כתב נושא: הרב עובדיה יוסף בתמונה  (נקרא 2882 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הרב עובדיה יוסף בתמונה
« ב- : אוגוסט 10, 2011, 20:06:32 »
http://www.facebook.com/milashem
זה נמצא בתמונות שלו

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הרב עובדיה יוסף בתמונה
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 10, 2011, 20:09:48 »
התמונה השלישית שבה הוא בוכה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הרב עובדיה יוסף בתמונה
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 10, 2011, 20:33:08 »
אני רואה שיש בעמוד הזה בפייסבוק סקציה שנקראת "גלעד שליט בתנ"ך". כנראה שלכל אחד יש מקום בתנ"ך. האם גם אני מופיע בתנ"ך איפשהו?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
הרב עובדיה יוסף בתמונה
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 10, 2011, 21:08:17 »
אני רואה שיש בעמוד הזה בפייסבוק סקציה שנקראת "גלעד שליט בתנ"ך". כנראה שלכל אחד יש מקום בתנ"ך. האם גם אני מופיע בתנ"ך איפשהו?
חפש הצופן התנכ"י,זה לא סתם רק השם של גלעד גם יש צירופים מיוחדים וייחודיים

יש עוד מלא כאלו(כולל חיסול בן לאדן,רצח רבין,אסון התאומים וכ'ו) יש אתאיסטים שאומרים שבגלל שהתורה היא ארוכה אז אפשר למצוא כל צירוף אבל זה מגוחך בשום ספר שבעולם לא תמצא דבר כזה,השיטה הולכת בדילוגי אותיות שווים וכל צירוף וצירוף שמוצאים(לבדו) הסיכויים שיופיע בצירוף מקרים הוא במקרה טוב אחד למאות מיליונים

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
הרב עובדיה יוסף בתמונה
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 12, 2011, 06:37:51 »
אני אישית מאמין בזה, אבל למה לא יכולים כבר עכשיו להתחיל להריץ כל יום טונה בדיקות ולאסוף מידע על מה שהולך להיות ?

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הרב עובדיה יוסף בתמונה
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 12, 2011, 08:24:43 »
אני אישית מאמין בזה, אבל למה לא יכולים כבר עכשיו להתחיל להריץ כל יום טונה בדיקות ולאסוף מידע על מה שהולך להיות ?
כי זה לא מוכרח  להתקיים , לאדם יש זכות בחירה ובתורה מוצפן את כל הדרכים שהוא יוכל להשתמש בהם (צלוי בבחירה שלו).
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
הרב עובדיה יוסף בתמונה
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 12, 2011, 10:01:04 »
אני יכול לחפש את עצמי?

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הרב עובדיה יוסף בתמונה
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 12, 2011, 11:26:32 »
אתה יכול אבל זה לא קל למצוא.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו