כתב נושא: הציוני האחרון ההוכחות שצהל אנטישמי-כנס!!!  (נקרא 2888 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שים לב בדקה 3.26 באלימות הברוטלית והזילזול של הקצין במתיישב,הוא מתנהג איתו כאילו הוא איזה בהמה בושה לצהל

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הציוני האחרון ההוכחות שצהל אנטישמי-כנס!!!
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 09, 2011, 02:38:40 »
סרטון שמוכיח שהערבים תוקפים והמתיישבים היהודים נעצרים במקום הערבים-הסרטון הוא הוכחה שלבסוף הביאה לשיחרורם,תתאר לך שלא היו מצלמים את זה?!

« עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2011, 03:24:19 על ידי הבוס הגדול »

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 09, 2011, 02:39:26 »
לערבים מותר להסתובב חופשי בארץ הקודש של היהודים וליהודים אסור?!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 09, 2011, 02:41:57 »
ולקינוח סרטון של לוחמי ציון שאני ממליץ להפיץ

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 09, 2011, 02:49:15 »
הם מבינים שצה"ל זה ארגון אנטישמי הם פשוט מגנים על החיילים של הצבא הזה.
מה שהם לא מבינים שאותם החיילים האלה משוייכים לצבא, וגם החיילים לא מבינים את זה ואלה שמבינים את זה ובכל זאת מתגייסים הם בוגדים. אם הם רוצים ואם הם לא רוצים, ברגע שהם מתגייסים לצבא הזה התפקיד שלהם זה לגרש ולהכות יהודים ולהגן על אויבים.

ושוב: אי אפשר להיות חלק מהצבא הזה ולהגיד שאתם לא תגרשו ולא תכו יהודים, כי זה התפקיד של חיילי צה"ל. אתה חייל של הצבא הזה? אתה משתייך אליו ולערכים שלו. לא משנה כמה אהבת הארץ וכמה אהבת העם יש לך.
כמו שאי אפשר להיות חלק מ"שלום עכשיו" ולהגיד "אני לא בוגד".

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 09, 2011, 03:03:09 »
מה שהם לא מבינים שאותם החיילים האלה משוייכים לצבא, וגם החיילים לא מבינים את זה ואלה שמבינים את זה ובכל זאת מתגייסים הם בוגדים. אם הם רוצים ואם הם לא רוצים, ברגע שהם מתגייסים לצבא הזה התפקיד שלהם זה לגרש ולהכות יהודים ולהגן על אויבים.

ושוב: אי אפשר להיות חלק מהצבא הזה ולהגיד שאתם לא תגרשו ולא תכו יהודים, כי זה התפקיד של חיילי צה"ל. אתה חייל של הצבא הזה? אתה משתייך אליו ולערכים שלו. לא משנה כמה אהבת הארץ וכמה אהבת העם יש לך.

רק שתדעי לך גם למשטרה לא חסר,בתקופה של גירוש גוש קטיף אחי בדיוק חיפש עבודה במשטרה,הם עשו לו רעיון עבודה ושאלו(ואני רציני)

אם הוא יודע להרביץ חזק הוא שאל למה,אז הם אמרו לו שהם מחפשים שוטרים שיודעים להתנהג באלימות כלפי מפגינים כי הם הולכים לפנות מהשטחים.

אחי הבין באותו רגע במה מדובר קם באמצע הראיון עבודה ויצא לקח לו יומיים שלמים להירגע.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 09, 2011, 07:23:10 »

ואם אני מתגייס ליחידות שאין להן משימות של ביצוע גירוש? , אני בוגד?
« עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2011, 07:34:12 על ידי DeathMeTal »
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 09, 2011, 12:17:53 »
אם בנאדם מתגייס ליחידה מובחרת או לחי"ר או משהו כזה כמעט אין סיכוי שהוא ישתתף בגרוש

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 09, 2011, 14:44:09 »
אחי אני מסכים 100% שהשהות של צה"ל ביו"ש היא קודם כל להגן על הערבים קודם, ואני מסכים שחיילים שבוחרים להתנהג ככה הם נאצים בני נאצים.
אבל אתה לא יכול לעשות הכללה לכולם, אתה יודע שיש גם מתנחלים בצבא.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 09, 2011, 17:48:51 »
אם בנאדם מתגייס ליחידה מובחרת או לחי"ר או משהו כזה כמעט אין סיכוי שהוא ישתתף בגרוש

אני לא יודע למה אתה קורא יחידה מובחרת, אבל לסיירת מטכ"ל או כל מיני גדס"רים למיניהם לא יתנו לעשות את העבודה השחורה..
נותנים את זה לחי"רניקים ולמג"ב בעיקר.

יש לי חבר טוב שמשרת כרגע כלוחם חי"ר ביו"ש והוא לדוגמא עלה לא פעם פעמיים למשפט על זה שהוא נתן כמה "קטנות" לרועי צאן ערבים.. ופעם אחת שהוא סירב לפנות מתנחלים מאיזה כביש שהיה שמה קטטה כנראה..

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 09, 2011, 18:51:59 »
אני לא יודע למה אתה קורא יחידה מובחרת, אבל לסיירת מטכ"ל או כל מיני גדס"רים למיניהם לא יתנו לעשות את העבודה השחורה..
נותנים את זה לחי"רניקים ולמג"ב בעיקר.

יש לי חבר טוב שמשרת כרגע כלוחם חי"ר ביו"ש והוא לדוגמא עלה לא פעם פעמיים למשפט על זה שהוא נתן כמה "קטנות" לרועי צאן ערבים.. ופעם אחת שהוא סירב לפנות מתנחלים מאיזה כביש שהיה שמה קטטה כנראה..
יחידות מובחרות זה מה שכתבת גדס"רים מגלן,יהל"ם..גם לחי"ר לא יתנו לעשות דברים מהסוג הזה
זה המשטרה ומג"ב

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 10, 2011, 14:26:04 »
אז לא אחי אתה טועה, את כל העבודה השחורה הזאת עושים בעיקר חי"רניקים .. חטיבת כפיר זאת חטיבת חי"ר שמיועדת רק ליו"ש.
ויחידות מובחרות מן הסתם שלא יתנו להם, הצבא לא יבזבז הכשרה של יהל"מניק על יו"ש.