כתב נושא: מה דעתכם, עוד כמה שנים הציונים הארורים יחזיקו מעמד?  (נקרא 2683 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אני אומר עניין של 4-5 שנים בלחץ והמדינה הזאת מתפרקת.. מה ההימור שלכם?

אגב שמעתי שהחזון איש זצוק"ל אמר שהמדינה לא תתקיים יותר מ70 שנה.. למישהו יש מקור?

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כנראה שעד משיח בן יוסף. הם הערב רב עליהם מדובר במקורותינו שישלטו בארץ באחרית הימים.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
אי אפשר לדעת.
זה שהמדינה לא מתה ביום הראשון זה כבר נס : ) .
כך שממש אי אפשר לדעת.
לפי ההגיון מתפרקת עוד היום.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני שמעתי לפני 15 שנים בשם החזון איש שהמדינה לא תחזי 50 שנה...

כל פעם מנבאים שואה ואבדון למדינה והיא בכל אופן ממשיכה לקרטע קדימה. לדעתי זה יקח זמן רב משכולם חושבים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מצחיק שיש כל כך הרבה דיבורים על "מלחמת אחים" שעלולה לפרוץ פה..

מהאשכול הזה הבנתי סופית שלא תיהיה פה מלחמת אחים.
פשוט כי אתם לא אחים שלנו. אתם כמו הנתורי קרתא רק קצת שונים בכמה דברים קטנים. זרם הזוי של אנשים שיצאו בכלל מהיהדות(וטוענים שהם היהדות) וקוראים לכל מי שבדעה קצת שונה מכם נאצי.
ואני כבר לא מדבר על איך שאתם מתייחסים לגויים(למרות שגם פה יש לי הרבה מאוד מה להגיד), אלא על איך שאתם מתייחסים ליהודים.

אני באמת מציע לכם קצת לנסות להסתכל מהצד איך אתם מדברים ולראות נאומים של מנהיגי העולם הערבי לראות איך הם מדברים...מפחיד כמה שאין שום הבדל.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')

פשוט כי אתם לא אחים שלנו. אתם כמו הנתורי קרתא רק קצת שונים בכמה דברים קטנים. זרם הזוי של אנשים שיצאו בכלל מהיהדות(וטוענים שהם היהדות) וקוראים לכל מי שבדעה קצת שונה מכם נאצי.
ואני כבר לא מדבר על איך שאתם מתייחסים לגויים(למרות שגם פה יש לי הרבה מאוד מה להגיד), אלא על איך שאתם מתייחסים ליהודים.

אני באמת מציע לכם קצת לנסות להסתכל מהצד איך אתם מדברים ולראות נאומים של מנהיגי העולם הערבי לראות איך הם מדברים...מפחיד כמה שאין שום הבדל.
:laugh: :laugh:

אנחנו לא מהיהדות?

ואיך בכלל הגעת לנטורי קרתא? (ביום שנשלוט כאן נטורי קרתא יהיו הראשונים לעלות לגרדום)

אתה מדבר איתנו על יהדות? (מתי לאחרונה בכלל קראת אות מהתורה?)

מתי לאחרונה קראת לניקוי הארץ מכנסיות? (אתה מומחה ביהדות, לא?)

מתי כבר תפסיקו אתה ושכמותך לעוות את התורה? (היא לא כתובה בערבית אתה יודע. כל אדיוט ועילג יכול לקרוא אותה, אז למה שלא תתחיל?)

תחזור להגיב כאן כשתקרא את חמשת חומשי תורה, ואז תדבר איתנו על יהדות.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

פשוט כי אתם לא אחים שלנו. אתם כמו הנתורי קרתא רק קצת שונים בכמה דברים קטנים.

נטורי קרתא נפגשו עם אחמדינג'אד, אתם נפגשתם עם ערפאת. אתם נטורי קרתא בלי כיפות.

זרם הזוי של אנשים שיצאו בכלל מהיהדות(וטוענים שהם היהדות) וקוראים לכל מי שבדעה קצת שונה מכם נאצי.

אתה מדבר על היהדות? I rest my case.  :laugh:

הערבים השמידו קברים יהודיים ושמו את המצבות בשירותים של חייליהם כאות נצחון על היהודים, ואתם השמדתם את קברי יהודי גוש קטיף וחגגתם כאילו אין מחר. מפחיד שאין הבדל, אבל לא מפתיע.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
נטורי קרתא נפגשו עם אחמדינג'אד, אתם נפגשתם עם ערפאת. אתם נטורי קרתא בלי כיפות.

אתה מדבר על היהדות? I rest my case.  :laugh:

הערבים השמידו קברים יהודיים ושמו את המצבות בשירותים של חייליהם כאות נצחון על היהודים, ואתם השמדתם את קברי יהודי גוש קטיף וחגגתם כאילו אין מחר. מפחיד שאין הבדל, אבל לא מפתיע.
אני מתנגד לכל מו"מ עם רוצחים(אלא אם נועד כטקטיקה עבור הסברה, ובתנאי שלא באה ביחד עם "ויתורים" שהמשמעות שלהם היא פגיעה ביהודים), וכמובן שאני חושב שגירוש גוש קטיף היה אסון ואסור לגרש מתיישבים יהודים.

אני לא שמאלני, אני פשוט לא חולה נפש כמוכם.

ובדיוק כמו שאתה אומר עליי שאני לא יהודים ואתם היהדות, ככה הנטורי קרתא מדברים גם עליכם....אתה באמת לא שם לב שאם אתה מסתכל מהצד אין שום הבדל?

זה שאתם שונאים את הנטורי קרתא לא אומר כלום, אתם מאוד דומים להם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ובדיוק כמו שאתה אומר עליי שאני לא יהודים ואתם היהדות, ככה הנטורי קרתא מדברים גם עליכם....

לפני דקה טענת שהכהניסטים הם לא היהדות ואתה כן, ועכשיו כשאנחנו אומרים אותו דבר עליך (רק שהפעם זו אמת), אתה אומר שזה מה שנטורי קרתא אומרים? או שאתה חולה נפש אמיתי שחייב מכות חשמל ואשפוז כפוי או שאתה חייב לנו אחוזים מהמשכורת שמשלמים לך על עבודתך כטרול.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ההשוואות זה נשק יום הדין של אלה שאין להם מה לומר.
אם היו נטורי קרתא שעשו דברים פסולים, ובין השאר גם עשו דברים שדומים לדברים הנעשים על ידינ, זה לא הופך אותנו לכמוהם, ולא פוסל את דרכנו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!