כתב נושא: ירון לונדון המחבל הג'יהאדניק מבקר בבית משפחה חרדית  (נקרא 2703 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
http://www.youtube.com/watch?v=Gk8whVxQy_0&feature=player_embedded#at=464

המחבל ישר מתחיל את הכתבה עם המשפט "השטחים הכבושים" ובהמשך מנסה להתווכח עם ילדים חרדים, אבל הם קוטלים אותו פעם אחר פעם..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ראיתי את הסרטון,ואני חייב לציין שאני מסכים אם ירון לונדון לפחות בדבר אחד.

האחד הילדים שאל אותו אתה מאמין שכולם צאצאים של אברהם,אז הוא ענה לא!

ופה אם תרצו ואם לא הוא צודק,בימנו יש הרבה אנשים שמוגדרים כיהודים גם חרדים וגם חילונים שהם צאצאים של גריי צדק,ולכן לא כל היהודים של היום הם צאצאים של אברהם.

אגב מה שאני מנסה להעביר כאן זה שיש את חוק השתוות הצורה,כל חומר שואף לחזור למצבו הטבעי.

ואתם יכולים לראות את זה במיוחד היום שהצאצאים שלהם חוזרים לשינאת ישראל(למרות שהם מוגדרים יהודים)וגם לא מעט חרדים שהם צאצאים של גרי צדק נוטשים את דרך התורה לא בגלל הפיתויים שקיימים היום אל בגלל שהם רוצים להידמות לגויים( חוק השתוות צורה).

מי שעדיין לא מאמין יכול פשוט להסתכל על הפנים שלהם ודווקא זה מאוד בולט בחלק מהקהילות החרדיות,יש להם פנים אירופאים לכל דבר ואין להם ס"מ אחד בפנים של צאצא שמי.
ואני לא מנסה להגיד חס ושלום שכל אחד שעלה מאירופה הוא לא צאצא של אברהם,רוב היהודים שעלו מאירופה הם כן צאצאים שלו וכמו שאמרתי אפשר לראות את זה לפי תווי הפנים(כמו שגרמני לא נראה כמו שוודי וכמו ששוודי לא נראה כמו אנגלי כך צאצא של גר צדק לא נראה שמי)
פרשת עימנואל היא הדוגמא הטובה ביותר- שצאצאים של גרי צדק משתמשים במה שהיה כוחו של עשיו ומוחדר בהם באופן טבעי לחלוטין(כוח הגאווה)בדיוק כמו שהגויים עשו לנו בגלות הנאורה.
« עריכה אחרונה: יולי 21, 2011, 17:51:55 על ידי הבוס הגדול »
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בס"ד

ראיתם איך הם אירחו אותו יפה,הסבירו לו יפה,הביאו לו אוכל למרות שהם בכלל לא חייבים וראיתם איך הוא התייחס אליהם?
ראיתם איך הוא ניצל את התמימות של הילדים ראיין אותם בזילזול וניסה להכשיל אותם בכדי שזה יוציא אותם רעים?זה רק מראה לאיזו רמה נמוכה ירדו הערב רב,אין לי שום בעיה שישתמש בשיטות הזולות שלו על מבוגרים אבל על ילדים קטנים?! אחרי כל האירוח הוא זילזל בהם וביקר את ההתנהלות שלהם כמו איזה גורילה שמנה,זה ללא שום ספק מראה כמה מכוערת התרבות החילונית

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
ואי איזה ילדים חמודים  :old_tongue: