כתב נושא: ריצ'רד סילברסטיין נעצר בארה''ב באשמת פדופיליה  (נקרא 3083 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק nuchsh

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
http://rotter.net/forum/scoops1/16018.shtml

ריצ'רד סילברסטיין נעצר בארה''ב באשמת פדופיליה 

לאחר שאמא התלוננה בסיאטל נגדו, נמצאו במחשב שלו תמונות קטינים עירומים שצילם בחוף הים.
את הידיעה הזו הבאתי לפורום לפי חצי שנה ובגלל זה נחסמתי. כעת, תודות לריצ'רד סילברסטיין, קיבלתי חנינה. הוא יצא בכתבה מלאת שקרים נגד הרב רוטר ולכן ניצן אור שיחרר אותי. תודה לך סילברסטיין. כל הבקשות שלי לחזור לכתוב כאן לא הועילו. ניצן אור לא אישר. אז ככה העולם מתגלגל.

החברים שלי בסיאטל מספרים על משפחת סילברסטיין. אשתו ו-3 ילדיו נראים מוזנחים דמויות מוזרות שכולם מתרחקים מהם. הוא עצמו אינו עובד וכל היום מתעסק רק בבלוג שלו תיקון עולם. הוא מצפה כעת למשפט בענין הפדופיליה ויש לו על הגב עוד הסתבכויות נוספות. בין השאר בעיות צ'קים או משהו כזה שלא כל כך הבנתי. הוא למעשה לא עובד וחי מתמיכת הורי אשתו.

כאן בישראל הוא זוכה לקצת כבוד. קוראים לו "בולגר" כי הוא כותב קשה מאד נגד המתנחלים ונגד הימין ובעיקר כי הוא הצליח לספר 2 סקופים נכונים שאותם הוא קיבל מעו"ד ישראלי בשם שמאי ליבוביץ. ליבוביץ תירגם מיסמכים ל-FBI והדליף לסילברסטיין את המקרים. ליבוביץ נתפס ונשפט וכעת הוא בכלא. סילברסטיין כנראה בדרך לשם. מלבד זאת סילברסטיין ממציא סיפורים מצוצים מהאצבע ומקווה שעיתונאים בישראל יזכירו אותו. בלי זה אין לו אויר.

במקרה של הרב רוטר הוא נפל קשה, הסתמך על פייסבוק של מישהו בעילום שם שהשמיץ את אתר רוטר ואת הרב רוטר. מה שסילברסטיין לא יודע הוא שהרב רוטר מאד מוכר בישראל והוא מורה בכיר כבר 30 שנים, ד"ר מחשבת ישראל וקצין בצבא כבר משנת 1986. סילברסטיין כתב שרוטר גנב כסף בבנקים

זה פרק ראשון שלי. פניתי לחברים בסיאטל ואני אביא עוד דברים לגלות מי זה בעצם האיש סילברסטיין שכל כך שונא אותנו הישראלים אבל בנתיים תקראו כאן, שימו לב לתגובות של הקוראים ותבינו כמה כבוד יש לו
שאם יאמרו אומות העולם לישראל לסטים אתם, שכבשתם ארצות שבעה גויים, הם אומרים להם כל הארץ של הקב"ה היא, הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו, ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו:  (רש"י בראשית פרק א' פסוק א')

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #1 ב- : ינואר 03, 2012, 12:58:09 »
מעולם לא שמעתי את שמעו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק nuchsh

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאם יאמרו אומות העולם לישראל לסטים אתם, שכבשתם ארצות שבעה גויים, הם אומרים להם כל הארץ של הקב"ה היא, הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו, ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו:  (רש"י בראשית פרק א' פסוק א')

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : ינואר 03, 2012, 18:09:56 »
בן בליעל ראוי לתליה
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #4 ב- : ינואר 03, 2012, 19:51:10 »
משפט החודש:
"מנהיג חמאס עיסמעיל הנייה פחות קשור לטרור משהיה יצחק שמיר"
 ??? ??? ???
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״