כתב נושא: זה הבעיה בשמאלנים.. שכל דבר הם מנסים לנצל לטובת הדעות ההרסניות שלהם.  (נקרא 2636 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
הרבה שואלים אותי למה אני נגד כל התהמולה עם האוהלים וכל המחאות, אז זהו להפך אני ממש לא .. המדינה מדרדרת וכל הכבוד שקמו על הרגליים סוף סוף.. זה פשוט זוועה מה שהולך פה.

למה אני וחבריי לא הולכים להקים אוהל בתל אביב? מהסיבה הפשוטה, השמאל במקום לשים מולו מטרה אחת וזה לטפל בבעית המחירים, הם מנצלים את הבמה להפיל את השלטון הימני כביכול (הם לא מבינים שהשלטון יותר שמאלני מהם) והם הפכו את כל המחאה הזאת לפוליטית.

אביב גפן יש"ו התקבל שמה במחיאות כפיים, הופצו כרוזים למדינה פלסטינית, ניצן הורוביץ יש"ו פתאום "תומך" בזה.. בקיצור הם משתמשים בזה להפיל את השלטון יותר ממה שהם רוצים לטפל בבעיה האמיתית.

לפי דעתי אם עושים מחאה צריך לשים פוליטיקה בצד, הם הגיעו למצב שאנשי הימין לא עוזרים להם וגם לא החרדים (לא מדבר על אלו ממאה שערים.. מהם לא ציפיתי לכלום).

וחבל כי כולם סובלים מבעית ביבי ..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בס"ד

מסכים איתך וזה עוד כלום מהצביעות שהולכת שם,לצערי שפתחתי חדשות ראיתי שם ילדים עם דגלים של סטאלין וקארל מארקס
,אפשר לחשוב שכל הערב רב וכל הבוגדים התקצבו מכל פינות הארץ במקום אחד מי שהולך לשם הוא טיפש כי בסה"כ מי שמנהל את הכל אלו ארגוני השמאל(שלום עכשיו,המאבק וכ'ו),האנשים שנמצאים שם הם בסה"כ בובות שהשמאל מזיז אותם איך שרוצה

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

מסכים איתך וזה עוד כלום מהצביעות שהולכת שם,לצערי שפתחתי חדשות ראיתי שם ילדים עם דגלים של סטאלין וקארל מארקס
,אפשר לחשוב שכל הערב רב וכל הבוגדים התקצבו מכל פינות הארץ במקום אחד מי שהולך לשם הוא טיפש כי בסה"כ מי שמנהל את הכל אלו ארגוני השמאל(שלום עכשיו,המאבק וכ'ו),האנשים שנמצאים שם הם בסה"כ בובות שהשמאל מזיז אותם איך שרוצה

זה פשוט עצוב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4096658,00.html

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
ראיתי תכתבה על הילד הזה ממזמן.. תינוק שנפל בשבי.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
זה פשוט עצוב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4096658,00.html
בס"ד

שים לב איך הוא מדבר על עיתון "המאבק" ,שזו תנועה שמנסה להשתמש בעוני ומאבק במשכורות כדי להסוות את המטרה האמיתית שלהם(הקמת מדינת "פלסטין",מדינה סוציאליסטית וכ'ו),זה באמת עצוב ששוטפים לילדים בגיל כל כך צעיר את המוח ושים לב איזה תגובות חיוביות הוא קיבל
במדינת ישראל של היום,שאתה מדבר על סוציאליזם ועל מארקסיזם אתה נחשב "פארטריוט" ו"אמיץ" אבל שאתה מדבר על כהנא אתה נחשב "מחבל" ו"קיצוני
פשוט לא יאמן

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני חושב שצריך להתחיל להדבר במושגים המתוקנים שדיברו פעם בפורום.

לא ימין ושמאל אלה יהודים מול מיתיוונים.

כשמדברים עם אדם על שמאל וימין ישר הוא בוחר צד שנראה לו נכון יותר לפי סוג שטיפת המוח שעשו לו.

כשאני אישית מדבר על הצד השני אני תמיד אומר מיתיוונים או ערב רב או גיס חמישי,אז נכון שבהתחלה אנשים מסתכלים עליי כמשוגע

אבל עם הזמן כשאני לא מפסיק לדבר ככה הם מתחילים להבין שאני צודק שאין ימין או שמאל אלה יהודים כנג האוייב הפנימי שלהם.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בסבמדינת ישראל של היום,שאתה מדבר על סוציאליזם ועל מארקסיזם אתה נחשב "פארטריוט" ו"אמיץ" אבל שאתה מדבר על כהנא אתה נחשב "מחבל" ו"קיצוני
פשוט לא יאמן

למרות שזה עצוב,אתה צריך להבין שאתה לא חי במדינה יהודית אז אל תצפה להרבה...
אני לא אלוהים אני חלק ממנו