כתב נושא: שאלה - חב"ד ברסלב וכ' וכ'  (נקרא 2248 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
שאלה - חב"ד ברסלב וכ' וכ'
« ב- : אוגוסט 28, 2011, 08:13:34 »
ראיתי את הסרטון הזה:

עכשיו לא ממש הבנתי מה הקטע של כל החסידויות האלה.. ברסלב אומרים שחב"ד שקר והרב נחמן הוא המלך \ המשיח וככה אומרים גם חב"ד רק על האדמ"ור שלהם.
יש עוד מלא חסידיות אבל אלה העיקריים שאני מכיר..

לפי התורה, המשיח הוא משיח בן דוד זה לא אומר משהו? ומותר נגיד לרב כמו בסרטון להגיד שחבד שקר והרבי שלהם מת וחבד אומרים ככה וכל אחד נלחם בשני?

גם לא הבנתי את הקטע של חב"ד שהם אומרים שהרבי שלהם לא מת.. שהייתי ילד הייתי פעם בקייטנת חב"ד והם כל הזמן אמרו שהוא לא מת הוא "הסתלק"

אין לי בעיה עם אף חסידות.. כאילו כל עוד הם יהודים שומרי מצוות אז שיחשבו מה שבא להם.. חב"ד הם אנשים טובים שעוזרים הרבה לקהילה וכ'.. וברסלב עושים שמחה חחח חבל על הזמן.. לפעמים הם נופלים עליך בכביש אתה יכול להיות בשיא העצבים \ עצבות והם גורמים לך לחייך..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 28, 2011, 09:58:58 »
חב"ד לא אומרים שהרבי שלהם היה משיח (או שכן?)אני יודע שיש כאלה שאומרים שהרבי יכריז על המשיח,לפני אליהו הנביא
אבל פעם ראשונה ששמעתי שהם אומרים שהרבי היה משיח(הרי הוא מת).בקשר להסתלקות,הכוונה שהוא "הסתלק" מהעולם ופשוט עבר
לגן עדן(שזה מה שקורה לכולם,השאלה לאן הם מגיעים)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 28, 2011, 11:18:01 »
הם לא אומרים שהוא היה המשיך הם אומרים שהוא המשיך והוא עתיד לבוא ולגאול את עם ישראל (??!?!?!)
ואני זוכר בתור ילד הם היו אומרים שהוא "הסתלק" ומתחבא עד שיבוא הגאולה.. ואם תשאל הרבה חב"דניקים "כבדים" חח הם יגידו לך אותו דבר נראה לי

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 28, 2011, 12:22:42 »
הם לא אומרים שהוא היה המשיך הם אומרים שהוא המשיך והוא עתיד לבוא ולגאול את עם ישראל (??!?!?!)
ואני זוכר בתור ילד הם היו אומרים שהוא "הסתלק" ומתחבא עד שיבוא הגאולה.. ואם תשאל הרבה חב"דניקים "כבדים" חח הם יגידו לך אותו דבר נראה לי
לא יודע הרב שלי חב"דניק ולא שמעתי אותו אף פעם אומר את זה.בהסתלקות הם מתכוונים שהוא לא מת שהוא פשוט עזב את העולם הזה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 28, 2011, 12:37:07 »
בס''ד

כשיש מחלוקת בין יהודים טובים, לא נעים לומר שהם "משקרים". אז אני לא מסכים עם סרטונים שגורמים לשנאת חינם בין יהודים טובים חס ושלום.

אני לא מאמין שהמשיח ימות לפני ישיג את מה שמוטל עליו. מוטל על משיח בן יוסף לקבץ גלויות, להלחם ולנצח את מלחמות ישראל ולבנות את בית המקדש. אז אני חולק על אלה שאומרים שהרבי מקבוצה זו או אחרת שכבר נפטר הוא המשיח. בכל זאת חב''ד וברסלב הם יהודים טובים ואני מאוד אוהב אותם. הם יהודים נאמנים.

« עריכה אחרונה: אוגוסט 28, 2011, 14:34:21 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 28, 2011, 12:58:57 »
בכל זאת חב''ד וברסלב הם יהודים טובים ואני מאוד אוהב אותם. הם יהודים נאמנים.

1+  O0

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 28, 2011, 14:26:12 »
בס"ד
מי שימות יהיה משיח בן יוסף
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 28, 2011, 15:36:36 »
בס"ד
מי שימות יהיה משיח בן יוסף

אבל משיח בן יוסף אמור לעשות משהו למען הגאולה לפני שהוא ימות לא?
והוא אמור להרצח לא למות (כלומר לא מוות טבעי של זקנה), לפי מה שידוע לי בגלל זה מתפללים משהו בתפילת 18 (לא יודע בדיוק מה).
הרב כהנא הי"ד כל חייו עשה ועשה למען הגאולה של עם ישראל גם בהיותו בחו"ל הגן על יהודים, ובסוף נרצח ע"י ארור בן מיתה.
אחד גם הרבנים אמר שהוא חלם בלילה שמשיח בן יוסף נרצח בחו"ל..

אני לא ידוע מה אתכם אבל אני באמת מאמין שהרב כהנא היה משיח בן יוסף ועכשיו נשאר לחכות רק לבן דוד..