כתב נושא: יהודים ריסקו ראש של ערבי בבנימין  (נקרא 2037 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודים ריסקו ראש של ערבי בבנימין
« ב- : אוקטובר 02, 2011, 11:32:43 »
7 פצועים בעימותים בין יהודים לערבים סמוך לבית אל

אלחנן גרונר | ד׳ בתשרי ה׳תשע״ב (02/10/2011)

במהלך השבת פרצו עימותים בין יהודים לערבים סמוך לכפר דורא אל קרע בבנימין. בקרבות אבנים שאירעו במקום נפצעו שבעה ערבים. בתוך כך, במהלך השבת והחג, ערבים הציתו שריפה סמוך ליצהר ותקפו מתפללים סמוך לתפוח.

במהלך השבת פרצו עימותים בין תושבים מהישוב בית אל שבבנימין, לבין ערבים מהכפר דורא אל קרע הסמוך לישוב.

בשעות הצהריים טיילו מסר תושבים סמוך למעיין שבפאתי הכפר, כאשר לעברם יצאו מספר ערבים. בין הצדדים התפתח קרב אבנים,ולמקום הגיעו גם אנרכיסטים זרים ופעילי שמאל. לאחר זמן קצר עלו התושבים חזרה לישוב.

בשעות אחר הצהריים, ירדו שוב התושבים, כאשר פעם נוספת מתפתח קרב אבנים בפאתי הכפר. ממידע שהגיע לקול היהודי עולה כי בקרבות האבנים נפצעו שבעה ערבים, מהם אחד שנפגע מאבן גדולה בראשו.

במהלך האירועים הגיעו כוחות צה"ל ומשטרה למקום וניסו לבצע מעצרים מקרב היהודים, אך הללו הצליחו להתחמק מהאיזור.

בתוך כך, בסמוך לישוב יצהר שבשומרון, פרצה שריפה במהלך השבת, ככל הנראה כתוצאה מהצתה של ערבים מהכפר עינאבוס. במהלך כיבוי השריפה, שהתקרבה לשכונת מצפה יצהר, אירעו ידויי אבנים הדדיים בין התושבים לבין ערבים מהכפר חווארה. לדברי התושבים, לכוחות צה"ל ששהו בשטח לקח זמן ארוך,עד שהצליחו להוריד את הערבים חזרה לכפר.

במהלך החג, תקפו ערבים מהכפר יאסוף, הסמוך לישוב תפוח שבשומרון, קבוצת יהודים שירדה למעיין סמוך לישוב לצורך אמירת תשליך. אחד התושבים נפצע מאבן שפגעה בראשו.

לאחר מכן החלו לעלות עשרות ערבים לעבר הישוב. הערבים נהדפו חזרה לכפר, בעזרת כלבי השמירה הנמצאים בישוב.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 02, 2011, 14:35:17 »
כלבי שמירה זה דבר טוב.
הכלבים הראשונים שלי היו שני דוברמנים זכרים מכלביה בשומרון. כשהיו נכנסים אנשים והם היו קשורים בשרשרת, הם לא היו עושים כלום. אבל אם היו מגיעים ערבשים, הם היו משתוללים. איכשהו הם היו מזהים.
הכלבה שיש לי היום קפצה על שני ערבים ליד גבעת התחמושת כשהיא קשורה ברצועה וחסומה ברסן. אני לא צריך לספר לכם כמה נהניתי כשהם קפצו וקיללו ונבהלו עד עמקי נשמתם המזוהמת...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 03, 2011, 00:41:02 »
כל זמן שהיהודים ירסקו לערבים את הראש (ואת הצלעות) בעזרת אבנים, כך לשמאל המתבולל לא יהיה עם מה לרוץ לעולם עם צילומים שמוכיחים "חוסר פרופורציה" (כשמראים מתנחל יורה בערבי "לא חמוש").

כך צריכה להתנהל המלחמה ביהודה ושומרון (דוד המלך לא היה צריך רובים כדי לחסל את גליית הפלישתי).

אני בטוח שישנו תסכול רב אצל צלמי השמאל, כאשר הם לא יכולים לפרסם את צילומיהם שבהם רואים יהודי נלחם בערבי בעזרת אבנים (כל השנים השמאל טען שאבן היא לא נשק, וכעת הם לא יכלים לחזור בהם ולטעון שהיהודי משתמש באבנים על מנת להרוג ערבים - מכיוון שאבן היא לא נשק).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 03, 2011, 06:06:24 »
כלבי שמירה זה דבר טוב.
הכלבים הראשונים שלי היו שני דוברמנים זכרים מכלביה בשומרון. כשהיו נכנסים אנשים והם היו קשורים בשרשרת, הם לא היו עושים כלום. אבל אם היו מגיעים ערבשים, הם היו משתוללים. איכשהו הם היו מזהים.
הכלבה שיש לי היום קפצה על שני ערבים ליד גבעת התחמושת כשהיא קשורה ברצועה וחסומה ברסן. אני לא צריך לספר לכם כמה נהניתי כשהם קפצו וקיללו ונבהלו עד עמקי נשמתם המזוהמת...

אין על רועה גרמני בתור כלב שמירה.. היה לי 2 ומנסיון, אם מגדלים אותם נכון - אף פולש לא שורד.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 03, 2011, 10:11:42 »
הדוברמן נוצר כדי להיות כלב השמירה האולטימטיבי.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק eshamir

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמיתי שמאמין שאין שום פשרות במאבק עם האויב
    • האתר לכל יהודי
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 03, 2011, 11:20:41 »
צריך בכל בית בשטחים 2 כלבי דוברמן מאולפים ומאומנים לרצוח!
צריך ללמד את הכלבים לתקוף ישר את הגרון!
אם בבית של בני משפחת פוגל הי"ד היו כלבי תקיפה
הרוצחים הרשעים האלה היו נטרפים ע"י הכלבים.
"צָרוֹר אֶת הַמִּדְיָנִים וְהִכִּיתֶם אוֹתָם"‏" (‏במדבר כ"ה, יז‏) – "כִּי צֹרֲרִים הֵם לָכֶם בְּנִכְלֵיהֶם אֲשֶׁר נִכְּלוּ לָכֶם" (שם, יח). מכאן אמרו חז"ל: אם בא להרגך - השכם להרגו".