כתב נושא: לכל החדשים בפורום ולמי שעדיין לא הבין שהנוצרים הם נאצים לכל דבר!  (נקרא 2494 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ממליץ לכולם להכנס לקישור ולראות את התמונות,כולל הסבר קצר ליד כל תמונה
ולוחם יהודה(מר מאור),התמונות שם יכולים לשמש אותך לסרטון,שמראה את הקשר של הנצרות ולאיסלם ומטרתם המשותפת של השמדת היהודים.

http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&langpair=en%7Ciw&u=http://nobeliefs.com/nazis.htm
« עריכה אחרונה: דצמבר 11, 2011, 02:31:18 על ידי הבוס הגדול »
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ואחרון לקינוח-היטלר החולה נפש והמוזר,אם הוא היה חי היום אני מאמין שהוא היה איזה קוקסינל מסומם שעובד תמורת מנת סם,ולא הייתי מתפלא אם היו מגלים שהוא אוהב ללבוש את בגדי הנשים של אווה בראון בזמן שאין אף אחד בברגהוף

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בלי הכללה בבקשה. לא כל הנוצרים הם נאצים לכל דבר. יש בינהם גם הרבה מאוד "בינוניים" וגם פה ושם חסידי אומות העולם.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
בלי הכללה בבקשה. לא כל הנוצרים הם נאצים לכל דבר. יש בינהם גם הרבה מאוד "בינוניים" וגם פה ושם חסידי אומות העולם.

נוצרים שלא טבחו ביהודים בשואה, טבחו בהם בפרעות בגלות, ונוצרים שלא טבחו בגלות, טבחו בהיסטוריה הקדומה מסעות הצלב וכ'.
הנאצים בעצמם היו נוצרים, הרעיון של הנצרות זה השמדת היהדות. היום הם לא יכולים לעשות זאת פיזית אז הם שופכים את מיטב כספם במסיון.

« עריכה אחרונה: דצמבר 11, 2011, 18:10:13 על ידי יוסף בנימין »

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
נוצרים, מוסלמים, בודהיסטים, אתאיסטים.. עשיו שונא ליעקב. כל הגויים שונאים יהודים חוץ מכמה בודדים חסידי אומות העולם. כמה בודדים.
גם אלה שמצהירים על תמיכה זה מחמת אינטרסים. לא לפול בפח!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!