עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
בקשר למסתננים באפריקה וגם הסינים כנסו
Rafoe:
--- ציטוט של: DoRel1213 על ינואר 07, 2012, 22:17:59 ---תקשיב אחשלי אני לא נגדך ההפך אני בעד ארץ ישראל השלמה ערכים יהודים לגרש את השמאל אני מאיר כהנא בדם מה שנקרא מה שאני מתכוון כמו שזה נראה הצבא עכשיו לא כל כל יהודי יש בצה"ל דרוזים ערבים נוצרים כמות קטנה של בדואים
ורוסים נוצרים שמשרתים אז אני רק מציע להעזר בהם במלחמה ואז להחזיר אותם לדרום סודן הם חיו פה מעל שנתיים שיתנו משהוא בעד אני לא רוצה אותם פה תאמין זו מדינה קטנה אני רוצה רק יהודים בישראל יהודים נאמנים לא בוגדים אבל בעקרון זה מה שאפשר לעשות
ואחרי זה איהיה אפשר לעשות סדר בישראל הנכה אני קורא לישראל נכה כי זה שהיא עכשיו אנחנו קורסים מבפנים ואף אחד לא אכפת עוד 10 שנים זה יתנקם בנו
--- סוף ציטוט ---
אז מה אתה מציע?
לגייס עוד גויים בנוסף לגויים שכבר קיימים?
אתה לא מודאג אפילו טיפה שכל אותם נוצרים ומוסלמים יחליטו בכלל להפנות את הנשק שניתן להם נגדנו במקום כלפי הערבים?
לא יותר פשוט לנקות את הארץ מגויים ושיקוצים, ולהקים סוף סוף מדינה יהודית?
אביר הקרנפים:
אתה לא שם שם רובה בידיים של מישהו שיכול לירות בך בכל רגע.
zelhar:
--- ציטוט של: DoRel1213 על ינואר 07, 2012, 21:52:43 ---אתה מתבלבל אחי יש רוב מכריע של נוצרים האריתראים הם נוצרים זה בדוק הסודנים חצי נוצרים חצי מוסלמים יש גם כאלה שבורחים בחוף הנשאב שגם הם נוצרים אבל יש חלק קטן של מוסלמים אני אומר 70 אחוז מהם נוצרים והשאר מוסלמים
--- סוף ציטוט ---
אריתראה זו מדינה מוסלמית עם רוב גדול של מוסלמים. הנוצרים ועובדי האלילים הכושים הם פראיים, פרימיטיבים ואכזריים בזכות עצמם.
zelhar:
אבל אין לי התנגדות עקרונית שנגייס מיליציות כושויות מבין הכושים הלא מוסלמים ונשסה אותם בערבים. אלא שאני לא חושב שהסמולנים יאפשרו זאת. הרי חיים של כושים זה דבר קדוש, כמעט כמו חיים של ערבי. ובכל מקרה זה לא ייפתור לנו את בעיית הפלישה הכושית הם ימשיכו להציף אותנו עם גברים נשים וטף כל עוד נאפשר להם להיכנס ונספק להם עבודה ותנאים סוציאלים.
אביר הקרנפים:
הבעיה הגדולה שבמקרה כזה הגולם יקום על יוצרו. המיליציות האלה לא ישמרו על משמעת זמן רב ולא יפנו רק או בכלל נגד הערבושים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה