בבלוג האישי שלו, משיב נשיא איראן למכתב של אם אמריקנית שכולה: "כפי שאת בוודאי יודעת, התקשורת הציונית עיוותה את דבריי וסיפרה לכם שקרים על המדינה שלי. אנחנו, כמוכם, שונאים מלחמות".
כנסו כנסו: נשיא איראן, מחמוד אחמדי-נג'אד, הבטיח אתמול (שבת) בבלוג שלו שאיראן לא תפתח במלחמה. בתשובה למכתב ששלחה לו, לדבריו, אם אמריקנית לחייל שנהרג בעיראק כתב נשיא איראן: "אנחנו, כמוכם, שונאים מלחמות וסבורים שיש דרכים רבות, דיפלומטיות ושלוות, למנוע את המעשים הכוחניים ומדיניות ההתפשטות של ארה"ב, המשטר הציוני ובריטניה. אני מבטיח לך שאיראן לא תחל בשום מלחמה".
האם האמריקנית, לפי הבלוג, ביקשה לשמור על פרטיה חסויים. היא כתבה לנשיא איראן: "אני כותבת לך את המכתב הזה כאם שבנה נשלח לעיראק בכוח ונלקח ממנה לנצח... לפי שעה אנחנו לא יכולים למנוע מבוש לעשות מעשים טיפשיים, אבל אני כותבת את המכתב כי אני רואה בך אדם מאמין והגיוני".
הנשיא האיראני ענה, כי הוא "מקווה שעם נסיגת הכוחות האמריקנים הכובשים מעיראק, יחזרו השקט והביטחון לאזורנו. אני גם מקווה שהעם העיראקי יוכל לחיות בשלום ולהמשיך באורח החיים שלו. לבסוף אני מקווה שהנוער האמריקני יחיה לצד בני משפחתו".
אחמדי-נג'אד הקדיש חלק נכבד מתשובתו בבלוג לכלי התקשורת בארצות הברית. "כפי שאת בוודאי יודעת, התקשורת הציונית עיוותה את דבריי וסיפרה לכם שקרים על המדינה שלי. אני יודע שהאווירה שבה את חיה, מקשה מאוד על גילוי האמת. אני מצטער לומר אבל העם האמריקני נמצא תחת צנזורה של הממשל בכל הנוגע לעולם החיצון".
"אני בטוח שאם העם האמריקני היה יודע היכן ולשם מה משמשים כספי המסים שלו, גם התומכים הגדולים ביותר של הממשל היו ממהרים לצאת ולהפגין. מה שאתם יכולים לעשות, זה לצאת מבועת השקר וההונאה שיצרה התקשורת הכפופה לממשל ולנסות לחשוף את האמת".
נשיא איראן כתב עוד שעל מנת שלא לגרום לשולחת המכתב 'בעיות', הוא פרסם את מכתב התשובה בבלוג שלו - במקום לשלוח לה אותו בדואר האלקטרוני, "וכך גם אנשים בעלי דעות דומות לשלך יקבלו תשובה".
אחמדי-נג'אד ציין שקיבל מכתבים רבים דומים. במשפט הסיום של מכתבו לא שכח הנשיא האיראני את האל וכתב: "אם תאמיני באל - תצליחי".