כתב נושא: עדות מצמררת מערביה שעברה כריתת דגדגן (מוקדש לנשות ווטש)  (נקרא 12399 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
עדותה של מי שעברה כריתת דגדגן, נאוול אל - סדאווי, רופאה וסופרת מצרייה,

הייתי בת שש אותו לילה. שכבתי במיטתי חמה ורגועה, אפופת תחושת נועם שבין ערות לשינה, וחלומות ורודים של ילדות מרפרפים כפיות ענוגות החולפות בתהלוכה. הרגשתי משהו נע תחת השמיכות, משהו כמו יד ענקית, קרה וגסה, ממששת את גופי, כאילו מחפשת דבר מה. בו בזמן יד אחרת, קרה וגסה וגדולה כמו ההיא חסמה את פי כדי שלא אזעק.

http://cafe.themarker.com/post/366918/

אין על האיסלם.. פשוט דת מדהימה במיוחד לנשים!

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
מה כבר אפשר לצפות מדת שמייסדה היה אנס, פדופיל, שוגל חיות, ועוד שאר דברים שהשתיקה יפה להם.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק eshamir

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמיתי שמאמין שאין שום פשרות במאבק עם האויב
    • האתר לכל יהודי
עדותה של מי שעברה כריתת דגדגן, נאוול אל - סדאווי, רופאה וסופרת מצרייה,
 הייתי בת שש אותו לילה. שכבתי במיטתי חמה ורגועה, אפופת תחושת נועם שבין ערות לשינה, וחלומות ורודים של ילדות מרפרפים כפיות ענוגות החולפות בתהלוכה. הרגשתי משהו נע תחת השמיכות, משהו כמו יד ענקית, קרה וגסה, ממששת את גופי, כאילו מחפשת דבר מה. בו בזמן יד אחרת, קרה וגסה וגדולה כמו ההיא חסמה את פי כדי שלא אזעק.
אין על האיסלם.. פשוט דת מדהימה במיוחד לנשים!
אותם נשים שעוברות מילת נשים עושות זאת גם לבנותיהם.
למרות כל הסבל שהם מודעות אליו מאוד..
"צָרוֹר אֶת הַמִּדְיָנִים וְהִכִּיתֶם אוֹתָם"‏" (‏במדבר כ"ה, יז‏) – "כִּי צֹרֲרִים הֵם לָכֶם בְּנִכְלֵיהֶם אֲשֶׁר נִכְּלוּ לָכֶם" (שם, יח). מכאן אמרו חז"ל: אם בא להרגך - השכם להרגו".

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אותם נשים שעוברות מילת נשים עושות זאת גם לבנותיהם.
למרות כל הסבל שהם מודעות אליו מאוד..

כי אין מה לעשות הם בכל זאת ערבים.
אם תיתן לבהמה קרש בראש היא פתאום תפסיק להיות בהמה?

זה הטבע שלהם..

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא מצמרר בכלל. שיאכלו אותה על זה שהם מוסלמים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חרטטני ענק אתם... באים ו"נכנסים" באסלאם על מנהגים שהיו קיימים גם אצל היהודים בתקופות שעברו (ואף עד היום בחלק מקהילות האתיופים היהודיות).
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חרטטני ענק אתם... באים ו"נכנסים" באסלאם על מנהגים שהיו קיימים גם אצל היהודים בתקופות שעברו (ואף עד היום בחלק מקהילות האתיופים היהודיות).

יא בהמה מסריחה איך בדיוק המנהגים האלו היו אצלינו?
אצלינו להבדיל מהבני דודים שלך המוסלמים הברברים, עושים ברית מילה רק לגבר ובגיל מאוד מוקדם ובדרך מסויימת ועם כמה שפחות כאב וכ'.
אצלינו הלכות שחיטה (של בהמה כמוך או עוף) הם הכי רחמניות בעולם, אצל המוסלמים הבהמות המסריחות הורגים את העוף עם מכה בראש ואת הפרה מענים בייסורים עד שהיא מתה.
ואצלינו, דוגמא אחת מתוך כמה המון - אם יש פגם הכי הכי קטן בסכין השחיטה פסולה. שמה החיה תסבול בשחיטה.

אתה בהמה אומללה מתבייש להגיד שהוא יהודי.. לך לסודנים שירחיבו לך תחור חתיכת זבל פחדן מסריח.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יא בהמה מסריחה איך בדיוק המנהגים האלו היו אצלינו?
אצלינו להבדיל מהבני דודים שלך המוסלמים הברברים, עושים ברית מילה רק לגבר ובגיל מאוד מוקדם ובדרך מסויימת ועם כמה שפחות כאב וכ'.
אצלינו הלכות שחיטה (של בהמה כמוך או עוף) הם הכי רחמניות בעולם, אצל המוסלמים הבהמות המסריחות הורגים את העוף עם מכה בראש ואת הפרה מענים בייסורים עד שהיא מתה.
ואצלינו, דוגמא אחת מתוך כמה המון - אם יש פגם הכי הכי קטן בסכין השחיטה פסולה. שמה החיה תסבול בשחיטה.

אתה בהמה אומללה מתבייש להגיד שהוא יהודי.. לך לסודנים שירחיבו לך תחור חתיכת זבל פחדן מסריח.
חה. אני יותר מתבייש להיות ישראלי, להיות יהודי זה לא בושה, להיות שותף למפעל הישראלי-ציוני זה כבר משהו אחר, ולכן אני לא מוכן להקרא ישראלי. אני לא אוהב שחורים, זה פשוט לא עושה לי את זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חה. אני יותר מתבייש להיות ישראלי, להיות יהודי זה לא בושה, להיות שותף למפעל הישראלי-ציוני זה כבר משהו אחר, ולכן אני לא מוכן להקרא ישראלי. אני לא אוהב שחורים, זה פשוט לא עושה לי את זה.

אתה בעצמך אמרת לחיים שאתה רוצה לגור בחו"ל, ושחיים שאל מה תעשה אם ישאלו אותך מאיפה אתה ואתה אמרת שאתה מתבייש להגיד שאתה יהודי

אז אל תשקר חתיכת הומו בהמתי מסריח, מאחל לך סרטן סופני ומיידי שיגמור איתך סוף סוף ואני יוכל לנוח בשקט!!!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אתה בעצמך אמרת לחיים שאתה רוצה לגור בחו"ל, ושחיים שאל מה תעשה אם ישאלו אותך מאיפה אתה ואתה אמרת שאתה מתבייש להגיד שאתה יהודי

אז אל תשקר חתיכת הומו בהמתי מסריח, מאחל לך סרטן סופני ומיידי שיגמור איתך סוף סוף ואני יוכל לנוח בשקט!!!
אמרתי שאני מתבייש? אמרתי שאני לא חייב להגיד שאני יהודי בכל מקום ולתקוע את זה על המצח כאילו זה מה שמייצג את מי שאני ומה שאני.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אמרתי שאני מתבייש? אמרתי שאני לא חייב להגיד שאני יהודי בכל מקום ולתקוע את זה על המצח כאילו זה מה שמייצג את מי שאני ומה שאני.

בהמה מסריחה אנשים כמוך צריך לשרוף
אין לי כבר כוח להגיב בהגיון לך ולחבר הנאצי שלך אדר.. פשוט נהנה מלקלל אותכם.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בהמה מסריחה אנשים כמוך צריך לשרוף
אין לי כבר כוח להגיב בהגיון לך ולחבר הנאצי שלך אדר.. פשוט נהנה מלקלל אותכם.
חחחחחחחח אנשים כמוך הכי מצחיקים אותי כי הם תמיד ההוכחה הניצחת לכך שאנשי ימין הם אנשים אמוציונליים מונחי אמוציות שאין באמת אידיאולוגיה אמיתית מאחורי הדברים שלהם, והכאילו אידיאולוגיה זה בעצם תירוץ להצדקת האמוציונליות שלהם.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חחחחחחחח אנשים כמוך הכי מצחיקים אותי כי הם תמיד ההוכחה הניצחת לכך שאנשי ימין הם אנשים אמוציונליים מונחי אמוציות שאין באמת אידיאולוגיה אמיתית מאחורי הדברים שלהם, והכאילו אידיאולוגיה זה בעצם תירוץ להצדקת האמוציונליות שלהם.

תקשיב ילדון ותקשיב לי טוב, אתה יכול לשחק אותה נאור ונשגב מבחינה אינטלקטואלית כמה שאתה רוצה (למרות שאתה זה שנותן לגברים לעלות עליך כמו בהמה).
אבל אני לא מסתתר מאחורי מילים יפות, אני יגיד לך את זה בפנים - יגיע יום ואנחנו "אנשי הימין האמוציונליים" נשחט את כולכם.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
תקשיב ילדון ותקשיב לי טוב, אתה יכול לשחק אותה נאור ונשגב מבחינה אינטלקטואלית כמה שאתה רוצה (למרות שאתה זה שנותן לגברים לעלות עליך כמו בהמה).
אבל אני לא מסתתר מאחורי מילים יפות, אני יגיד לך את זה בפנים - יגיע יום ואנחנו "אנשי הימין האמוציונליים" נשחט את כולכם.
בעזרת השם ישתבח שמו לעד, יבוא המשיח ויגיד לכם שכולכם כופרים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בתורה כתוב מפורשות: הימול לכם כל זכר.
זכר.. אתה קורא את זה? כל זכר.... בפעם הרביעית: זכר!
אין בתורה שום קטע של מילת נשים. מילת הנשים נהוגה אצל הערבושים וגם אצל שבטים כושים באפריקה כדי למנוע מהנקבות את ההנאה שביחסים בין גבר ואשה. אצל היהדות יש מצווה לבעל לשמח את אשתו ולפקוד אותה בעונתה כדי שתהנה.
בקשר לאתיופים, עובדת יהדותם מפוקפקת. הם כושים שאימצו לעצמם כמה מנהגים יהודים סמליים כמו שבת, אבל הם עדיין שייכים ומעורבבים בשבטים אפריקאיים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעזרת השם ישתבח שמו לעד, יבוא המשיח ויגיד לכם שכולכם כופרים.
בס"ד
כמה פעמים כבר כתבתי לך שאתה בור :whew:
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בתורה כתוב מפורשות: הימול לכם כל זכר.
זכר.. אתה קורא את זה? כל זכר.... בפעם הרביעית: זכר!
אין בתורה שום קטע של מילת נשים. מילת הנשים נהוגה אצל הערבושים וגם אצל שבטים כושים באפריקה כדי למנוע מהנקבות את ההנאה שביחסים בין גבר ואשה. אצל היהדות יש מצווה לבעל לשמח את אשתו ולפקוד אותה בעונתה כדי שתהנה.

אל תנסה להסביר לשמאלן בן הערב רב על יהדות (זה בזבוז זמן).

בקשר לאתיופים, עובדת יהדותם מפוקפקת. הם כושים שאימצו לעצמם כמה מנהגים יהודים סמליים כמו שבת, אבל הם עדיין שייכים ומעורבבים בשבטים אפריקאיים.
אני לא יודע אם יהודי אתיופיה הם יהודים שאבותיהם גלו מארץ ישראל, או מוצאם בשבטים אפריקאיים שהתגיירו, אך אני יכול להגיד לך דבר אחד די ברור - אני מכיר לא מעט יהודים יקרים מהקהילה הזאת (קהילת ביתא ישראל), ואני יכול להגיד לך בוודאות שחבל שכלל עם ישראל לא גאה ביהדותו כמו היהודים הללו.
ואין זה משנה כלל אם הם יהודים מזרע יעקב אבינו או גרי צדק שמוצאם מאפריקה (כרגע הם יהודים נאמנים וגאים ושייכים לעם ישראל).

