כתב נושא: מה דעתכם על פמיניזם?  (נקרא 4669 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« ב- : נובמבר 30, 2011, 14:41:35 »
מה אתם חושבים על פמיניזם?

פמיניסטיות מדברות על שוויון זכויות בין גבר לאישה ושאר הבולשיט.. ממורמרות - כנ"ל לגבי שוביניסטים אגב.
התפקיד של האישה זה להיות אישה, התפקיד של הגבר להיות גבר.
אין צורך בשוויון כי בכל מקרה לא יהיה שוויון גם אם רוצים.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #1 ב- : נובמבר 30, 2011, 18:50:08 »
כת של רווקות בנות 50 שאף אחד לא נגע בהם והם כבר פגו תוקף...

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #2 ב- : נובמבר 30, 2011, 19:46:33 »
מה אתם חושבים על פמיניזם?

פמיניסטיות מדברות על שוויון זכויות בין גבר לאישה ושאר הבולשיט.. ממורמרות - כנ"ל לגבי שוביניסטים אגב.
התפקיד של האישה זה להיות אישה, התפקיד של הגבר להיות גבר.
אין צורך בשוויון כי בכל מקרה לא יהיה שוויון גם אם רוצים.

למה שלא יהיה? את רוצה להגיד לי שאת פחות טובה ממני?
גברים ונשים שונים מבחינה פיזיולוגית, אבל תכלס היום זה לא כזה משנה, אנחנו יכולים לעשות כמעט את אותם התפקידים.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #3 ב- : נובמבר 30, 2011, 19:59:29 »
למה שלא יהיה? את רוצה להגיד לי שאת פחות טובה ממני?
גברים ונשים שונים מבחינה פיזיולוגית, אבל תכלס היום זה לא כזה משנה, אנחנו יכולים לעשות כמעט את אותם התפקידים.

גבר שמכין אוכל לילדים זה השפלה.
אישה שהולכת לצבא להילחם באויב זה השפלה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #4 ב- : נובמבר 30, 2011, 20:45:58 »
גבר שמכין אוכל לילדים זה השפלה.
אישה שהולכת לצבא להילחם באויב זה השפלה.

אישה זו אישה וגבר זה גבר, אבל לא צריך לקחת את זה עד כדי כך רחוק. בקשר לצבא אני מסכים, אישה לא צריכה להיות לוחמת, אבל מה רע בגבר שמכין אוכל לילדיו?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #5 ב- : נובמבר 30, 2011, 22:04:31 »
בס''ד

כשהייתי ילד ראיתי את יצירת תנועת הפמיניזם בארה''ב בשנות השישים של המאה הקודמת למניינם.

רוב הפמיניסטיות בארה''ב תמיד היו לסביות - הן היו נשים ששונאות גברים. הרבה מהן גם היו קומוניסטיות.

בוגדות יהודיות היו בין המובילות של התנועה כצפוי.

אז אנו חייבים להתנגד לתנועה האנטיתורנית הזאת שלא באמת דוגלת בשוויון אלא מבקשת להפיץ שנאה בין המינים וגם שנאה כלפי ערכים מוסריים כולל ערכי תורתנו הקדושה.

אך אם כל זה, חשוב לציין שאנו מצווים לכבד נשים ולהבין שיהודיות הצילו את עם ישראל הרבה פעמים בתולדותינו. גברים ונשים שונים, זה כן. אבל מין אחד לא עליון על המין השני. כמו שהיהודים קדושים, היהודיות קדושות. כמו שהיהודים הם בני בורא עולם, היהודיות הן בנות בורא עולם.

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אף גבר לא לוקח את הפמינסטיות ברצינות
« להגיב #6 ב- : נובמבר 30, 2011, 22:07:41 »
אני לא חושב שמדינה יהודית צריכה להיות פמינסטית עם זאת ,על אף שאני לא פמינסט ,אני לא רואה את הנשים כפחות חשובות מהגברים ,נשים לא נחותות מגברים ואסור לנו לקחת דוגמא מערבים שמתייחסים לנשים שלהם בזלזול כאלו הן חיות
אז נכון יש הבדלים בין נשים וגברים ונכון שנשים וגברים לא אמורים לבצע את אותם תפקידים(למשל אני נגד נשים לוחמות או נשים בצבא בכלל)אבל גם אין צורך בכך כי נשים וגברים צריכים להשלים אחד את השני ולחיות בהרמוניה ולהעריך לכבד אחד את השניה ,נשים וגברים צריכים לחיות ביחד בשלום ואהבה
אני אישית חושב שהפמינסטיות הקיצוניות סובלות מסוג מסוים של הפרעה נפשית ,ואין לי בעיה עם התאוריות ההזויות שלהן ,שמעתי פעם פמינסטית שטענה שהיא נגד ברית מילה בגלל שלדעתה אבר מין גברי לפני ברית מילה נראה כמו אבר מין נשי,או :::D  שמעתי גם אשה אחת שטענה שגברים יכולים להניק :::D התאוריות שלהן כל כך פסיכוטיות לפעמים שזה סתם קורע מצחוק ולא יותר מזה,אבל לצערי הבעיה היחידה עם נשים פמינסטיות היא שהן לרוב תומכות בדעות שמאלניות קיצוניות ביותר אפשר לאמר אנרכיסטיות וזה דבר רע מאוד מבחינתי

