כתב נושא: הודעה משמחת  (נקרא 2224 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הודעה משמחת
« ב- : אוגוסט 08, 2011, 16:35:02 »
מהיום בבוקר האתר האנטישמי FXP לא פועל, הוא נפל

לא יודע אם זה תקלה במערכת או האקרים, מה שבטוח האתר האנטישמי חטף מכה

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
הודעה משמחת
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 08, 2011, 16:39:17 »
תוקפים להם את השרת עם FLOOD .. הם יושבים על SPD אני מאמין שבשעות הקרובות הם יסדרו את זה.

והאתר לא אנטישמי פשוט יש שמה כמה שרצים נבלות ילדי מחשב מעפנים שגם הפכו למנהלים שמה.. סכ"ה אתר נחמד עם הרבה ידע, הכרתי בעבר את הבעלים הוא ממש לא שמאלן.. אבל הרבה מנהלים שמה כן והם השתלטו על האתר פתחו פורום אתיזם והומואים.. בקיצור האתר הדרדר וחבל

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
הודעה משמחת
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 08, 2011, 17:05:25 »
בס"ד

אתר החטאת הרבים הגדול ביותר בישראל,למנהלים ולמקימי האתר יש דם ואיברים על הידיים שלהם! כל היום וכל הלילה יהודים רואים שם בחורות לא צנועות ר"ל ואינסוף ליכלוך שהורס את הנשמה היהודית שלהם,מאז שהקימו את פורום אתיאיזם,אינספור בני נוער התקלקלו ועברו לצד האחר,פעם אתאיסטים פחות הביעו את הדעה שלהם,היום הם מפיצים את הסרטונים המלוכלכים והשקריים שלהם בכל מקום באינטרנט,היום הם לא מתביישים ללכת עם חתימות של "אני אתאיסט גאה"("אני בהמה גאה"),כל היום וכל הלילה יהודים נכנסים לשם ורואים פרונו מטנפים ומזהמים את הפה שלהם ומנסים לחקות גויים,אינספור יהודים נרצחו,הוחטאו ונעקרו מיהדותם בגלל האתר הרצחני הזה,FXP זה ממש פרוייקט של השטן.
הסיבה היחידה שאתרים כמו FXP עדיין קיימים היא בכדי שנפיץ את האמת שם ונגיע לכמה שיותר יהודים(אני באתי לפורום דרך FXP) לכן חובה להפיץ שם את האמת ולהגיע לכמה שיותר יהודים.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
הודעה משמחת
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 08, 2011, 17:29:05 »
חחח זה נחמד אבל אני צריך להיכנס ליהדות ותורה יש לי שאלות על 9 באב..

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעה משמחת
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 08, 2011, 18:34:44 »
חחח זה נחמד אבל אני צריך להיכנס ליהדות ותורה יש לי שאלות על 9 באב..
בס"ד

יהדות ותורה זה מעולה שתכנס יש שם קהילה נחמדה

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
הודעה משמחת
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 08, 2011, 18:40:21 »
בס"ד

יהדות ותורה זה מעולה שתכנס יש שם קהילה נחמדה
אני הרבה נכנס לשם בכל מקרה ברוך ה' זה הסתדר כבר

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הודעה משמחת
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 08, 2011, 19:10:41 »
כל היום וכל הלילה יהודים רואים שם בחורות לא צנועות ר"ל ואינסוף ליכלוך שהורס את הנשמה היהודית שלהם
תאמין לי שכל נער עושה את זה.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעה משמחת
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 08, 2011, 19:41:47 »
תאמין לי שכל נער עושה את זה.
בס"ד

ולדעתך זה "טבעי" ו"נורמאלי" שגבר אחר יסתכל על גוף של נשים אחרות ויוציא זרע לבטלה רח"ל עליהן?
אתה חושב שאשתך לעתיד תראה את זה כ"מקובל" ו"טבעי"? לא יודע מה איתך אבל לפי דעתי זה חולני ומטורף,לא רק שאתה אף פעם לא תיהיה מסופק מזה אתה תמיד תרצה עוד ועוד ועוד..זה ממש כמו שאדם ישתה מים מלוחים כל הזמן ולא יבין למה הוא צמא,לפי דעתי גבולות וסדר הם דבר חשוב ולא לעשות מה שבא לך כל הזמן ולעשות מעשים בהמתיים כגון זרע לבטלה רח"ל,אין גבול לרמות הרעות שאדם ללא גבולות מסוגל להגיע אליהם וזרע לבטלה(מבחינה בריאותית כמובן,אני יודע שאתה לא מאמין) זאת הסכנה הכי חמורה לגוף,אדם שמוציא זרע לבטלה רח"ל מחליש את הגוף והראייה שלו ומאבד לאט לאט את השפיות שלו,הזרע זה החיים של האדם ואם מוציאים אותו מסתכנים במחלות קשות ביותר.
ואת זה אמר הרמב"ם שהוא היה גדול הרופאים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הודעה משמחת
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 09, 2011, 04:54:03 »
א. זה טבעי ונורמלי. אתה יכול לומר שזה לא בריא, שזה חטא חמור. אבל אתה לא יכול לומר שזה לא טבעי ונורמלי. זה הדחף הטבעי של כל גבר, לשתול את זרעו על כל פיסת קרקע, פוריה ושאינה פוריה.
אנחנו כיהודים מצווים לשלוט בטבעים הרעים שלנו על מנת להגיע לרמה גבוהה יותר של רוחניות ושלמות.
ב. אשתך תסתכל על הרבה דברים בצורה אחרת בגלל שהיא אשה והרבה דברים שנראים טבעיים לגבר, אשה לא מבינה. ואתה לא צריך להמנע מלעשות דברים כי עוד כמה שנים תתחתן עם איזו קלאפטע שתסתכל עליך בעין עקומה. אתה צריך לעשות או לא לעשות דברים בגלל שאתה מאמין שזה נכון או לא נכון לעשות אותם.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!