יאלה שחררו מי המילה גיזענית הזו "כושי" זו מילה מאוד פוגעת ואני אומר את זה בתור אתיופי כהניסט שונא ערבים
ועכשיו לנושא אני מאוד אשמח לראות את תל אביב מופגזת
יהודי יקר, אנו נחשבים "גזעניים" בעיני השמאלנים (שהם בעצם הגזענים הגדולים ביותר, מעצם היותם תומכים ברצח יהודים ע"י ערבים)
היהדות גם נחשבת בעיני המשכילים מהשמאל כדת "גזענית", אתה נחשב גם ל- "גזען" מעצם זה שאתה אומר "בתור אתיופי כהניסט שונא ערבים"
העולם היום מעוות ברמה מאוד גדולה, הפכו את הישר לעקום ואת העקום לישר פשוטו כמשמעו..
כל המושג גזענות זה קלישאה גדולה של השמאלנים והאדומים, הם הגזענים הגדולים ביותר עלי אדמות.
א. אני "גזען" וגאה בזה, אין לי אהבה וחיבה יתרה (בלשון המעט) לשונאי יהודים שרוצים לרצוח אותי ואת העם שלי, ומפנטזים כל הזמן על הדם שלי..
ב. אתה חייב להבין שאני אומר כושי/קוף/קופיף אני חד משמעית לא מתכוון ליהודים, (ובוודאי שגם חברי הפורום לא מתכוונים ליהודים)
הכוונה שלי היא למגיפה הכושית ולמסתננים מאפריקה שהופכים את החיים פה לגהינום רח"ל.
בעוונותי אני גרתי עם אבא שלי בשיקגו (מגיל 6 עד 12) וראיתי שם את מעללי הכושים יש"ו, גן חיות וג'ונגל זה "בקטנה" לעומת מה שהולך שם.
אצלהם בוקר שגרתי זה לקום לעבודה ולסחור בסמים, אירועי ירי בשיגרה, פריצות זה מובן מאליו..
שלא נדבר על זה שלילדים אסור לצאת מהבית אחרי שמחשיך (אני זוכר את הפחד הזה עד היום).
אם אנחנו לא נלחם בהסתננות של הכושים אז אנו נגיע לשאול ח"ו במדינה הזאת.
אל תפגע מזה ותבין אותי.
ובלי קשר - ברוך הבא לפורום!