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #7 ב- : נובמבר 30, 2011, 22:14:41 »
בס''ד

כשהייתי ילד ראיתי את יצירת תנועת הפמיניזם בארה''ב בשנות השישים של המאה הקודמת למניינם.

רוב הפמיניסטיות בארה''ב תמיד היו לסביות - הן היו נשים ששונאות גברים. הרבה מהן גם היו קומוניסטיות.

בוגדות יהודיות היו בין המובילות של התנועה כצפוי.

אז אנו חייבים להתנגד לתנועה האנטיתורנית הזאת שלא באמת דוגלת בשוויון אלא מבקשת להפיץ שנאה בין המינים וגם שנאה כלפי ערכים מוסריים כולל ערכי תורתנו הקדושה.

אך אם כל זה, חשוב לציין שאנו מצווים לכבד נשים ולהבין שיהודיות הצילו את עם ישראל הרבה פעמים בתולדותינו. גברים ונשים שונים, זה כן. אבל מין אחד לא עליון על המין השני. כמו שהיהודים קדושים, היהודיות קדושות. כמו שהיהודים הם בני בורא עולם, היהודיות הן בנות בורא עולם.
אני לגמרי מסכים עם מה שכתבת

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : דצמבר 01, 2011, 00:44:04 »
.
« עריכה אחרונה: דצמבר 01, 2011, 01:01:02 על ידי אביר הקרנפים »
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #9 ב- : דצמבר 01, 2011, 00:53:29 »
אני לא חושב שמדינה יהודית צריכה להיות פמינסטית עם זאת ,על אף שאני לא פמינסט ,אני לא רואה את הנשים כפחות חשובות מהגברים ,נשים לא נחותות מגברים ואסור לנו לקחת דוגמא מערבים שמתייחסים לנשים שלהם בזלזול כאלו הן חיות
אז נכון יש הבדלים בין נשים וגברים ונכון שנשים וגברים לא אמורים לבצע את אותם תפקידים(למשל אני נגד נשים לוחמות או נשים בצבא בכלל)אבל גם אין צורך בכך כי נשים וגברים צריכים להשלים אחד את השני ולחיות בהרמוניה ולהעריך לכבד אחד את השניה ,נשים וגברים צריכים לחיות ביחד בשלום ואהבה
אני אישית חושב שהפמינסטיות הקיצוניות סובלות מסוג מסוים של הפרעה נפשית ,ואין לי בעיה עם התאוריות ההזויות שלהן ,שמעתי פעם פמינסטית שטענה שהיא נגד ברית מילה בגלל שלדעתה אבר מין גברי לפני ברית מילה נראה כמו אבר מין נשי,או :::D  שמעתי גם אשה אחת שטענה שגברים יכולים להניק :::D התאוריות שלהן כל כך פסיכוטיות לפעמים שזה סתם קורע מצחוק ולא יותר מזה,אבל לצערי הבעיה היחידה עם נשים פמינסטיות היא שהן לרוב תומכות בדעות שמאלניות קיצוניות ביותר אפשר לאמר אנרכיסטיות וזה דבר רע מאוד מבחינתי
כ הפמיניזם לא מגיע ממקום של מוסר והיגיון אלא ממקום של תירוצים, קנאה וזעם.
כי בדרך כלל הפמיניזם מגיע מאותו מקום שממנו מגיעה הצמחונות, השמאלנות, הבגידה בעם לטובת האויב וכו'.
כל זה מגיע מאנשים שמתעקשים לשנות וממציאים אלף תירוצים. לא משנה ההשלכות, העיקר לשנות. להקרא ליברל. להראות יפה. ככה אנשים אוסרים הריגת בעלי חיים ובעד הריגת בני אדם. ככה אנשים מדברים על שוויון במטרה ליצור הבדל מעמדות.
בפועל הפמיניזם זו תנועה הרסנית שהרסה את הנשיות של בנות המין השני, הרסה את מוסד הנישואין וזרעה המון חורבן ופריצות בעולם.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:24:16 »
כ הפמיניזם לא מגיע ממקום של מוסר והיגיון אלא ממקום של תירוצים, קנאה וזעם.
כי בדרך כלל הפמיניזם מגיע מאותו מקום שממנו מגיעה הצמחונות, השמאלנות, הבגידה בעם לטובת האויב וכו'.
כל זה מגיע מאנשים שמתעקשים לשנות וממציאים אלף תירוצים. לא משנה ההשלכות, העיקר לשנות. להקרא ליברל. להראות יפה. ככה אנשים אוסרים הריגת בעלי חיים ובעד הריגת בני אדם. ככה אנשים מדברים על שוויון במטרה ליצור הבדל מעמדות.
בפועל הפמיניזם זו תנועה הרסנית שהרסה את הנשיות של בנות המין השני, הרסה את מוסד הנישואין וזרעה המון חורבן ופריצות בעולם.
אמת,בין שאר הרעות החולות של החברה הליברלית/פמינסטית זה הריסת מוסד הנישואין יש שיעור גבוה של גירושין בין  גברים יהודים ונשים יהודיות ויש הרבה התבוללויות בין נשים יהודיות לגברים גויים לא יהודים(ערבים למשל)
העובדה שאנחנו לא תומכים בפמינזם לא הופכת אותנו לשונאי נשים ,אנחנו בעד נשים יהודיות אבל לא בעד פמיניזם!אנחנו נגד הפקרות והזניית ערכים שנעשת על ידי החברה הליברלית והפמינסטית

