0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.
בס"דקשה תפיסה, אה?
בס"דאל תדאג, יהיה טוב...
בס"דאז לא קלטת. לא נורא. לפחות יש לך את עזות המצח להעליל ש-99% מהעם הוא אינו כהניסטי, מה שהסקרים והמציאות בשטח מוכיחים כי אינו נכון. עזוב, תעשה את זה 100%, כי אתה מתכוון לעם שלך, שהוא הגרמנים הטינופות הנאצים יש"ו שר"י. יהיה טוב, אנדרוגינוס טמבל.
בס"ד"המפלגה של ברוך מרזל"? אתה לא רק טמבל אלא גם בור מוחלט, כהניסטים אמיתיים מתרחקים מהצבעה בכנסת כמרחק מזרח ממערב. מי שמצביע אינו כהניסט.
אדם שפוי אתה בעד לחזור לגבולות 67?
אז איך בדיוק יבוא השינוי שאתה כל-כך משתוקק לו? סתם ככה, באמצע היום?נ"באם מי שמצביע לא כהניסט אז חלק ניכר מהפורום הזה איננו כהניסטי (הכוונה לבגירים).
בס"דראשית כל, ה-"בגירים" פה, אם הם באמת כהניסטים, לא אמורים להצביע. אסור לשתף פעולה עם יSSרעיל בשום צורה שהיא. שנית, ה-"שינוי" (מילה שמאלנית מטבעה) לא "יבוא", אלא שכל אחד מהיהודים אחראי לעשות כמיטבו. אנו נעשה את שלנו, וב"ה גם נצליח ואתה ושכמותך תמוגרו יחד עם הערבים והסודנים ושאר הזוהמה שמחללת את ארצנו הקדושה תובב"א.
הילדים היהודים הם לא כמו ילדים רגילים, הם ילדים של תאוות בצע, חתרנות פוליטית ובוגדנות בעיינים, של צמא לדם הארי הטהור, של אידיאולוגיה שגרועה מהבולבשביזם פי 100!!!!!אין לי מה לומר לך מעבר לזה שצר עולמך כעולם נמלה. מבחינתך הכל זה שחור ולבן, טובים מול רעים, בני אור מול בני חושך.
אתה חולה נפש באופן רשמי. לא נותר לי אלא להמליץ על טיפול פסיכאטרי בשילוב תרופות ונזעי חשמל. תמשיך להטיל רפש מהכוך שאתה חי בו. אתם לא תצליחו כי הרוב במדינה הזו הוא שפוי ולא יודונאצי כמוכם. מה גם שאתם בעיקר טובים בדיבורים ואיומים, מה שמאוד משמח אותי.
התגובה הזו "אינטלגנטית", בדיוק כמוך. אתה מאיים איומי סרק ואומר דברי סרק.
ואני הקטן שואל: מה ההבדל בין טלוויזיית מצרים הנאצית לטלוויזיה הישראלית?
הוא לא יהודי זה בטוח.שמאלן מגעיל."קרקעות שדודות".ממי בדיוק?העיקר השמאל אומר שהתקשורתימנית
להפיץ רעל נגד יהודים זה דבר אחד, אבל הסתה לרצח זה כבר סיפור אחר: