זה בדיוק ההיפך הגמור מכוחי ועוצם ידי-אתה בוטח בכוחו ובעוצם ידו של ה'...
לבטוח שכוחו ובעוצם ידו של ה' זה דבר אחד, אבל אני דיברתי על זה שבוטחים בכך שהוא איתנו...זה להגיד כוחי ועוצם ידי.
כמו שאדם שמחזיק אקדח יכול להגיד שהוא מאוד חזק ולסמוך על כך שיש לו הרבה מאוד כוח...לוקח כמובן מאליו שהאקדח יעבוד כמו שצריך ובאמת יעזור לו. אין ויכוח על הכוח של האקדח, אבל האדם בטוח שיש לו אקדח ושהוא בלתי מנוצח. הוא לא ינסה להגן על עצמו בשום דרך אחרת.
זה בערך מה שעולה מהדברים שלכם...שאנחנו יכולים לצאת למלחמה לא מוכנים ולהגיד "ה' יעזור לנו".
אני טוען שאנחנו לא צריכים לצאת למלחמה בלי שאנחנו מוכנים כל עוד יש לנו ברירה אחרת(ולא תיהיה ברירה אחרת רק ביום בו יהיה להם פצצה גרעינית), ולעשות הכל כדי להיות כמה שיותר מוכנים. יצאנו למלחמה? נעשה את המקסימום בעצמנו כדי לנצח. בנוסף, כדאי להתפלל ואם ה' ירצה הוא יעזור לנו. אבל אסור להסתמך עליו ולא לעשות כלום בעצמנו.
וצבא איראן הוא צבא חזק. ואני אומר את זה על פי הנתונים: צבא מאוד עשיר, מאוד גדול, עם הרבה טילים חזקים מאוד שיכולים לעשות לנו הרבה נזק אם ירו אותם עלינו(ועם שיתוף פעולה מלבנון זה דבר שהם יכולים לעשות). חיל האויר שלהם קצת מיושן, אבל כנראה שיש להם אפשרוית לירי קרקע-אויר שיוכלו ליירט את מטוסי חיל האויר שלנו ובכך להפחית משמעותית את יכולות חיל האויר שלנו(מה שכן, הם לא יוכלו לתקוף אותנו בשטחנו באמצעות מטוסים).
זה צבא מאוד עשיר, ועם תמיכה מרוסיה...הם יכולים לעשות לנו הרבה מאוד צרות.