יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

סיאנסים בצבא

<< < (2/15) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: mr.z על מרץ 22, 2007, 15:22:04 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 14:07:15 ---בס"ד
חצי מזה שקרים..

--- סוף ציטוט ---
הכל שקרים, בימנו אין דברים כאלו (גם אם אתה אומר שדבר כזה היה בעבר בימנו אין, ולהזכירכם חלק מהראשונים אמרו שדברים כאלו לא קיימים כלל, גם לא בימי קדם)

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
דרך אגב הרבה ממספרים הסיפורים הללו צורכים בסמים רוב הנערים.

אלירן:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 22, 2007, 14:07:15 ---בס"ד
חצי מזה שקרים..

--- סוף ציטוט ---

יכול להיות אבל תהיא בטוח שאנשים כן עושים את זה ומדברים אם נשמות , וזה אסור לפי התורה הקדושה

אלירן:
מה אתם דפוקים? אני מכיר מישהו שכן עשה את זה ואחרי זה היו לו רוחות בבית והוא היה צריך לעשות תיקון
ולהביא רב והרב שחט בתוך הבית תרנגולים והלך אם זה בתוך הבית וככה הוא גירש את הרוחות..

אם אתם לא יודעים על תדברו סתם..

mr.z:

--- ציטוט של: underground על מרץ 22, 2007, 15:28:14 ---מה אתם דפוקים? אני מכיר מישהו שכן עשה את זה ואחרי זה היו לו רוחות בבית והוא היה צריך לעשות תיקון
ולהביא רב והרב שחט בתוך הבית תרנגולים והלך אם זה בתוך הבית וככה הוא גירש את הרוחות..

--- סוף ציטוט ---
מעניין, לא ידעתי שמותר לעשות טקסים פגנים של ע"ז בבית.
ותעשה לי טובה, זו שטות גמורה! נו באמת שחט לו תרנגול בבית ולמה לו כבש. ולענ"ד זו עבודה זרה (פשוט כך)

אלירן:

--- ציטוט של: mr.z על מרץ 22, 2007, 16:30:35 ---
--- ציטוט של: underground על מרץ 22, 2007, 15:28:14 ---מה אתם דפוקים? אני מכיר מישהו שכן עשה את זה ואחרי זה היו לו רוחות בבית והוא היה צריך לעשות תיקון

--- סוף ציטוט ---
מעניין, לא ידעתי שמותר לעשות טקסים פגנים של ע"ז בבית.
ותעשה לי טובה, זו שטות גמורה! נו באמת שחט לו תרנגול בבית ולמה לו כבש. ולענ"ד זו עבודה זרה (פשוט כך)

--- סוף ציטוט ---

אתה נידבק לטפל ולא לעיקר..העיקר זה שכן אפשר לתקשר אם רוחות דרך הסיאנס..ואם אתה לא מאמין אני יפנה אותך לאותו חבר שלי והוא
בעצמו יגיד לך שזה כן קרה לו..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה