חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
אנחנו אוהבים אותך חיים בן פסח.
mashras:
בדיוק, ערן כאדם דתי בפורום הזה, אני גם חושב שאין צורך להבליט את הנושא הזה.
קל לראות על פי ההתבטאויות הפורום מי דתי ומי פחות דתי, אבל הכהניסטים מקבלים את כולם.
ודרך ארץ קדמה לתורה.
הרב של הטכניון אמר פעם כי "כל הדתיים - ימניים", אז על כך הוא נשאל -
- ומה עם ש"ס?
והרב ענה: "אני אמרתי שש"ס דתיים?!"
כן רבותי, חשוב להבין, שיש גם גישה כזו.
ארץ ישראל ואהבת עם ישראל היא יסוד הכרחי ביהדות, וש"ס ובראשה הרב עובדיה יוסף מזלזלים ביסודות הללו.
הם רואים חשיבות עליונה בהשגת כסף, ריבוי מקוואות, ומוסדות על מנת שתלימידהם יוכלו ללמוד תורה ולא לעבוד.
הם מאמינים שבית המקדש יפול מהשמיים - וזה לא צחוק. זו האמת.
על אף האמור לעיל, אני כאדם דתי, אני מוכרח לומר שגם אני אינני יכול לזלזל ברב עובדיה יוסף,
בל אני בשום אופן לא אומר שהגולשים בפורום הזה רשעים ח"ו.
להיפך - עז77 וכך או כך ואהרון, כולם אנשים טובים עם כוונות טובות, ואילו אתה eran מכניס לחברים החילוניים שלנו תחושות לא נעימות וחבל.
MiSs_DAnIeL:
--- ציטוט ---נחשפו בעבר מקרים של רבנים(!) שהיו גנבים ופדופילים. אז בגלל שהם היו רבנים אנחנו אמורים לסלוח להם?! "תלמיד חכם שיש רבב על בגדו חייב מיתה" אמרו חז"ל. כסף, דרעי ועאמר---אצלם יש הרבה יותר מרבב על בגדיהם.
--- סוף ציטוט ---
אין לי כוונה לומר משהו רע על הרב כהנא, וזאת בגלל שאני בטוח לא יודעת ומכירה אותו יותר ממך דוקא_כך,
אבל סתם לידע כללי (או שכבר ידוע לך) הרב כנהא ניהל מערכת יחסים עם דוגמנית לא יהודיה וזה לא אני אומרת זה כתוב בויקיפדיה
וזה מה שאומר, אפילו הרב הצדיק ביותר אחרי הכל, בנאדם
MiSs_DAnIeL:
בטעות התגובה שלי יצאה בתוך מסגרת של ציטוט.
עז77:
--- ציטוט של: MrS.DaNIeL על דצמבר 11, 2006, 23:10:08 --- בטעות התגובה שלי יצאה בתוך מסגרת של ציטוט.
--- סוף ציטוט ---
תיקנתי לך את ההודעה
עז77:
--- ציטוט של: MrS.DaNIeL על דצמבר 11, 2006, 23:09:25 ---
--- ציטוט ---נחשפו בעבר מקרים של רבנים(!) שהיו גנבים ופדופילים. אז בגלל שהם היו רבנים אנחנו אמורים לסלוח להם?! "תלמיד חכם שיש רבב על בגדו חייב מיתה" אמרו חז"ל. כסף, דרעי ועאמר---אצלם יש הרבה יותר מרבב על בגדיהם.
--- סוף ציטוט ---
אין לי כוונה לומר משהו רע על הרב כהנא, וזאת בגלל שאני בטוח לא יודעת ומכירה אותו יותר ממך דוקא_כך,
אבל סתם לידע כללי (או שכבר ידוע לך) הרב כנהא ניהל מערכת יחסים עם דוגמנית לא יהודיה וזה לא אני אומרת זה כתוב בויקיפדיה
וזה מה שאומר, אפילו הרב הצדיק ביותר אחרי הכל, בנאדם
--- סוף ציטוט ---
יקירתי ויקפדיה היא פרויקט מידע שיתופי שגולשים כמוני וכמוך בונים ויוצרים,
אין שום הסמכה למה שכתוב שם - ולצערי מדובר בשקר גמור, הוא לא יצא עם שום דוגמנית וזה שקר גס,
וחבל שעדיין לא העיפו את השקר העלוב הזה משם, אולי אם מישהו יודע איך עושים זאת, וניתן לעשות זאת עפ"י זכרוני
חובה למחוק את השקר המטעה הזה.
הרב כהנא היה תמיד נאמן לאשתו ולילדיו, היו נשים שחשקו בו
אך הרב, וזה בעדות ישירה מיד ימינו חיים בן פסח, מעולם לא חטא בלבגוד באישתו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה