כתב נושא: הכר את האוייב-צריך להוציא את האנשים האלה להורג על פי חוק מדינת ישראל!!!  (נקרא 2503 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בגידה במדינת ישראל. בחוק הישראלי, מעשה לא נחשב לבגידה (או אף לעבירה) אם נעשה בתום לב (לפי סעיף 94 בחוק העונשין), וכמו כן, עונש המוות מוטל רק אם המעשים נעשו בתקופה של פעולות איבה צבאיות של ישראל או נגדה (לפי סעיף 96 בחוק). במגבלות אלה, על פעולות הבגידה הבאות מוטל עונש מוות:
פגיעה בריבונות - ביצוע מעשה הפוגע בכוונה תחילה בריבונותה של מדינת ישראל, או הגורם בכוונה תחילה לכך ששטח כלשהו ייצא מריבונותה (סעיף 97 בחוק העונשין).
חרחור מלחמה - ביצוע מעשה המביא בכוונה תחילה לידי פעולה צבאית נגד ישראל, כדי לסייע לאויביה (סעיף 98 בחוק העונשין).

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=read_count&om=22172&forum=scoops1&viewmode=threaded
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
אני לא מבין מה הקטע שלהם להם הם עושים את זה?! נולדתם כאן במדינת ישראל תהיו נאמנים למדינה אתם עובדים כאן וחיים כאן מה חסר לכם בחיים שאתם בוגדים ככה בעם שלכם?!
אני באמת לא מבין וניסיתי להסביר את המצב מנקודת מבט של חילוני למרות שאני דתי
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לאנשים האלו יש בעיה פסיכיאטרית. זה אובדן זהות. אף אדם נורמלי לא הולך לאמץ אורח חיים דפוק, לחיות עם גו'קים בג'יפה על מנת לדפוק את העם והמדינה שלו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
אני לא מבין מה הקטע שלהם להם הם עושים את זה?! נולדתם כאן במדינת ישראל תהיו נאמנים למדינה אתם עובדים כאן וחיים כאן מה חסר לכם בחיים שאתם בוגדים ככה בעם שלכם?!
אני באמת לא מבין וניסיתי להסביר את המצב מנקודת מבט של חילוני למרות שאני דתי

הם הנשמות של הערב רב,מטרתם ליצור קרע בעם,והרצון הפנימי שלהם לחסל אותנו לא שונה מהרצון של שאר אומות העולם.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לאנשים האלו יש בעיה פסיכיאטרית. זה אובדן זהות. אף אדם נורמלי לא הולך לאמץ אורח חיים דפוק, לחיות עם גו'קים בג'יפה על מנת לדפוק את העם והמדינה שלו.
בס"ד
אפילו אדם שיש לו אבדן זהות לא ילך לעשות כאלה מעשים הזויים ומטורפים כאילו מה חסר להם מה לעשות בחיים שהם עושים שטויות אני לא מבין אותם...

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
אפילו אדם שיש לו אבדן זהות לא ילך לעשות כאלה מעשים הזויים ומטורפים כאילו מה חסר להם מה לעשות בחיים שהם עושים שטויות אני לא מבין אותם...

כמו שכתבתי יש להם יצר פנימי וטבעי להכחיד את עם ישראל,וזה חשוב להם יותר מההנאות של החיים.

להזכירך גם אזרחים גרמנים שהיו מהמעמד הגבוה וחיו חיי מלאכים,עצרו לרגע מסויים בהיסטוריה את החיים שלהם על מנת להתגייס למען התוכנית של הצורר להשמיד את כל היהודים.

אלה הנשמות של הערב רב ואין טעם לנסות לשכנע אותם שהם טועים,הפיתרון הוא להעיף אותם מכאן.

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תכלס צריך עונש מוות לדברים כאלו.
וגם לערבים כמו חנין זועבי שבפנאן שלה מלכלכת והורסת את מדינת ישראל.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תכלס צריך עונש מוות לדברים כאלו.
וגם לערבים כמו חנין זועבי שבפנאן שלה מלכלכת והורסת את מדינת ישראל.

כתבתי שיש עונש מוות במיוחד במקרים ספציפים כאלה,תוכל לבדוק גם בויקיפדיה שאני לא משקר:

בגידה במדינת ישראל. בחוק הישראלי, מעשה לא נחשב לבגידה (או אף לעבירה) אם נעשה בתום לב (לפי סעיף 94 בחוק העונשין), וכמו כן, עונש המוות מוטל רק אם המעשים נעשו בתקופה של פעולות איבה צבאיות של ישראל או נגדה (לפי סעיף 96 בחוק). במגבלות אלה, על פעולות הבגידה הבאות מוטל עונש מוות:
פגיעה בריבונות - ביצוע מעשה הפוגע בכוונה תחילה בריבונותה של מדינת ישראל, או הגורם בכוונה תחילה לכך ששטח כלשהו ייצא מריבונותה (סעיף 97 בחוק העונשין).
חרחור מלחמה - ביצוע מעשה המביא בכוונה תחילה לידי פעולה צבאית נגד ישראל, כדי לסייע לאויביה (סעיף 98 בחוק העונשין).

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אני בתור אזרח יכול להגיש עתירה לבית משפט ולדרוש עונש מוות?
אני יודע שהם לא יקבלו אבל מעניין אותי לראות איך בית הבושת ממציא חוקים מתחת לאדמה לטובת השמאל..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני בתור אזרח יכול להגיש עתירה לבית משפט ולדרוש עונש מוות?
אני יודע שהם לא יקבלו אבל מעניין אותי לראות איך בית הבושת ממציא חוקים מתחת לאדמה לטובת השמאל..
בס"ד
בית הבושת הזה הוא בעצמו שמאל

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
כתבתי שיש עונש מוות במיוחד במקרים ספציפים כאלה,תוכל לבדוק גם בויקיפדיה שאני לא משקר:

יש גם חוק במדינת ישראל...זה לא אומר הרבה.
הכל תלוי על מי הוא מיושם.
אתה שמעת על הוצאה להורג בזמן האחרון? אני לא.

קח לדוגמה אנשים עם מיליון עבירות תנועה, הם עדיין על הכביש בלי שיפריעו להם והורגים אנשים.
אבל בן אדם זרק נעל על שופטת שמאלנית ונשפט ל 3 שנים כלא.
איפה הצדק? כנראה רק אצל השמאל.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
לרוצחים ערבים מוסלמים נאצים "הנשיא" נשאר ער יום וחצי כדי להספיק לחתום על כל החנינות אבל ליהודי יש חוק מיוחד נגד חנינה..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!