עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

דיון| מה יותר גרוע שמאלנים או ערבים

<< < (3/7) > >>

El Blanco:

--- ציטוט של: דניאלJTF על יולי 29, 2011, 14:29:44 ---הבעיה איתם זה שהם שקרנים מעולים(כמו המפקדים שלהם בפת"ח)הם אומרים לאנשים שהם רוצים לוותר
על שטחים מהמדינה כדי לשמר את הרוב היהודי(זה נורא מצחיק בהתחשב בעמדות שלהם על היהדות)ומשכנעים
אנשים שטרנספר זה לא מציאותי ושהימין רוצה מדינת כל אזרחיה.ואנשים מאמינים לזה..

--- סוף ציטוט ---

אני באמת מרחם עליהם. להסתיר את דעותיהם האמיתיות ולהתחפש לאולטרה-לאומנים שונאי ערבים כדי לקדם את רעיון טיהורה של ארץ ישראל מיהודים, גירוש יהודים מאדמתם. איזה אפסים. איזה ליצנים. רחמנות

El Blanco:
כשמו"ר הרב כהנא דיבר על איום דמוגרפי לפני 25 שנה וביקש לפנות ערבים, הם צרחו "פאשיסט" בגרון ניחר. הדמוגרפיה מעניינת ת'סבתא שלהם כאז גם היום. רק היום הם "עלו" על דמוגרפיה כתרגיל שיווקי להחזיר את עצמם מהחלון אחרי שנבעטו מהדלת. זרע עמלק

דניאלJTF:
אין שום מפלגה ימנית שמנסה לחשוף את השקרים שלהם או להתנגד להם

חד כתער:

--- ציטוט של: דניאלJTF על יולי 29, 2011, 14:09:53 ---נכון.התווכחתי הרבה עם כאלה שנקראים "שמאל לאומי" והם חושבים שהם עושים טוב למדינה,אבל
הם משמידים אותה וזה לא משנה אם הם יודעים מה הם עושים או לא צריך לעצור אותם

--- סוף ציטוט ---
היה לי לא מזמן ויכוח עם פעיל בארגון הלזה (ילד שעולה ל י-ב' שלקח חלק בארגון האנטישמי "זרעים לשלום"), ובמקרה נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי שם מאמר פרי עטו של אותו שמאלן שהתווכח איתי, לקראת השורות האחרונות במאמרו, הוא כתב שהן השמאלנים והן היהודים חייבים להתיישב בנגב....  
היהודון הנ"ל כתב לי, לפני שבכלל הגעתי למאמר, שחייבים לנקות את יו"ש מיהודים על מנת לשמור על הרוב היהודי...
http://www.smoleumi.org.il/blog/blog/414-negev-ophir-tal-smoleumi-2011
להלן הציטוט המדובר:
"בסופו של דבר-אני חושב שעלינו, בעיקר על השמאלנים, אך גם על היהודים, לקום ולהבחן בנגב"....

Rafoe:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אוגוסט 01, 2011, 01:23:43 ---היה לי לא מזמן ויכוח עם פעיל בארגון הלזה (ילד שעולה ל י-ב' שלקח חלק בארגון האנטישמי "זרעים לשלום"), ובמקרה נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי שם מאמר פרי עטו של אותו שמאלן שהתווכח איתי, לקראת השורות האחרונות במאמרו, הוא כתב שהן השמאלנים והן היהודים חייבים להתיישב בנגב....  
היהודון הנ"ל כתב לי, לפני שבכלל הגעתי למאמר, שחייבים לנקות את יו"ש מיהודים על מנת לשמור על הרוב היהודי...
http://www.smoleumi.org.il/blog/blog/414-negev-ophir-tal-smoleumi-2011
להלן הציטוט המדובר:
"בסופו של דבר-אני חושב שעלינו, בעיקר על השמאלנים, אך גם על היהודים, לקום ולהבחן בנגב"....

--- סוף ציטוט ---
מדהים איך הוא מודה בעצמו שיש הבדל בין שמאלנים ליהודים (לא שחשבתי אחרת, אבל הנה ההוכחה מהכלב עצמו).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה