כתב נושא: זהו יהודים יקרים! סוף סוף הגיע זמננו! שנה הבאה גאולה!!!!!!!!!!  (נקרא 4513 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
סוף סוף אחרי אלפי שנים, שנה הבאה מתחילה הגאולה האמיתית!!!! וזה כתוב בזוהר הקדוש!!
אם יש משהו שאני מחכה לו יותר מהמשיח והגאולה עצמה והמלחמה הגדולה, זה לראות את הפרצוף של כל הערב רב שצחק וליגלג במשך שנים על תורת ישראל! לראות את הפרצוף הטמא שלו שישמע תקיעת שופר גדולה ותתחיל המלחמה!!!!

http://www.forzionssake.022.co.il/BR...yBosvxOe9Z.pdf

חודשי תמוז ואב הם חודשים של דינים קשים צריך להרבות בתשובה תורה ומצוות

מחודש אב השנה הולכת להיות שנה מאוד קשה וגליוי המשיח הסופי לכל העם יהיה באב תשע"ב

זוהר הקדוש:

תנן זמין קב"ה למבני בירושלם : למדנו שעתיד הקב"ה בביאת המשיח לבנות את ירושלים .
ולאחזאה חד כוכבא קביעא : ולפני זה עתיד הקב"ה להראות כוכב אחד שיהיה קבוע באוויר השמים ולא יתגלגל בגלגל וכוכב זה רומז על יעקב ועל זה נאמר דרך כוכב מיעקב וגם רומז על כלל ישראל שנמשלו לכוכבים.
מנצצא בשבעין רהטין: שיתנוצץ אורו בשבעים שבילי אור שיאירו ויוליכו את האור .
ובשבעין זיקין נהרין מניה באמצעות רקיע: ושבעים נצוצין יאירו ממנו באמצע הרקיע לעיני כל והם שבעים כוכבים קטנים הרומזים על שבעים נפש יוצאי ירך יעקב שהם שורש כל נשמות ישראל .
וישתאבון ביה שבעין כוכבין אחרין:וישתאבו ויבלעו בכוכב זה שבעים כוכבים אחרים הרומזים על שבעים אומות שעד עתה קסלו יניקתם מהקדושה בסוד שבעים פרי החג ועתה היגיע זמן אסיפתם וביטולם .
ויהא נהיר ולהיט שבעין יומין:ויהיה מאיר ולוהט שבעים ימים כדי לשלוט על שבעים שרי מעלה על כל שר ישלוט יום אחד ויכניע אותו.(רמ"ק והרח"ו)
על מאמר הבא שכתוב וביומא שתיתאה יתחזי וכו', ויתכניש ביומא שביעאה לסוף שבעין יומין מקשה בספר נפש דוד שכיון שיתחילו השבעים יום ביום השישי בשבת,איך אמר שיסתיימו ביום השביעי דהיינו בשבת הלא אם התחילו השבעים יום ביום השישי הם מסתיימים ביום חמישי לכן מגיה שצריך להיות בהיפך כדקלמן.
וביומא שביעאה יתחזי בעשרין וחמש יומין לירחא שתיתאה:וביום השביעי דהיינו ביום שבת בכ"ה ימים לחודש השישי שהוא חודש אלול יראה ויתגלה אותו הכוכב.(כ"ה באלול השנה יוצא בדיוק ביום שבת פרשת ניצבים וילך)
ויתכניש ביומא שתיתאה לסוף שבעין יומין:ויתאסף אורו ביום השישי אחר שיעברו שבעים ימים ,(וענין זה בא לרמז על בריאת אדה"ר שנברא ביום השישי בגמר מעשה בראשית ועליתו במחשבה היתה ביום ראשון של ששת ימי בראשית שהיה בכ"ה אלול וגם הוא רומז על מלך המשיח שהוא תכלית מעשה בראשית כידוע מלך המשיח גלגול של דוד ודוד גלגול של אדם הראשון).......(ספרתי 70 יום וזה יוצא בדיוק ביום שישי ה בכסלו תשע"ב פרשת ויצא)
וממשיך ואמר,כי יומא קדמאה יתחזי בקרתא דרומי : וכבר ביום הראשון יראה כוכב זה בעיר רומי (ניו יורק).
וההוא יומא ינפלון תלת שורין עלאין מההיא קרתא דרומי :וביום ההוא יפלו שלוש חומות גבוהות מהעיר רומי להראות ביטול הכוח של השלוש קליפות טמאות( פסל החירות ,בנייני הבורסה העולמית,ואוליי הכנסיות הטמאות שם)
והיכלא רברבא ינפול: והיכל הגדול שברומי יפול (בניין האו"ם שמום).
ושליטא דההיא קרתא ימות: ומושל של העיר ההיא ימות(מייקל בלומברג שהוא "יהודי" )
כדין יתפשט ההוא כוכבא לאתחזאה בעלמא: אז יתפשט אותו הכוכב להתראות בעולם והוא רומז על כוחם של ישראל שיתגלה בכל העולם.
ובההוא זמנה יתערון קרבין תקיפין בעלמא לכל ארבע סטרין: בזמן ההוא יתעוררו מלחמות חזקות בעולם לכ ארבעה רוחות העולם והקב"ה יעשה נקמות בגויים ע"י שיסכסך אלו באלו ,
ומהימנותא לא ישתכח ביינהו:ואמונה לא תמצא בינהם כלומר ברית שלום ואמת לא יהיה בינהם שיתקשרו אלו עם אלו כדי להעזר אלו מאלו ויהיה כן ברצון הקב"ה כדי שיהרגו ויכלו אלו את אלו.
ובאמצעות עלמא :ובאמצע העולםדהיינו באמצע הרקיע המכון כנגד אמצע מקום המיושב בעולם.
כד יתנהיר ההוא כוכבא באמצעות רקיעא:כשיאיר אותו הכוכב באמצע הרקיע אז,
יקום מלכא חד רב ושליט בעלמא:יקום מלך אחד גדול ושליט בעולם( אובמה שהוא גוג) כדי לאסוף ולהכניע אליו את כל האומות ובמלך זה יתגבר כוח הס"מ והשרים העליונים כדי לעשות ממשלה .
ויתגאה רוחיה על כל מלכין: ויתגאה ברוחו על כל המלכים.
ויתער קרבין בתרין סטרין: ויעורר מלחמות בשני צדדים מימינו ושמאלו, ויתגבר עלייהו: ויתגבר עליהם וינצח בכל מלחמותיו.
וביומא דיתכסי כוכבא:ובאותו היום כשיתכסה כוכב זה דהייינו בסוף שבעים יום משעמד הכוכב באמצע הרקיע (דהיינו ביום שישי ה בכסלו תשע"ב),
יזדעזע ארעא קדישא ארבעין וחמש מילין: תזדעזע הארץ הקדושה מ"ה מילים (רעידת אדמה בארץ 10 בסולם ריכטר).
סחרניה אתר דהוה בי מקדשא: סביב אותו המקום שהיה בו הבית המקדש לרמז על השכינה הקדושה הנקראת מה שמקומה היה בבית המקדש ועתה היגיע עת פקודתה.
ומערתא חדא מן תחות ארעא יתגלי: ומערה אחת תיתגלה מתחת לארץ.
ומההיא מערתא יפוק אשא תקיפא לאוקדא עלמא:ומאותה המערה תצא אש חזקה לשרוף את העולם כלומר מן המלכות תתעורר אש הגבורה לנקום נקמת ישראל ולשרוף את העולם בדיניה ואחר שהמלכות תשפיע את הדין אז..
ומההיא מערתא יסגי ענפא רברבא עלאה דישלוט בכל עלמא: ומאותה המערה יגדל ענף גדול ועליון שישלוט בכל העולם והייינו מהמלכות יתגדל מלך המשיח וליה אתיהב מלכותא :ולו תינתן המלכות כי הוא יהיה צדיק יסוד עולם והצדיק יורש את המלכות וקדישי עליונין יתכנשון גביה: וישראל הקדושים הצדיקים יתאספו אליו שעליהם נאמר והיה הנשאר בציון והנותר בירושלים קדוש יאמר לו וכדין יתגלי מלכא משיחא בכל עלמא וליה אתיהיב מלכותא: ואז יתגלה מלך המשיח בהתגלות לכל העולם כולו ולו תינתן המלכות.
ובני עלמא בשעתא דיתגלי:ובני העולם בשעה שיגיע הזמן שיתגלה מלך המשיח יהון משתכחין בעקתא בתר עקתא ושנאיהון דישראל יתגברון: יהיו נמצאים בדוחק אחר דוחק ושונאיהם של ישראל יתגברו כדין יתער רוחא דמשיחא עלייהו:ואז יתעורר רוחו של מלך המשיח עליהם וישיצי לאדום חייבא:ויכלה את אדום הרשעה וכל ארעא דשעיר יוקיד בנורא: וכל ארץ שעיר ישרוף באש כדין כתיב וישראל עושה חיל הדא הוא דכתיב: זהו שכתוב והיה אדום ירשה והיה ירשה שעיר אויביו היינו אויביו דישראל האוייבים של ישראל וכדין ואז יתקיים מש"כ וישראל עושה חיל.
ובההוא זמנא יקים קב"ה למתייא דעמיא: ובאותו הזמן יקים הקב"ה לתחיה את המתים של עמו ישראל ויתנשי מנהון מיתה: ויהיה נישכח מהם המוות הדא הוא דכתיב: זהו שכתוב ימין יהוה עושה חיל זה נאמר על תחיית המתים לא אמות כי אחיה כי המתים שיקומו לתחיה יחיו לעולם ולא ימותו עוד וכתיב ועוד כתוב ועלו מושיעים בהר ציון לשפוט את הר עשיו והיתה לה' המלוכה וכדין ואז יתקיים מש"כ והיה יהוה למלך על כל הארץ לפי שכולם יקומו לתחיה במהרה בימנו אמן

אני כבר מכין את עצמי, מה אתכם?

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
לא הבנתי איפה כתוב שזה השנה..בכל מקרה ביום הגאולה,אני הולך למקווה בלילה,בבוקר שם עלי תפילין,לוקח
נשק והולך לעיר הערבית הסמוכה..

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה לא תצטרך אחי היקר! משיח צדקנו כבר יעשה את שלו, אם בעזרת השם יהיה לנו את הזכות והרשות להשתתף במלחמה ניקח טלית ונשק ונצא לנקמה על מה שעברנו אלפי שנים!!!

מסגדים וכנסיות כאחד!!! נוצרים ומוסלמים כאחד!!!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זהו יהודים יקרים! סוף סוף הגיע זמננו! שנה הבא
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 11, 2011, 22:10:32 »
אני יודע שאני לא יצטרך,אבל אני לא ירשה שמשיח צדקנו יעבוד קשה  :old_wink2:
אבל איפה כתוב שזה השנה?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זהו יהודים יקרים! סוף סוף הגיע זמננו! שנה הבא
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 11, 2011, 22:12:36 »
אני יודע שאני לא יצטרך,אבל אני לא ירשה שמשיח צדקנו יעבוד קשה  :old_wink2:
אבל איפה כתוב שזה השנה?

לא השנה (אולי כן בעז"ה), שנה הבאה - תשע"ב.
תקרא את הנבואות והתופעות בתחילת הגאולה.
רשב"י עליו השלום גם אמר שהשנה המתאימה ביותר לגאולה היא שנת תשע"ב.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הרב אמנון יצחק ועוד גדולי הדור מזהירים, הגאולה לצערנו תבוא דרך מלחמה כי עדיין יש חוטאים וכופרים בעם ישראל, ובמלחמה שתהיה קשה מכל המלחמות בעולם יהיה מראות קשים במיוחד.
כתוב גם שיהיה זמנים קשים עד כדי כך שאנשים יתחילו לחשוב שחס וחלילה האיסלם צדק, וזה המבחן האמיתי.

אז תתכוננו !!!!!!!!!!!!!!  :dance:

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אי אפשר לדעת מתי זה יהיה אנחנו לא נביאים
אבל מלחמת גוג ומגוג תיארך שבע שנים.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אי אפשר לדעת מתי זה יהיה אנחנו לא נביאים
אבל מלחמת גוג ומגוג תיארך שבע שנים.

יש כאלה שאומרים 7 שניות..גם את זה אי אפשר לדעת.אנחנו רק יכולים להיות בטוחים שהגאולה קרובה

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הרב אמנון יצחק ועוד גדולי הדור מזהירים, הגאולה לצערנו תבוא דרך מלחמה כי עדיין יש חוטאים וכופרים בעם ישראל, ובמלחמה שתהיה קשה מכל המלחמות בעולם יהיה מראות קשים במיוחד.
כתוב גם שיהיה זמנים קשים עד כדי כך שאנשים יתחילו לחשוב שחס וחלילה האיסלם צדק, וזה המבחן האמיתי.

אז תתכוננו !!!!!!!!!!!!!!  :dance:

ברור לך שאם זה יקרה בגלל החטאים שלנו אנחנו ניענש ע"י הקב"ה.
אנו ננצח בכל מקרה, השאלה היא למה. אם זה בגלל החטאים והכפירות שלנו, זה ממש לא טוב. אך אם זה בגלל הגאווה היהודית האמיתית שלנו, הקב"ה יהיה גאה בנו מאוד.
אנחנו צריכים לגרום לעם להתעורר מהשינה העמוקה ולהכניס בהם גאווה יהודית אמיתית.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זה היה בצחוק..אבל מי יודע,אולי ה' יזכה אותנו לנקום בעצמנו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה 7 שניות גוג ומגוג איפה שמעת תשטות הזאת חח?

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה 7 שניות גוג ומגוג איפה שמעת תשטות הזאת חח?
אני יביא מחר אין לי כוח..ולמה שטות,ה' יכול לעשות הכל ב7 שניות

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני יביא מחר אין לי כוח..ולמה שטות,ה' יכול לעשות הכל ב7 שניות
הוא יכול גם בפחות אבל זה לא העניין..