יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

הגאולה קרובה| תשע"ב השנה שמסוגלת לגאולה בעיתה! כל ההוכחות!

<< < (2/4) > >>

UM-96:

--- ציטוט של: moimel על ינואר 07, 2012, 23:42:36 ---לפי מה שאתה אומר:
ואם אף פעם לא נהיה ראויים,  אז לא תהיה גאולה.

טעות אחי, על זה נאמר גאולה בעיתה. שהיא היציאה האחרונה שגם אם לא נזכה לגאולה דהחישנה תגיע הגאולה בעיתה ואז אולי שנסבול עוד קצת ייסורים בגלל שלא זכינו ..

--- סוף ציטוט ---
את זה לא אמרתי, גאולה צריכה לבוא אבל במקום לנסות ולחפש מתי תבוא או איך עדיף לתקן את עצמנו כך שהגאולה תבוא אולי קצת לפני עיתה ונינצל מפורענויות שמתוכננות לנו.

moimel:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על ינואר 07, 2012, 23:47:19 ---מה שכתבו חז"ל נכתב לדורות. אלא אם כן ציינו שזה מיוחד לזמן מסויים.

--- סוף ציטוט ---

נכון ובדיוק מה שאמרתי על איזה סוג של קץ

חוץ מזה תבדוק מי כתב את החוברת. ואיזה הסכמות יש לה. אני רק מלקט לזיכוי הרבים ושמתי את ההסתייגויות הנכונות למרות שאני הרבה יותר בטוח שזאת באמת השנה...

moimel:

--- ציטוט של: moimel על ינואר 07, 2012, 23:50:37 ---נכון ובדיוק מה שאמרתי על איזה סוג של קץ

חוץ מזה תבדוק מי כתב את החוברת. ואיזה הסכמות יש לה. אני רק מלקט לזיכוי הרבים ושמתי את ההסתייגויות הנכונות למרות שאני הרבה יותר בטוח שזאת באמת השנה...

--- סוף ציטוט ---

ואלה אחי ומה אני מנסה לעשות? לפני שנקבל תכאפה כי כל הסימנים מראים שזה הקץ האחרון.

אם אנשים ילחצו קצת אולי יחזרו בתשובה

אביר הקרנפים:
וזו הבעיה. אם מישהו יתחזק קצת בגלל שהוא מפחד, זה מאוד שברירי ולא מחזיק מעמד. וברגע שיחשוב ש"עבדו עליו" כי המשיח לא מגיע וזה... הוא פורק עול וכבר לא מאמין בדת...

UM-96:
עדיף לחזור בתשובה מאהבה ואמונה אמיתית ולא מפחד :dance:

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה