חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 28 בנובמבר **
עז77:
שלום חיים, התרגשתי מאוד מסיפורך הנוגע ללב על התא האיום שהיית כלוא בו בארץ ישראל,
אגב אמרת שדה תעופות, אין מילה כזו תעופות - יש תעופה כמו שיש רק aviation ולא aviations
אז אומרים שדה תעופה ביחיד או שדות תעופה ברבים.
ולגבי החזון שאמרת על אוניברסיטאות ומוסדות בשם כהנא,
זה נקרא להיות קרוי על שמו.... Named after
או בעתיד ב"ה - יקרא על שמו, וברבים יקראו על שמו
מקווה שעזרתי קצת לשפר את העברית הטובה שלך (היא לא גרועה בכלל!) בעוד קצת.
לשאלתי השבוע,
אמרת שישראל לא תמנע ממך לבקר פה כחבר קונגרס.
אז האם חשבת להיות חבר קונגרס אך ורק כדי להכנס לישראל,
ואזז - להתבצר פה עם כל הכהניסטים ולהלחם על זכותך להשאר פה, מישראל עצמה
שזה יהיה בוודאי מלווה בסיקור (coverage) חדשותי בישראל ויגייס עניין רב שיתמוך במטרתך.
לדעתי זה מספיק מטורף כדי לעבוד, מה דעתך?
עז77.
נץ וגאה בזה:
חיים שלום, אני חדש בפורום, רציתי להעלות הצעה חדשה בפניך, ואני מעוניין לשמוע את תגובתך בעניין.
ולהלן הצעתי, אני חושב שצריך לאמץ את התגובה הרוסית לחטיפות של נציגיהם (במיוחד בימים שבו אנו מתפללים לשובם של חיילנו), החיזבאללה בשנות השמונים נקרא: "המדוכאים עלי אדמות", הוא חטף כמה דיפלומטים סובייטים בלבנון, ורצח אותם, ה-KGB בתגובה חטף כמה פעילים מרכזיים של חיזבאללה, רצח אותם וביתר את גופותיהם לנתחים, נתחים אלו נשלחו חזרה בדואר לכתובות של מנהיגי חיזבאללה, מאז החטיפות של רוסים בלבנון הופסקו לאלתר, עכשיו לשאלה: מה דעתך לגבי לקיחת אסירים ערביים אצלנו (מרואן ברגותי לדוגמא) לחסל אותם, לחתוך את הגופות שלהם ולשלוח אותם למנהיגי חמאס-פת"ח- ג'יהאד איסלמי בדואר, וגם לחסן נאסראללה בדואר?
דוקא_כך:
שלום חיים,
1. מדוע יוסף, שהיה צדיק ובעל רוח נבואה, האמין שמותר לו לקבל מידי פרעה כבוד ושררה במצרים? הרי בתור צדיק הוא היה אמור להיות ירא שמים ולהבין את המשמעות של קידוש השם וחילול השם, ועל כן, לכאורה היו צריכים להיות לו שיקולים דומים לשיקולים שמנעו מהרב כהנא הי"ד להכנס לפוליטיקה בארה"ב, שמונעים ממך להסכים לרוץ לבחירות לקונגרס בארה"ב, ושגרמו למשה רבינו לרצוח מצרי שהתאכזר אל יהודי, ולוותר על ההשפעה שכבר היתה לו כבן למשפחת פרעה, ושהיתה יכולה להיות לו כמשנה פרעה או אפילו פרעה בעתיד.
2. לפני שהרב כהנא הי"ד עלה לא"י, הוא סיים את ישיבת מיר, הוסמך לרבנות, קיבל תואר בלימודי חול, ארגן את הליגה להגנה יהודית, וניהל מאבק אלים נגד מטרות סובייטיות בארה"ב למען שחרורם של יהודי ברה"מ בהצלחה מרובה. כלומר, הרב כהנא האמין שהשגת כל היעדים האלה קדמה לעלייתו לא"י. האם כך הוא תכנן את חייו מגיל צעיר? באיזה שלב בחייו החל הרב לשים דגש על עלייה לא"י יותר מאשר על כל פעילות אחרת שלו ושל הליגה בארה"ב?
תודה וכל טוב,
דוקא_כך
בייקר:
חיים שלום!
דיברת על הרחבת גבולות הארץ. להיכן? האם מדובר בגבולות ההבטחה, ואם כן, מהם?
popmart:
חיים שוב שלום:
לאחרונה דיברנו פה בפורום על התוכניות הישנות שלך ושם היה לך פתיח קצת שונה לתוכנית ואנו מתגעגעים לפתיח הישן אשר היה ככה:
"ברוכים הבאים לתוכנית שלנו הימין היהודי האמיתי מאמריקה, שמי חיים בן פסח
וכמו שאני עושה בכל תוכנית, אני מוכרררח להתנצל על העברית הגרועה שלי,
הסיבה שיש כל כך הרבה טעויות בעברית שלי היא שהממשלה הבולשביקית הבוגדנית בישראל
אוסרת עלי כבר הרבה שנים לעלות לארץ ישראל או לגור בארץ ישראל, אך ורק בגלל דעותיי."
אז רציתי לשאול האם תוכל לחזורולפתוח מעכשיו את התוכניות הבאות בפתיחה הזאת? מה גם שאנחנו חושבים שהיא הייתה טובה מפני שהיא כבר מספקת למאזין מידע ראשוני עליך ועל התוכנית ויש כל הזמן מצטרפים חדשים שעדיין לא מכירים אותך.
דבר נוסף,
כולנו בפורום ניקרעים מצחוק כשאתה מחקה מצויין את עובדיה כסף והינו רוצים לשמוע כמה חיקויים שלו מידיי פעם.
אני מקווה שלא תיכעס על הבקשות האלה.פשוט אנחנו חושבים שמעבר להיותך נואם מצויין ואיש טוב ונאמן לישראל - אתה גם בעל חוש הומור יוצא מן הכלל!!!
תודה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה