כתב נושא: ניאו נאצים בארה"ב ובאירופה  (נקרא 2422 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ניאו נאצים בארה"ב ובאירופה
« ב- : דצמבר 09, 2011, 22:37:02 »
אני לא יודע אם אתם מודעים אבל יש אתר ענק בגודלו שהוא אתר של נאצים ,כן כן נאצים ממש עם מיליוני גולשים זהו אתר שנאה הכי גדול שיש הם שונאים כמעט כל מי שלא נחשב "כגזע" לבן ובעיקר הם הכי הרבה שונאים יהודים ושחורים אבל בעיקר הם שונאים יהודים ורוב הפוסטים שלהם זה על דברי נאצה נגד העם היהודי
לאתר קוראים "STORMFRONT" והחברים הניאו נאצים של האתר (שהוא גם פורום ענק) הם רובם אמריקאים לבנים שמחשיבים את עצמם כגזע עליון והם רוצים לגרש מארה"ב את כל האפרו אמריקאים שחיים שם כמעט מאז הווסדה של אמריקה ויש להם את החוצפה הענקית והרשעות עוד להאשים את היהודים שהם גזענים על אף שהם אף פעם לא מסתירים את הגזענות שלהם הרי כל האתר הזה וחבריו מקדשים את הרעיון שגזענות היא מוצדקת והמדינה הנאורה והליברלית ארה"ב מאפשרת לאתר כזה מבחיל ומסריח של ניאו נאצים(שגם מכחישים את השואה)להתקיים וזה לא האתר הניאו נאצי היחיד אלא זה פשוט האתר הכי גדול (אני מכיר גם אתר ניאו נאצי בשם  SKADI ועוד אחד בשם VNN,יש לפחות 100 פורומים ניאו נאצים בארה"ב מאוד פעילים עם המון אנשים)
הלבנים בארה"ב תמיד היו אובסיסיבים  לגזע ושיוך אתני(תקן אותי אם אני טועה חיים בן פסח)
בין שאר הפנינים שיוצאים להם מהמקלדת הם מאחלים לישראל להיות מוצפת במהגרים שחורים ,הם גם העלו סרטון בYOUTUBE על מהגרי עבודה יהודים בארה"ב,תחת הכותרת "למה לא עוצרים את ההגירה של היהודים מישראל לארה"ב(אפשר לחשוב כמה יהודים מהגרים יש כבר בארה"ב)בסרטון רואים איך "הידידה הנחמדה" שלנו ארה"ב עוצרת מהגרים יהודים מישראל ושולחת אותם לכלא עם אסירים ורוצחים רק משום שהיא לא רואה תועלת לאפשר ליהודים להגר למדינה שלהם
חשוב לזכור שללבנים הניאו נאצים בארה"ב אין שום זכות לחיות בארה"ב הזו כיוון שהם כבשו אותה מהאינדיאנים(native americans)
הנה סרט תעמולה גזעני ונוטף שנאה כלפי יהודים שהופץ על ידי הניאו נאצים בארה"ב
בסרטון נאמר שארה"ב נוטה יותר לטובת ישראל מאשר היא לטובת המוסלמים בגלל שהיהודים בארה"ב שולטים בתקשורת,אם זה אכן נכון,ולצערי אני חושב שזו האמת,אז זה מראה שאין לנו מה לסמוך על
"הידידה" ארה"ב
בנוסף הם גם מאשימים את היהודים בהגירה ההמונית של "גזעים נחותים" לארה"ב  שלדברהם הוא חלק ממטרה שטנית להפוך את האמריקאים הלבנים לנחותים על ידי נשואי תערובת עם לא לבנים
« עריכה אחרונה: דצמבר 12, 2011, 15:09:30 על ידי oriental jew »

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
קצת מידע על האתר הניאו נאצי STORMFRONT
« להגיב #1 ב- : דצמבר 12, 2011, 18:01:21 »
אתר הפורום STORMFONT רק הולך וגודל וצובר תאוצה ,מספר הגולשים התומכים ברעיונות שלו רק הולך וגובר ,רוב הגולשים הם מארה"ב וממדינות אירופה ורוסיה אבל יש גם גולשים ממדינות מוסלמיות

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
זה בהחלט לא בר השוואה להפגנות בישראל נגד המסתננים מאחר שהשחורים בארה"ב אינם מסתננים ואינם מהגרים הם חיו בארה"ב מאות שנים עוד מראשית הווסדה של ארה"ב ויותר מכך הם הובאו בכח בניגוד לרצונן כתוצאה מתעשיית הסחר בעבדים שהנהיגו הלבנים שכבשו את ארה"ב מידי האינדיאנים ולכן לשחורים מארה"ב יש זכות לחיות שם לא פחות מאשר "הלבנים" בארה"ב,ואם כבר שאותם אירופאים אמריקאים יחזרו לאירופה כי הם כבשו אותה מהאינדיאנים,התושבים המקורים של ארה"ב
הנה הסרטון שחושף את האמת מאחורי ארה"ב "הליברלית הנאורה והמתקדמת שהיא אור לגוים"

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 12, 2011, 19:00:09 »
אני מכיר את האתר הזה,אני ראיתי שקראו שם לתלמוד The book of satan(ספר השטן).

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #4 ב- : דצמבר 12, 2011, 20:59:43 »
א. אל תקרא להם אפרו אמריקאים כמו איזה עומו שמאלני. הם כושים עלובים.
ב. הם הביאו את הכושים לאמריקה כדי להיות עבדים. לא רוצים להיות עבדים? עופו חזרה לג'ונגל, לקופים ולבננות. עופו!!!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
גם ללבנים בארה"ב אין זכות להיות שם
« להגיב #5 ב- : דצמבר 12, 2011, 22:29:20 »
א. אל תקרא להם אפרו אמריקאים כמו איזה עומו שמאלני. הם כושים עלובים.
ב. הם הביאו את הכושים לאמריקה כדי להיות עבדים. לא רוצים להיות עבדים? עופו חזרה לג'ונגל, לקופים ולבננות. עופו!!!
הם כבשו את האדמה מהאינדיאנים ,כמו שהם כבשו את אוסטרליה מהאבוריג'ינים,אבל עדין יש להם את החוצפה לתמוך במוסלמים ולהטיף לנו שאנחנו כובשים ושאין לנו זכות קיום על ישראל
השנאה הכי גדולה שלהם היא לאו דווקא כלפי הכושים אלא דווקא כלפי היהודים
ודרך אגב עשיתי כמה מחקרים ולרוב הכושים בארה"ב יש בממוצע 25% דם לבן כתוצאה מנישואי תערובת,ויש גם  רבע כושים "quadoroon" (עדין נראים כמו שחורים) וחלקם הם שמינית כושים "octoroon"
יש סיכוי לא קטן שחלק מאותם לבנים בארה"ב הם שמינית כושים (12.5%)והם אפילו לא יודעים

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : דצמבר 13, 2011, 05:59:46 »
לא סביר. בני הערובת נולדו כתוצאה מהאדונים ששכבו עם השפחות. הולדות שיצאו כתוצאה מן התועבה הזו, כמובן שהיו עבדים.
נדירים המקרים בהם הדם השחור הידלל עד כדי כך שיצר ילד "כמעט לבן".
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!