כתב נושא: מה הטיפול ההולם בפולשים הכושים?  (נקרא 3363 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה הטיפול ההולם בפולשים הכושים?
« ב- : ספטמבר 26, 2011, 16:06:54 »
תגידו בלבכם

זעזוע בבני-ברק: צלבי קרס רוססו ברחובות העיר

שכונת תל גיבורים במערב בני-ברק, הייתה עד לאחרונה שכונה שקטה ושלווה. בשנתיים האחרונות, החלו פועלים סודנים להתגורר בשכונה, והשלווה הופרה. בשבתות הם חוגגים עם חבריהם בליווי מוזיקה רועשת, והשיא נרשם בימים האחרונים כאשר צלבי קרס רוססו על בניינים בשכונה. התושבים זועמים ומתלוננים על המטרד

חיים שקדי
|
כ"ז באלול תשעא   15:38  26.09.11
הדפסה
צלב קרס (צילום: פלאש 90) - אנטישמיות בלב בני-ברק: צלב קרס ברחוב
צלב קרס (צילום: פלאש 90)

הלם וזעם אופפים את תושבי שכונת תל גיבורים במערב העיר בני-ברק, בשל מציאתם בימים האחרונים של שני צלבי קרס, שרוססו על קירות הבניינים בשכונה.

בשנים האחרונות הגיעו עשרות משפחות חרדיות צעריות, להתגורר בשכונת תל גיבורים במערב העיר, שכונה שקטה ושלווה, וחיו בהרמוניה מלאה עם תושבי השכונה הדתיים והחילונים.

אלא שבשנתיים האחרונות החלו להתגורר בשכונה גם עשרות עובדים זרים, פועלים סודנים ואריתראים, זה החל במספרים בודדים והגיע כבר לעשרות תושבים סודנים, והשלווה הופרה באחת.

תושבי השכונה מתלוננים כי השכנים החדשים מהווים מטרד מעיק בכל יום מימות השבוע, אך בעיקר בימי השבתות, כאשר המוני סודנים מגיעים מכל האזור לדירות שונות בשכונה, לחגיגות שהם עורכים, לצילי מוזיקה רועשת המפרה את שלוות השכונה והשבת.

שיאו של המטרד הוא ריסוס צלבי קרס בימים האחרונים על בנייני השכונה. הראשון התגלה ברחוב מנחם בגין, כאשר כעבור מספר שעות הוא כוסה בצבע לבן ולידו רוסס מגן דוד. אתמול (ראשון) בבוקר, אברהם תושב השכונה, גילה לחרדתו כי צלב קרס נוסף רוסס, הפעם ברחוב שלמה בן יוסף פינת סמטת זרובבל.

בשיחה עם "כיכר השבת", מספר אברהם: "אני עובר שם מדי יום, אתמול גיליתי את הצלב כך שזה רוסס ממש בימים הללו. זה מזעזע שבעיר חרדית, עשרות משפחות של זוגות צעירים נאלצות להתמודד עם מראות כאלה".

אברהם מספר כי הצלב רוסס מול בניין דירות בו מתגוררים הסודנים בשכונה, ושם נערכות החגיגות בשבתות. "יש דירה ברחוב גרונר, שגם לשם מגיעים המוני סודנים לחגוג בשבתות, זה בלתי נסבל", אומר תושב השכונה.

לשאלתנו האם נעשתה פנייה לעיריית בני-בקר בכדי שתטפל במטרד, משיב אברהם כי "אני לא פניתי אבל השכנים המתגוררים בקרבת הסודנים התלוננו, אך נראה כי לא נעשה דבר".

תגובת עיריית בני-ברק לא נתקבלה עד לפרסום הכתבה, לכשזו תתקבל - נפרסמה.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 26, 2011, 16:17:27 »
בס"ד
החוצפנים האלה עברו כל גבול מתנהגים בחוסר תרבות וזלזול
« עריכה אחרונה: ספטמבר 26, 2011, 16:28:23 על ידי יוסף בנימין »
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 26, 2011, 16:22:26 »
די די עם כל הגזענות הזאת אני לא יכול כבר!! אז מה אם הם שחורים? אז מה אם הם ריססו צלבי קרס? זה התרבות שלהם צריך לכבד את זה! קדימה מדינת כל אזרחיה!!!

פולשים זונות.. :old_Angry2:

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 26, 2011, 16:24:56 »
בס"ד
אין בעיה עם שחורים יש רק בעיה עם אנטישמים

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 26, 2011, 16:40:47 »
בס"ד
אין בעיה עם שחורים יש רק בעיה עם אנטישמים

יש יש בעיה עם שחורים.. כמו שיש בעיה לגויים עם פאות וציצית.
ואני לא מדבר ח"ו על אחינו האטיופים היקרים, הם לא "שחורים" הם יהודים צדיקים.
"שחורים" יותר סוג של חרא מאשר צבע עור.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 26, 2011, 16:49:44 »
יש יש בעיה עם שחורים.. כמו שיש בעיה לגויים עם פאות וציצית.
ואני לא מדבר ח"ו על אחינו האטיופים היקרים, הם לא "שחורים" הם יהודים צדיקים.
"שחורים" יותר סוג של חרא מאשר צבע עור.
בס"ד
יש בעיה עם שחורים שהם גם אנטישמים

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 26, 2011, 22:37:43 »
תגידו בלבכם

זעזוע בבני-ברק: צלבי קרס רוססו ברחובות העיר

שכונת תל גיבורים במערב בני-ברק, הייתה עד לאחרונה שכונה שקטה ושלווה. בשנתיים האחרונות, החלו פועלים סודנים להתגורר בשכונה, והשלווה הופרה. בשבתות הם חוגגים עם חבריהם בליווי מוזיקה רועשת, והשיא נרשם בימים האחרונים כאשר צלבי קרס רוססו על בניינים בשכונה. התושבים זועמים ומתלוננים על המטרד

חיים שקדי
|
כ"ז באלול תשעא   15:38  26.09.11
הדפסה
צלב קרס (צילום: פלאש 90) - אנטישמיות בלב בני-ברק: צלב קרס ברחוב
צלב קרס (צילום: פלאש 90)

הלם וזעם אופפים את תושבי שכונת תל גיבורים במערב העיר בני-ברק, בשל מציאתם בימים האחרונים של שני צלבי קרס, שרוססו על קירות הבניינים בשכונה.

בשנים האחרונות הגיעו עשרות משפחות חרדיות צעריות, להתגורר בשכונת תל גיבורים במערב העיר, שכונה שקטה ושלווה, וחיו בהרמוניה מלאה עם תושבי השכונה הדתיים והחילונים.

אלא שבשנתיים האחרונות החלו להתגורר בשכונה גם עשרות עובדים זרים, פועלים סודנים ואריתראים, זה החל במספרים בודדים והגיע כבר לעשרות תושבים סודנים, והשלווה הופרה באחת.

תושבי השכונה מתלוננים כי השכנים החדשים מהווים מטרד מעיק בכל יום מימות השבוע, אך בעיקר בימי השבתות, כאשר המוני סודנים מגיעים מכל האזור לדירות שונות בשכונה, לחגיגות שהם עורכים, לצילי מוזיקה רועשת המפרה את שלוות השכונה והשבת.

שיאו של המטרד הוא ריסוס צלבי קרס בימים האחרונים על בנייני השכונה. הראשון התגלה ברחוב מנחם בגין, כאשר כעבור מספר שעות הוא כוסה בצבע לבן ולידו רוסס מגן דוד. אתמול (ראשון) בבוקר, אברהם תושב השכונה, גילה לחרדתו כי צלב קרס נוסף רוסס, הפעם ברחוב שלמה בן יוסף פינת סמטת זרובבל.

בשיחה עם "כיכר השבת", מספר אברהם: "אני עובר שם מדי יום, אתמול גיליתי את הצלב כך שזה רוסס ממש בימים הללו. זה מזעזע שבעיר חרדית, עשרות משפחות של זוגות צעירים נאלצות להתמודד עם מראות כאלה".

אברהם מספר כי הצלב רוסס מול בניין דירות בו מתגוררים הסודנים בשכונה, ושם נערכות החגיגות בשבתות. "יש דירה ברחוב גרונר, שגם לשם מגיעים המוני סודנים לחגוג בשבתות, זה בלתי נסבל", אומר תושב השכונה.

לשאלתנו האם נעשתה פנייה לעיריית בני-בקר בכדי שתטפל במטרד, משיב אברהם כי "אני לא פניתי אבל השכנים המתגוררים בקרבת הסודנים התלוננו, אך נראה כי לא נעשה דבר".

תגובת עיריית בני-ברק לא נתקבלה עד לפרסום הכתבה, לכשזו תתקבל - נפרסמה.
במקום שהצעירים החרדים יעברו לגור בתל גיבורים שיעברו לגור בצפון רמת גן, זה על הגבול עם בני ברק אבל רק אם הם מבטיחים לא לבנות לי פה עוד בתי כנסת גם ככה יש פה רק בבלוק שלי איזה 4. ובניגוד לבני ברק: פה מובטח להם שמשאיות של מאפיית הצבי לא יחסמו להם את הכביש בבוקר בדרך ל... ממ עבודה אתם קוראים לזה? אה כן עבודת קודש.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק רק כך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 27, 2011, 17:55:46 »
בס"ד
שמע, גם אני חושב שחלק מהחרדים קיצוניים מדי, אבל מה הקשר עכשיו?
ריססו צלב קרס...
"וְשַׁתִּי אֶת-גְּבֻלְךָ, מִיַּם-סוּף וְעַד-יָם פְּלִשְׁתִּים, וּמִמִּדְבָּר, עַד-הַנָּהָר: כִּי אֶתֵּן בְּיֶדְכֶם, אֵת יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ, וְגֵרַשְׁתָּמוֹ, מִפָּנֶיךָ." (שמות כ"ג 31)

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 27, 2011, 18:29:32 »
אז מה הטיפול ההולם בפולשים הכושים?
אני הייתי מציע טיפול "הולם". עד שיהיה להם כל כך רע והם ינוסו מפה בצרחות...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 28, 2011, 03:52:00 »
הטיפול ההולם ביותר לדעתי הוא ניסויים רפואיים.

חבל לענות את החיות המסכנות.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 28, 2011, 11:37:19 »
ניסויים בקופים ישיגו תוצאות טובות יותר מאחר והם קרובים יותר למין האנושי.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!