מצד שני אמרתי לו שזה לא מעניין אותי אם יש להם מה להפסיד או לא, אני לא רוצה את האויב הערבי אצלנו במדינה, שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה.
אני מעדיף לחיות כשהאויבים שלי בחוץ ולדעת מזה, מאשר לחיות כשהערבים איתי באותה מדינה ושאולי בטעות הם ישכחו את ההיסטוריה שלהם ואת הלאומיות והכבוד שלהם כדי לחיות פה איתנו בשלום.
שום דבר טוב לא יכול לצמוח מזה.
עצוב לי שהם לא רואים את זה וקוראים לי פשיסט, אמרתי להם שאני מעדיף שיקראו לי פשיסט ושעם ישראל יוכל לחיות פה בשלום ובשקט מאשר שיקראו לי צדיק ואוהב זכויות אדם באשר הם ושנמות מזה.
ועוד הם קוראים לי קיצוני...אחד שרוצה בטובתו של עמו, אחד שבסך הכל רוצה לגרש את הערבים בחזרה לכל אחת מה 22 המדינות הענקיות שלהם.
קיצוני זה להשאיר אותם פה איתנו אחרי כל מה שהם עשו לנו.
והכי גרוע, הוא לא מכיר בזכותנו על הארץ הזאת...הוא שואל אותי מי קבע שהארץ הזאת שלנו? הם גם היו פה כשהקמנו את המדינה.
הבאתי לו עובדות כמו החלטות של האו"ם, חזקה על האדמה הזאת מהתנ"ך עוד (בלי קשר לדת בכלל)...הוא לא מקבל את זה.
זה שהם פה זה בגלל שהם כבשו את הארץ הזאת בזמן האימפריה העותומאנית או שבאו הנה בתור מהגרי עבודה, זה לא נותן להם טיפת חזקה על האדמה הזאת.
עצוב לי מאוד לדעת שזאת המשפחה שלי.