אני לא יודע אם אתם מודעים אבל יש אתר ענק בגודלו שהוא אתר של נאצים ,כן כן נאצים ממש עם מיליוני גולשים זהו אתר שנאה הכי גדול שיש הם שונאים כמעט כל מי שלא נחשב "כגזע" לבן ובעיקר הם הכי הרבה שונאים יהודים ושחורים אבל בעיקר הם שונאים יהודים ורוב הפוסטים שלהם זה על דברי נאצה נגד העם היהודי
לאתר קוראים "STORMFRONT" והחברים הניאו נאצים של האתר (שהוא גם פורום ענק) הם רובם אמריקאים לבנים שמחשיבים את עצמם כגזע עליון והם רוצים לגרש מארה"ב את כל האפרו אמריקאים שחיים שם כמעט מאז הווסדה של אמריקה ויש להם את החוצפה הענקית והרשעות עוד להאשים את היהודים שהם גזענים על אף שהם אף פעם לא מסתירים את הגזענות שלהם הרי כל האתר הזה וחבריו מקדשים את הרעיון שגזענות היא מוצדקת והמדינה הנאורה והליברלית ארה"ב מאפשרת לאתר כזה מבחיל ומסריח של ניאו נאצים(שגם מכחישים את השואה)להתקיים וזה לא האתר הניאו נאצי היחיד אלא זה פשוט האתר הכי גדול (אני מכיר גם אתר ניאו נאצי בשם SKADI ועוד אחד בשם VNN,יש לפחות 100 פורומים ניאו נאצים בארה"ב מאוד פעילים עם המון אנשים)
הלבנים בארה"ב תמיד היו אובסיסיבים לגזע ושיוך אתני(תקן אותי אם אני טועה חיים בן פסח)
בין שאר הפנינים שיוצאים להם מהמקלדת הם מאחלים לישראל להיות מוצפת במהגרים שחורים ,הם גם העלו סרטון בYOUTUBE על מהגרי עבודה יהודים בארה"ב,תחת הכותרת "למה לא עוצרים את ההגירה של היהודים מישראל לארה"ב(אפשר לחשוב כמה יהודים מהגרים יש כבר בארה"ב)בסרטון רואים איך "הידידה הנחמדה" שלנו ארה"ב עוצרת מהגרים יהודים מישראל ושולחת אותם לכלא עם אסירים ורוצחים רק משום שהיא לא רואה תועלת לאפשר ליהודים להגר למדינה שלהם
חשוב לזכור שללבנים הניאו נאצים בארה"ב אין שום זכות לחיות בארה"ב הזו כיוון שהם כבשו אותה מהאינדיאנים(native americans)
הנה סרט תעמולה גזעני ונוטף שנאה כלפי יהודים שהופץ על ידי הניאו נאצים בארה"ב
בסרטון נאמר שארה"ב נוטה יותר לטובת ישראל מאשר היא לטובת המוסלמים בגלל שהיהודים בארה"ב שולטים בתקשורת,אם זה אכן נכון,ולצערי אני חושב שזו האמת,אז זה מראה שאין לנו מה לסמוך על
"הידידה" ארה"ב
בנוסף הם גם מאשימים את היהודים בהגירה ההמונית של "גזעים נחותים" לארה"ב שלדברהם הוא חלק ממטרה שטנית להפוך את האמריקאים הלבנים לנחותים על ידי נשואי תערובת עם לא לבנים