לא רציתי להמשיך את הדיון, אבל בעקבות ההערה האחרונה החלטתי לשתף אותך בעוד קצת דברים.
הפורום הזה נוצר כולו בהשראת הרב מאיר כהנא ודרכו ואני חושב שזה חשוב מאוד שאנשים כאן יהיו מודעים לדרכו האמיתית, גם אלה שלא מסכימים איתה...
וכל מי שלא טרח לקרוא על גיבורים יהודים שלא דתיים - תלמדו משהו...
אם לשפוט לפי התגובה האחרונה של מנהל הפורום, לא נראה שכהנא היה מסכים איתו בכלל. הנה כמה דוגמאות היישר מהביוגרפיה של כהנא שנכתבה על ידי אשתו:
-תיאור משרדו של מאיר כהנא בליגה להגנת יהודים: "קירותיו הסדוקים מכוסים מפות, מערכות שעות ותמונות של זאב ז'בוטינסקי."
-"הרב כהנא צפה מראש את הסערה שספרו עשוי לחולל. כדוגמאות לאנשי חזון שסבלו בשל דבריהם הוא מביא לא רק את הנביא ירמיהו, שהושלך לבור בגלל נבואותיו הלא נעימותת, אלא גם את זאב ז'בוטינסקי, דמות מן העבר הלא רחוק, שהושם ללעג ולבוז כשצעק בשנות השלושים: 'יהודים, צאו מהגלות. אין זמן. האדמה בוערת, צאו.'"
מהספר 'סיפורה של הליגה להגנת יהודים' שנכתב על ידי גדול דורנו בעצמו:
-"'הדר' — כבוד ישראל וגאוות ישראל. רעיון ה'הדר', רעיון שניסה המנהיג היהודי הגדול, זאב ז'בוטינסקי, להחדיר להמוני ישראל המדוכאים והמושפלים..."
-"'נוער יהודי! לִמדו לירות'. כך כתב זאב ז'בוטינסקי הדגול במאמרו הנבואי "אוֹיפֶען פְּרִיפֶּעצִ'יק", אחד החיבורים הגאוניים ביותר של יהדות זמננו."
-"ז'בוטינסקי ראה בסבלות עמו, וחזה — מעין ירמיהו הנביא מודרני — את העתיד השחור המתקרב."
-(כינוי ז'בוטינסקי "המנהיג היהודי הגדול של זמנו" נמצא בהרצאה ביוטיוב בבית כנסת בית אל באנגלית).
וואו! מסתבר שהרב כהנא העריך את ז'בוטינסקי לא רק עד לרמה שהששמו יכתב ליד שלו, אלא ששמו יכתב בהשוואה לירמיהו! שימו לב אגב למילותיו: "מעין ירמיהו הנביא מודרני..." (לאלה שהגיבו בתחילת הפוסט). יש עוד הרבה שבחים על ז'בוטינסקי (בכמעט כל ספר שהרב כתב!), אז העובדה הפשוטה מתבהרת... יהודי לא דתי גם כן יכול להיות טוב ולא רק טוב, אלא יהודי גדול! לאלה מביניכם שלא מסכימים, אז דעו שלא רק שאתם לא מסכימים איתי, אתם גם לא מסכימים עם כהנא. זה בסדר... מותר לכם לא להסכים, אבל שלא תגידו שאתם מייצגים את דעותיו ואז תתווכחו איתי כאילו אני לא מייצג את דעותיו --- רק בגלל שאתם לא טרחתם לקרוא מה הוא באמת אמר.
אגב, אם אתה רוצה עוד עדויות, רק תודיע לי...