כתב נושא: אורי אבנרי בשידור: "שיהרגו מתנחלים כמו שהורגים סורים"  (נקרא 4235 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ימח שמו וזכרו.

האם הפרקליטות תעצור אותו ותגיש כתב אישום נגדו על הסתה? כמובן שלא. יש לכל בוגדי הערב רב רשיון לעבור על כל החוקים כמו שיש לערבים הנאצים רישיון לעבור על כל החוקים. החוקים משמשים אך ורק ככלי דיכוי נגד יהודים טובים ונאמנים. עד שנגיע אנו לשלטון בע''ה, יהיה רק אי צדק מוחלט בארץ ישראל.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אורי אבנרי בשידור: "שיהרגו מתנחלים כמו שהו
« להגיב #2 ב- : יוני 06, 2011, 09:57:46 »
בס''ד

ימח שמו וזכרו.

האם הפרקליטות תעצור אותו ותגיש כתב אישום נגדו על הסתה? כמובן שלא. יש לכל בוגדי הערב רב רשיון לעבור על כל החוקים כמו שיש לערבים הנאצים רישיון לעבור על כל החוקים. החוקים משמשים אך ורק ככלי דיכוי נגד יהודים טובים ונאמנים. עד שנגיע אנו לשלטון בע''ה, יהיה רק אי צדק מוחלט בארץ ישראל.

כמובן שהדברים הוצאו מהקשרם. המראיין הזה הוא חתיכת זבל מהסוג הגרוע ביותר.

אבל בהמשך לתגובה, מאוד מרגיע לדעת שלעולם 'אתם' לא תהיו בשלטון.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

ימח שמו וזכרו.

לכל מי שרוצה את המספר של קצין הSS אבנרי יכול לשמוע בהתחלה החלק הראשון של המספר ולקראת הסוף החלק השני של המספר תחברו ותקבלו: 0505306440
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אורי אבנרי בשידור: "שיהרגו מתנחלים כמו שהו
« להגיב #4 ב- : יוני 06, 2011, 13:08:56 »
אבל בהמשך לתגובה, מאוד מרגיע לדעת שלעולם 'אתם' לא תהיו בשלטון.

מאוד מרגיע לדעת כשאנחנו נהיה בשלטון אתה לא  תהיה  כדי לדעת את זה!  :dance:

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מאוד מרגיע לדעת כשאנחנו נהיה בשלטון אתה לא  תהיה  כדי לדעת את זה!  :dance:

אם הרב כהנא, שאפשר לא להסכים עם דעותיו אבל אין ספק שהיו לו חוכמה וכריזמה, נכשל - בטח שאין סיבה לדאגה מאנשים כמוך.
ומה בדיוק תעשה לי כש'תהיה בשלטון' - בוא נשחק רגע במדע בדיוני.
תתלה אותי בכיכר? תשים אותי במרתפי הגסטפו ותענה אותי? מי, אתה ונוער הגבעות? אתה וחבורת כוהני דת? אתה וחיים בן פסח שלעולם לא ידרוך על אדמת ירושלים וישראל בניגוד אליי?
אתה מוזמן לנסות בכל עת, ידידי. אתה גם תתפלא לדעת כמה אנשים יש כמוני, ואתה תתפלא מה אנחנו נעשה בשביל באמת להגן על הארץ שלנו.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
.
 אתה וחיים בן פסח שלעולם לא ידרוך על אדמת ירושלים וישראל בניגוד אליי?

גם הרומאים אמרו את זה בעבר,ואיפה הם היום?

ואיפה אנחנו היום?!   :dance:  :dance:  :dance:

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גם הרומאים אמרו את זה בעבר,ואיפה הם היום?

ואיפה אנחנו היום?!   :dance:  :dance:  :dance:

איפה אתה היום? אתה באמת רוצה לדעת? אתה בצד. הרחק בצד. במקום קטן וחשוך. מקום לא רלוונטי. זה מקומו של הימין הקיצוני. זה היה ככה, זה יישאר ככה. אחרת מזמן היו לכם תומכים. מזל שלרוב האנשים יש קצת שכל ישר. אתה וחבריך אולי טוענים שהם כולם תינוקות שנשבו, קורבנות תעמולה שמאלנית וכו' וכו' אבל המציאות מוכיחה אחרת פעם אחר פעם. אני בטוח שקשה לך לקבל את זה - גם לי היה קשה אם אף אחד לא היה סופר אותי - אבל זו המציאות - תודה לאל.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בס"ד

לא נורא הזקן המטורף כבר חצי רגל בקבר
« עריכה אחרונה: יוני 06, 2011, 14:17:04 על ידי JewSoldier »

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אם הרב כהנא, שאפשר לא להסכים עם דעותיו אבל אין ספק שהיו לו חוכמה וכריזמה, נכשל - בטח שאין סיבה לדאגה מאנשים כמוך.
ומה בדיוק תעשה לי כש'תהיה בשלטון' - בוא נשחק רגע במדע בדיוני.
תתלה אותי בכיכר? תשים אותי במרתפי הגסטפו ותענה אותי? מי, אתה ונוער הגבעות? אתה וחבורת כוהני דת? אתה וחיים בן פסח שלעולם לא ידרוך על אדמת ירושלים וישראל בניגוד אליי?
אתה מוזמן לנסות בכל עת, ידידי. אתה גם תתפלא לדעת כמה אנשים יש כמוני, ואתה תתפלא מה אנחנו נעשה בשביל באמת להגן על הארץ שלנו.
שוב אתה נכשל בדבריך - הרב כהנא הי"ד לא נכשל (ממש לא), אלא נפסל לפני בחירות 88' (אותה מערכת בחירות שתנועתו הייתה אמורה להיות המפלגה השלישית בגודלה).

להגדיר את מה שעשה הרב כהנא הי"ד ככישלון, יהיה כמו להגדיר את ליברמן כישלון (15 מנדטים הם בכלל לא כישלון), רק שההבדל הוא שליברמן לא נפסל וכהנא כן.

אבל אני בספק גדול אם יזכרו משהו מליברמן עוד 20 שנה, לעומת הרב כהנא שדרכו עדיין חיה, ובעזרת ה' היא גם תיושם (זה בלתי נמנע - זה או אנחנו או הם, וההסטוריה מלמדת שאף תרבות לא יכולה לחיות בדו קיום עם האסלאם).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הייתי בטוחה שהלבקן הזה כבר הגיע לגיהנום.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
והוא היה פעם ימני חילוני מהאצ"ל. עד לאן יגיע הימין החילוני

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
והוא היה פעם ימני חילוני מהאצ"ל. עד לאן יגיע הימין החילוני

???

הוא אכן ימין, ימין של הערבים

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
איפה אתה היום? אתה באמת רוצה לדעת? אתה בצד. הרחק בצד. במקום קטן וחשוך. מקום לא רלוונטי. זה מקומו של הימין הקיצוני. זה היה ככה, זה יישאר ככה. אחרת מזמן היו לכם תומכים. מזל שלרוב האנשים יש קצת שכל ישר. אתה וחבריך אולי טוענים שהם כולם תינוקות שנשבו, קורבנות תעמולה שמאלנית וכו' וכו' אבל המציאות מוכיחה אחרת פעם אחר פעם. אני בטוח שקשה לך לקבל את זה - גם לי היה קשה אם אף אחד לא היה סופר אותי - אבל זו המציאות - תודה לאל.
אל דאגה אישי פנצ'ר. העם צועד בהתמדה ימינה.
ובקשר למה שטענת קודם על מה שאתם מוכנים לעשות כדי להגן על המדינה שלכם, אלה מילים בעלמא. בינתיים אתם מוכנים לעשות הכל כדי למכור את המדינה שלכם ואפילו נזיד עדשים אתם מסרבים לקבל כתמורה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!