כתב נושא: כמה אנכנו  (נקרא 1976 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אדם ביינה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
כמה אנכנו
« ב- : אוקטובר 18, 2011, 16:08:24 »
אני בן 15 ואני רוצה להצתרף לתנועת כ"ך או כהנא צדק אני מעדיף להצתרף לתנועה הגדולה ביותר שדוגלת בהמשך דרכו של הרב כהנא ועוד משהוא אפה אפשר לרכוש חולצות של כהנא צדק וסמלים בסגנון ועוד דבר כמה כהניסטים יש במדינה או לפחות כמה חברים רשמאים זה מאוד חשוב לי לדעת שאני לא לבד (אני באתי לפורום בגלל שאתמול (17/8/2011) ראיתי אדם עם חולצה של כהנא צדק והרגשתי שאני לא לבד)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
כמה אנכנו
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 18, 2011, 16:38:23 »
ברוך הבא גבר, תנועת כ"ך כבר לא קיימת אבל אנו ממשיכים דרכה.
מציע לך קצת לשוטט בפורום לקרוא וללמוד מהגולשים. אגב, אם זה השם האמיתי שלך ממליץ לך לשנות כינוי ותקרא את האשכול בנעוץ על אבטחת משתמשים.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
כמה אנכנו
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 18, 2011, 17:59:05 »
ברוך הבא  O0 רק שתדע אנחנו הימין האמיתי,לא כ"ך.תסתכל בסרטונים של חיים ביטיוב ואתה תבין

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כמה אנכנו
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 19, 2011, 04:02:17 »
אני בן 15 ואני רוצה להצתרף לתנועת כ"ך או כהנא צדק אני מעדיף להצתרף לתנועה הגדולה ביותר שדוגלת בהמשך דרכו של הרב כהנא ועוד משהוא אפה אפשר לרכוש חולצות של כהנא צדק וסמלים בסגנון ועוד דבר כמה כהניסטים יש במדינה או לפחות כמה חברים רשמאים זה מאוד חשוב לי לדעת שאני לא לבד (אני באתי לפורום בגלל שאתמול (17/8/2011) ראיתי אדם עם חולצה של כהנא צדק והרגשתי שאני לא לבד)

למה יש לי תחושה שמדובר בשמאלני?!

אם ראית חולצה של כהנא איך בדיוק הגעת דווקא לפורם הזה,סתם ככה פיתאומית??

למרות שהפורום הזה ממשיך את דרכו של כהנא,על שום חולצה של כהנא לא כתוב את כתובת האתר.

שימו לב שהוא בכוונה כותב עם הרבה שגיאות כתיב,ומה שמעניין אותו זה כמה כהניסטים יש וכמה רשומים,למה שזה יעניין אותו?

לדעתי הוא בכוונה מנסה להציג את עצמו כנער בן 15 שמתלהב ונחשוב שהוא רוצה להיות פעיל ואז "נשחרר" לו מידע לפי כוונתו.

אז לידיעתך אדם,זאת תנועה חוקית ואין לך מה לחפש כאן משהוא שהוא לא חוקי כי לא תמצא אז סע לשלום!

כנראה שהוא מנסה להתקרב למישהו פעיל בפורום,ואז להפיל עליו תיק של מבצע תג מחיר,שמאלני מצוי.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כמה אנכנו
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 19, 2011, 08:45:40 »
למה יש לי תחושה שמדובר בשמאלני?!

אם ראית חולצה של כהנא איך בדיוק הגעת דווקא לפורם הזה,סתם ככה פיתאומית??

למרות שהפורום הזה ממשיך את דרכו של כהנא,על שום חולצה של כהנא לא כתוב את כתובת האתר.

שימו לב שהוא בכוונה כותב עם הרבה שגיאות כתיב,ומה שמעניין אותו זה כמה כהניסטים יש וכמה רשומים,למה שזה יעניין אותו?

לדעתי הוא בכוונה מנסה להציג את עצמו כנער בן 15 שמתלהב ונחשוב שהוא רוצה להיות פעיל ואז "נשחרר" לו מידע לפי כוונתו.

אז לידיעתך אדם,זאת תנועה חוקית ואין לך מה לחפש כאן משהוא שהוא לא חוקי כי לא תמצא אז סע לשלום!

כנראה שהוא מנסה להתקרב למישהו פעיל בפורום,ואז להפיל עליו תיק של מבצע תג מחיר,שמאלני מצוי.
בס"ד
נשמע מאוד מאוד הזוי חחח אתמול(שלשום) הוא ראה אדם עם חולצה של כך ולמחרת הוא הגיע לפורום חחחחח :::D
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!