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא יודע אם יהודי אתיופיה הם יהודים שאבותיהם גלו מארץ ישראל, או מוצאם בשבטים אפריקאיים שהתגיירו, אך אני יכול להגיד לך דבר אחד די ברור - אני מכיר לא מעט יהודים יקרים מהקהילה הזאת (קהילת ביתא ישראל), ואני יכול להגיד לך בוודאות שחבל שכלל עם ישראל לא גאה ביהדותו כמו היהודים הללו.
ואין זה משנה כלל אם הם יהודים מזרע יעקב אבינו או גרי צדק שמוצאם מאפריקה (כרגע הם יהודים נאמנים וגאים ושייכים לעם ישראל).

1+

הלוואי על רוב היהודים להתגאות ביהדות שלהם כמו האטיופים (בעיקר המבוגרים, הילדים שלהם כבר התחילו להיות מושפעים)

ולא הבנתי מה שרשמת, יש סיכוי שהאטיופים בכלל זה שבטים אפריקאים שהתגיירו?

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
יכולים להיות מקרים ששמאלנים חוזרים בתשובה והיו כבר דברים כאלה אי אפשר לדעת במאה אחוז מי ערב רב ומי לא אפשר להגיד שאדם שתומך באוייבי ישראל הוא בחזקת ערב רב בקיצור רוב הסיכויים שכן
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

ולא הבנתי מה שרשמת, יש סיכוי שהאטיופים בכלל זה שבטים אפריקאים שהתגיירו?
לא למדתי את הנושא הזה, כך שאיני יכול להגיד בוודאות, אבל בכל מקרה אין זה משנה כרגע - היום הם יהודים לכל דבר (והלוואי על כולם להיות יהודים גאים כמוהם).

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא למדתי את הנושא הזה, כך שאיני יכול להגיד בוודאות, אבל בכל מקרה אין זה משנה כרגע - היום הם יהודים לכל דבר (והלוואי על כולם להיות יהודים גאים כמוהם).

צודק.
אבל אם זה נכון אז זה אומר שהם לא היו פה פעם בתקופת בית המקדש וכ' ויצאו לגלות? או שהם כן יצאו לגלות והתנאים של אפריקה עם הזמן וכ' הפכו אותם לכהי עור?

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
צודק.
אבל אם זה נכון אז זה אומר שהם לא היו פה פעם בתקופת בית המקדש וכ' ויצאו לגלות? או שהם כן יצאו לגלות והתנאים של אפריקה עם הזמן וכ' הפכו אותם לכהי עור?
חלקם גם צאצאים של שלמה המלך ע"ה(ממלכת שבא)

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
צודק.
:laugh: התנאים של אפריקה הפכו אותם לכהי עור?! מה זה אבולוציה?! לא - הם ה-ת-ב-ו-ל-ל-ו כלשונכם! הם התרבו עם מקומיים ומקומיות! כמו גם המזרחים והאירופאיים!!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
:laugh: התנאים של אפריקה הפכו אותם לכהי עור?! מה זה אבולוציה?! לא - הם ה-ת-ב-ו-ל-ל-ו כלשונכם! הם התרבו עם מקומיים ומקומיות! כמו גם המזרחים והאירופאיים!!

מה? כמו שאתה מתבולל עם סודנים? לא חושב..
תלמד קצת לפני שאתה מגיב יא אדיוט.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה? כמו שאתה מתבולל עם סודנים? לא חושב..
תלמד קצת לפני שאתה מגיב יא אדיוט.
נשים יהודיות בגרמניה נבעלו על ידי איברי מין לא נימולים של גרמנים ארים - זו הסיבה וזה הכול.