כתב נושא: צביקה פוגל חושש לחייו  (נקרא 2396 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צביקה פוגל חושש לחייו
« ב- : אוקטובר 05, 2011, 14:12:02 »
בס"ד
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/226878

צביקה פוגל חושש לחייו
ראש המועצה הממונה בכפר טובא-זנגריה תא"ל (במיל') צביקה פוגל חושש כי תושבים מהכפר ירצחו אותו, "יש בטובא ארסנל נשק אדיר".
פרסום ראשון: 05/10/11, 13:53עוזי ברוך

הפרות סדר בכפר
באדיבות אתר פאנט
תא''ל (במיל') צביקה פוגל, ראש המועצה הממונה מטעם משרד הפנים בטובא זנגריה, חושש לחייו בעקבות הצתת המסגד בכפר בתחילת השבוע.

בריאיון לערוץ 2 הבוקר אמר פוגל כי ביקש לסיים את תפקידו בשל החשש כי תושבים מהמקום יחסלו אותו, "עד שלשום לא חששתי לחיי. משלשום, אני חושב שההסתה יכולה לגרום למטורף אחד לצאת ולפגוע בראש המועצה", אמר פוגל.

לפני שנתיים בדיוק נורה צרור לעבר לשכתו של פוגל, בזמן ששהה בה. "עברתי אירוע מאוד קשה בערב יום כיפור לפני שנתיים", סיפר פוגל. "רעולי פנים ירו לעבר המשרד שלי כשאני יושב בפנים, ובנס זה נגמר ללא נפגעים. שרפו לי גם את האוטו".

עוד הוסיף "אמרתי שאני רוצה להתמודד עם קומץ המופרעים שמפרים את החוק בטובא זנגריה. במהלך שירותי הצבאי הייתי מוכן גם לסכן את חיי למען המדינה, אבל איני מוכן עוד".

"אין לי שום ספק שהיום האיום על שגרת החיים הנורלמלית של תושבים בגליל העליון גדולה יותר ממה שהייתה שלשום. ההסתה גם נגדי וגם נגד המועצה הממונה, מעלה את הסיכון לתקן של אירוע לאומי, לכן לא צריך להסתכל על טובא זנגריה כמקרה פרטי", אמר.

"כמו בכפרים ערביים נוספים, יש בטובא ארסנל נשק אדיר", הוסיף פוגל. "אני יכול לומר כאיש צבא בעבר שאני לא מכיר הרבה יחידות מחסני חירום בצבא כמו זו שקיימת בטובא זנגריה. אם לא יעצרו את קומץ האנשים הנשק הזה ייצא החוצה. עד היום הנשק הזה שימש את התושבים בעימותים פנימיים ולכ אף אחד לא התעסק עם זה, אבל עכשיו זה עלול לפגוע בכולנו".

הבוקר נפגש פוגל עם מנכ"ל משרד הפנים והודיע לו על החלטתו. "התחייבתי בפניו שאחזיר את המועצה לפעילות למרות כל ההרס שנגרם, ואכין תכנית להמשך למי שיחליף אותי", אמר פוגל וציין כי אין בכוונתו לעזוב את מקום מגוריו. "אני נשאר לגור בגליל. אי אוהב את המקום ואת האנשים ואין שום סיבה שזה ישתנה".
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צביקה פוגל חושש לחייו
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 05, 2011, 14:12:34 »
בס"ד
אנשים כפויי טובה הוא פעל למענם והם רוצים להרוג אותו
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
צביקה פוגל חושש לחייו
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 06, 2011, 04:51:30 »
בטח. כי הערבושים תמיד נודעו בתור מכירי טובה דגולים ואסירי תודה מדופלמים...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!