כתב נושא: הרוב המכריע של העם היהודי בישראל הוא ימני קיצוני כנסו  (נקרא 2247 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק DoRel1213

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בפורום הימין האמיתי אין הרבה אנשים מסיבה אחת פשוטה אף אחד לא מכיר אותו אני ישבתי עם חברים שלי בבית ספר ויצא לנו לדבר על הערבים  היינו מלא ילדים ואז שאלתי אותם את חברים אתה ימנים או שמאלנים??

הם לא הבינו מה אני רוצה הם אמרו לי מזה ימני או שמאלני אז הבנתי שהם לא מבינים בזה וכשאלתי אותם מה אתם חושבים על הערבים כולם צעקו מוות לערבים למחוק את עזה  כל הערבים מחבלים וממש כולם צעקו זה התפשט לכל הבית ספר כולל הבנות

וגם מורה אחד בא הוא אמר הערבים הם נזק לעולם המודרני ומה שהבנתי מיזה שאף אחד מבני הנוער בארץ ברובו המכריע לא יודע מזה ימין או שמאל אבל הם תומכים בלגרש את כל הערבים מישראל ולמחוק את עזה הנאצית מה שהייתי מציע זה לחבור לנוער

לדור של היום ולהסביר להם את הבעיה ומזה ימין בפוליטיקה רק ככה יהיה אפשר לתפוס את השלטון ותדעו לכם כל האתיופים שונאים את הערבים האתיופים אצלו בעיר קוראים לערבים השטן למרות שאין אצלנו ערבים בעיר ומי שנכנס לעיר שלנו וקולטים שהוא ערבי

ישר זורקים עליו אבנים ודקירות גם העדה הקוקזית וגם המזרחים לא סובלים את הערבים השמאל בישראל הוא קומץ קטנטן שמונה כמה אלפים לא יותר ולכן צריך לערוך בכל עיר בכל מושב שכונה כנס ולהסביר לכולם מזה ימין ותאמינו לי כולם ירוצו אחריכם

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רוב הנוער תומך באנרכיסט ליברמן. לשנאת ערבים אין שום משמעות בלי אהבת ישראל בוערת ואלטרואיסטית.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
רוב העם ימני, הבעיה היא שהשטיפת מוח היא שמאלנית בכל מערכת חינוך או בכל תקשורת שהיא. קשה לברוח מהשטיפת מוח כי היא נמצאת בכל מקום.
הכניסו לעם שלנו שליברמן הוא ימין ובגלל זה רוב העם תומך בליברמן.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
ידוע. רוב העם הוא ימני אבל עדיין בתי המשפט שמאלנים, התקשורת שמאלנית, הצבא שמאלני, מערכת החינוך שמאלנית....
רציתם דמוקרטיה? קיבלתם דיקטטורה מחשבתית בחסות השמאל ה"נאור" שפעם שלט במדינה...
ראינו דברים כאלה במהלך ההיסטוריה, עשרות אימפריות שקעו, השלטון שהקים את המדינה הזאת היה שמאלני אנטי-יהודי אך הדור הזה חלף מן העולם וקם דור חדש "שלא ידע את מפא"י". בע"ה בקרוב העם יבין שמה שנופל עליו מלמעלה זה לא גשם אלא שתן של השרידים השמאלניים בישראל שמנסים בשיניהם לאחוז בשלטון, בע"ה בקרוב זה יפול ונקים מדינה יהודית אמיתית-לא כמו זאת שנכתב עליה במגילת העצמאות. מדינה שבאמת תדגול ברעיונותיהם של נביאי ישראל ואכן "צור ישראל" יהא באמת זה שאנו בוטחים בו.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק ApeiroN2

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
כולכם מגיבים טוב ויפה, אבל למה אתם לא מגיבים על הצעתו? הוא צודק לגמרי. צריך לאסוף את הנוער...
הנוער תמיד היה ותמיד יהיה ימני, בגלל שהם נמצאים בסביבה של מאבק וגאווה והם יודעים מה המשמעות של לפגוע בעצמך בשביל סיכוי לשלום...
הם תמיד יהיו ימנים וחייבים לנצל את זה!

אגב אני נגד ליברמן לחלוטין, אבל מה הקשר בינו לבין אנארכיזם? תפיסת עולם של אנשים שמאמינים שלא צריך שלטון במדינה.
קצת מגוחך לקרוא בשמות לא קשורים...

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
כולכם מגיבים טוב ויפה, אבל למה אתם לא מגיבים על הצעתו? הוא צודק לגמרי. צריך לאסוף את הנוער...
הנוער תמיד היה ותמיד יהיה ימני, בגלל שהם נמצאים בסביבה של מאבק וגאווה והם יודעים מה המשמעות של לפגוע בעצמך בשביל סיכוי לשלום...
הם תמיד יהיו ימנים וחייבים לנצל את זה!
ההצעה שלו היא לא דבר חדש.

מו"ר הי"ד עשה בדיוק את אותו הדבר (עבר מעיר לעיירה בכל הארץ וקיים עצרות), אבל אתה חייב לזכור שבניגוד לשמאל אין לתנועה הזאת את הכסף שנדרש לכך.

האנשים הבוגרים כאן הם אנשים שעובדים קשה למחייתם. אין לנו ארגונים זרים שתומכים בנו במליוני דולרים כל שנה.
ובנוסף - מנהיג התנועה חי בגולה וללא אפשרות לעלות לארץ ישראל.

כל שנותר לנו לעשות הוא לנסות ולפקוח כמה שיותר עיניים של יהודים באמצעות הרשת.

זו הסיבה שהקמנו את דף הפייסבוק שלנו וזאת גם הסיבה שהפורום הזה קיים.

זו גם ההזדמנות להזכיר לכולכם להצטרף אלינו בפייסבוק (הקישור בחתימה שלי בצורת לוגו), וכמובן להפיץ את כתובת הפורום שלנו.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!