עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
עזרה | אשכול הסברה
AnimeZ:
אני מנסה לעשות כבר הסברה בפייסבוק, אבל אחת כלאה אותי במצב בו אני לא יכול לענות. מה לעשות, צריך לגייס ידע הסברה.
ככה היא אומרת:
--- ציטוט --- Sure, there's another wounded side, if you're the type to call both shattered skulls and mosquito bites "wounds". Please forgive me for painting Israel as murderers. They only have the world's most powerful army and the blame for the deaths of over 2,000 children. Clearly I was just throwing the word around without thinking. By all means, go back to enoying 9gag while your taxes pay for the blockade that will effect hundreds of thousands and create a few extremists sick of seeing their families killed and starved, that will then give you the convience of that mosquito bite that will justify even more attacks on defenceless civilians.
--- סוף ציטוט ---
[/pre]
האשכול הזה נועד לעזרה למציאת הוכחות וביסוסי טענות נגד פרופאגנדות והקצנות אנטי-ישראליות בשלבי תהליכיי להסברה.
אז... עזרה?
MaorJudah:
הסברה = בולשיט
בוא נסביר את זה שאנחנו אוכלים, או שותים,
אולי בכלל נסביר למה אנחנו נושמים!
יהודים לא צריכים להתחנן לגויים נאצים שייאשרו לנו לחיות
AnimeZ:
--- ציטוט של: MrMaor100 על נובמבר 02, 2011, 23:07:29 ---הסברה = בולשיט
--- סוף ציטוט ---
אני מסכים איתך,
אבל אל תשכח "שהפלסטינים" (ציניות, כמובן) משתמשים בלוחמה פסיכולוגית כנגד העולם. האו"ם האנטי-ישראלי מושפע מכך, ויוצא שהם מתחילים לנצח.
ראה את הרעיון עם מלאני פיליפס (כתבת פרו-ישראלית מובהקת שמנסה לשנות את דעות הציבור הבריטי) בערוץ 11 על הנושא.
El Blanco:
--- ציטוט של: AnimeZ על נובמבר 02, 2011, 23:21:09 ---אני מסכים איתך,
אבל אל תשכח "שהפלסטינים" (ציניות, כמובן) משתמשים בלוחמה פסיכולוגית כנגד העולם. האו"ם האנטי-ישראלי מושפע מכך, ויוצא שהם מתחילים לנצח.
ראה את הרעיון עם מלאני פיליפס (כתבת פרו-ישראלית מובהקת שמנסה לשנות את דעות הציבור הבריטי) בערוץ 11 על הנושא.
--- סוף ציטוט ---
הטיהור האתני של גוש קטיף = הסברה ישראלית. זאת הסיבה שהערבים מנצחים.
רק בזכות רחמיו של הקב"ה ולמרות האנטישמיות החייתית של ישראל, הערבים מציגים אותנו
כמפלצות צמאות דם ואנחנו עדיין שורדים.
לוחם יהודה:
--- ציטוט של: MrMaor100 על נובמבר 02, 2011, 23:07:29 ---הסברה = בולשיט
--- סוף ציטוט ---
אחדד לאחדד! כפרה עליך קלעת בול :old_afro:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא