כתב נושא: הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת  (נקרא 1870 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק JewishGirl

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 2723
הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת
« ב- : ינואר 09, 2012, 17:26:48 »
אביו של החייל ששוחחר משבי חמאס הודיע ליו"ר מפלגת העבודה כי החליט להתמודד על מקום ברשימת המפלגה לכנסת הבאה, מתוך רצון "להשפיע על דמותה של החברה הישראלית". יחימוביץ' בירכה אותו: "מופת של מאבק ציבורי, מאופק וערכי"

נועם שליט הודיע הבוקר (יום ב') ליו"ר מפלגת העבודה, שלי יחימוביץ', כי החליט להתמודד על מקום ברשימת העבודה לכנסת הבאה. אביו של החייל ששוחרר מהשבי גלעד שליט אמר כי אחרי שנים של מאבק ציבורי שבו הכיר לעומק את החברה הישראלית על צדדיה הערכיים והיפים הוא מבקש לשרת את הציבור.

יחימוביץ' בירכה על החלטתו של שליט ואמרה כי "מאבקם של נועם ומשפחתו לשחרור גלעד הפך למאבק על ערכיה של החברה הישראלית ולדוגמה ומופת של מאבק ציבורי מאופק וערכי". לדברי יו"ר העבודה, "במאבק זה התלכדה החברה הישראלית כולה סביב ערכים משותפים. נועם הוא איש מפלגת העבודה שנים רבות, ואני משוכנעת כי תרומתו לעבודה כחבר כנסת תהיה רבה".

שליט קיים לאחרונה פגישות אחדות עם יחימוביץ', שעודדה אותו להצטרף לפוליטיקה. הוא ואשתו, אביבה, התפקדו למפלגה לאחר רצח רבין. בשנת 1999, שימש כראש מטה מקומי של העבודה באזור מגוריו ובקמפיין האחרון של יצחק הרצוג, היה שותף אף אביו, צבי שליט, שהופיע בחוגי בית למענו.

במהלך השנים הארוכות שבהן שהה בנה בשבי החמאס, ניהלה משפחת שליט מאבק רחב היקף למען שחרורו, שכלל לא אחת פעילות חברתית ודיאלוג עם גורמים פוליטיים. שליט הביע לעיתים קרובות את חוסר הנוחות שחש בשל החשיפה הרבה שלו ושל קרוביו. לאחרונה, התפטר ממשרתו בחברת "ישקר" והודיע על כוונותיו לפעול במרחב הציבורי.

בהודעה שפרסמה מפלגת העבודה, אמר שליט כי הוא "מבקש להיות במקום שממנו אפשר להשפיע על דמותה של החברה הישראלית. מפלגת העבודה היא מפלגה סוציאל-דמוקרטית ושוחרת שלום ולכן היא הבית הטבעי שלי. אני מאמין שבהנהגתה של שלי יחימוביץ' תוכל העבודה להוביל מהלכים חשובים למען החברה הישראלית", אמר שליט.

בתגובה למהלך, אמר הרצוג כי זכה "להכיר את נועם ואת אביו כחברי מפלגה ואנשי ציבור. הצטרפותו לחיים הציבוריים והפוליטיים היא צעד חשוב. נועם כבש לבבות בארץ ובעולם כולו וכעת, בעקבות שחרור בנו, יכול לכבוש לבבות בציבור למען טובת המדינה ועתידה".

אתמול הודיע יאיר לפיד על פרישתו מתפקידיו בחברת החדשות של ערוץ 2, ועל כוונתו להיכנס לחיים הפוליטיים ולרוץ בראש רשימה לכנסת. אחת המועמדות שהוזכרו להצטרף לרשימתו העתידית של לפיד הייתה קרנית גולדווסר, שבן זוגה, אודי, נחטף יחד עם אלדד רגב בגבול לבנון ביולי 2006. האירוע הצית את מלחמת לבנון השנייה וכשנתיים לאחר מכן, הוחזרו גופות השניים במסגרת עסקת שבויים עם חיזבאללה.


מקור: היילנט

מנותק zelhar

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 4293
הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת
« להגיב #1 ב- : ינואר 09, 2012, 17:50:45 »
חלאה תאבת פרסום שרודף אחרי מצלמה כמו חתולה מיוחמת.

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הודעות: 1346
  • מדינת יהודה!
הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת
« להגיב #2 ב- : ינואר 09, 2012, 19:02:58 »
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי
 :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D
מי יבחר בו?
בדיחה טובה? חושב שבגלל שהבן שלו שמאלני מפורסם יבחרו בו.
חחחחח
בס"ד

מנותק אביר הקרנפים

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 8016
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת
« להגיב #3 ב- : ינואר 09, 2012, 19:46:54 »
קיצער.. הוא ראה את הצדדים היפים שבלשחרר מחבלים והוא רוצה לפעול למען שחרור רציף של כל המחבלים...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק שלמה

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 6051
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת
« להגיב #4 ב- : ינואר 10, 2012, 17:48:59 »
בושה שהוא מנצל את החשיפה שלו כדי למשוך קולות בפוליטיקה.
ולא משנה לאן הוא מצתרף עבודה,ליכוד,איחוד לאומי או כך.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אביר הקרנפים

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 8016
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת
« להגיב #5 ב- : ינואר 10, 2012, 19:30:08 »
בושה שהוא דחף את כל עם ישראל אל סף התהום בשביל הבן הקלוצמך שלו שנחטף כי נרדם בשמירה.
אז הנה לכם. אין קו אדום. מי שמוכן שיהודים יהרגו העיקר לספק את הצרכים האישיים שלו, לא מפסיק כשהוא מקבל את ה שהוא רוצה. הוא מחפש איזה עוד דברים הוא יכול לרצות על חשבון עם ישראל.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 4499
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת
« להגיב #6 ב- : ינואר 12, 2012, 14:39:59 »
איזה בושה וחרפה, לאן עוד יגיע השמאל הבולשביקי? ככה הוא מוכן לנצל את הבן שלו ואת כל העם שתמך בהם מתום לב.
בושה וחרפה, מעניין אם לחייל החטוף היה כיפה סרוגה ושם משפחה מזרחי היו ככה מתייחסים אליו.
אני לא אתפלא אם בסופו של דבר יתברר שהם עובדים עם החמאס ותיכננו את החטיפה כדי להכניס את נועם לפוליטיקה בצורה חלקה..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק El Blanco

  • אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 10516
הולך לעבודה: נועם שליט ירוץ לכנסת
« להגיב #7 ב- : ינואר 12, 2012, 17:57:57 »
אמרנו שנועם שליט ובנו לא יכולים לחכות להגיש את העם היהודי ואת ארץ ישראל לערבים על מגש עם תפוח בפה - בשביל עצמם, למען תהילה עולמית. ומה היה התירוץ המזוכיסטי של היהודים? "הוא לא שמאלני, רק דואג לבנו", "ואם זה היה הבן שלכם", "הוא רק רוצה להשתחרר"... דם יהודי נמכר חנם אין כסף וליהודים אין עם זה שום בעיה.