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #11 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:56:04 »
הפמיניזם דווקא אחל אצל הנקבות. כמה פוסטמות באמריקה של המהפכה התעשייתית. לרוב אמהות חד הוריות שננטשו על ידי בעליהן.
הנקבות הנ"ל נהגו לבצע פעולות חבלה וטרור כמו קבוצה של חברות התנועה שמשתלבות בהמון כשפטישונים מוסתרים מתחת לבגדיהן, על פי אות כולן מנפצות את כל חלונות הראווה בסביבה ונעלמות.
הסיבה שהלך להן היא בגלל כמה זכרים אידיוטים שרצו להפגין כמה הם "ג'נטלמנים" ונחמדים לכל אשה גם אם היא לא אשה אלא סתם נקבה. והנה. נדפקנו. הגברים נדפקו. הנשים נדפקו. הילדים נדפקים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #12 ב- : דצמבר 01, 2011, 02:10:51 »
האישה צריכה להבין שהגבר הוא חשוב יותר אבל עדיין צריך לכבד את האישה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #13 ב- : דצמבר 01, 2011, 02:49:59 »
וגם הגבר צריך להבין את זה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #14 ב- : דצמבר 01, 2011, 20:41:31 »
אישה זו אישה וגבר זה גבר, אבל לא צריך לקחת את זה עד כדי כך רחוק. בקשר לצבא אני מסכים, אישה לא צריכה להיות לוחמת, אבל מה רע בגבר שמכין אוכל לילדיו?

האמת שאין בזה שום דבר רע, אבל כשזה מגיע לזה שהגבר הוא היחיד שמכין את האוכל, שמחליף חיתול לתינוקות ונשאר בבית כדי לדאוג להם במקום האישה - זאת השפלה.
במצב שלנו היום אני בטוחה שיש גברים כאלה(אולי מעטים אך בעתיד יהיו רבים).

אגב, בגלל כל הפמיניזם והשטויות של הפמינסטיות הנאציות, בנות מרגישות חופשי להתלבש איך שבא להן, להגיד מה שבא להן ולעשות מה שבא להן.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על פמיניזם?
« להגיב #15 ב- : דצמבר 01, 2011, 20:42:50 »
האמת שאין בזה שום דבר רע, אבל כשזה מגיע לזה שהגבר הוא היחיד שמכין את האוכל, שמחליף חיתול לתינוקות ונשאר בבית כדי לדאוג להם במקום האישה - זאת השפלה.
במצב שלנו היום אני בטוחה שיש גברים כאלה(אולי מעטים אך בעתיד יהיו רבים).

אגב, בגלל כל הפמיניזם והשטויות של הפמינסטיות הנאציות, בנות מרגישות חופשי להתלבש איך שבא להן, להגיד מה שבא להן ולעשות מה שבא להן.

בזה אנחנו מסכימים.